Reklama

Reklama

Doktor Martin: Záhada v Beskydech

  • Slovensko Doktor Martin: Záhada v Beskydách (více)
Trailer

Obsahy(1)

Příběhy populárního doktora Martina s tváří Miroslava Donutila vyvrcholí úplně novým a tím největším případem jeho kariéry v celovečerním filmu v kinech. Svérázný doktor Martin bude řešit dosud nepoznané záhady osobního života i jednu detektivní otázku. Musí totiž zvládnout postarat se jeden den o malé dítě a současně s tím musí přijít na kloub záhadě, jejíž stopy vedou hluboko do historie až do doby první republiky. O dávném tajemství beskydských lesů dnes už ví jen málokdo a na povrch se dostane teprve nálezem podivuhodně malé kostry. To samo o sobě vnese do městečka v horách rozruch, ještě větší pozdvižení ale vyvolá představa, že do řešení se vrhnul strážmistr Topinka a doktor Martin, který si připravil nejedno překvapení. (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

GiuseppeS

GiuseppeS (hodnocení, recenze)

Zápletka může být ve filmu nedotažená nebo nelogická. To v tomto případě se o obyčejné nelogičnosti nedá mluvit: posledních 15 minut je čistý bizár, prostě dada. Ano, je to nečekané, člověk se zasměje, ale jinak jen nevěřícně zírá a zírá ...

freddy

freddy (hodnocení, recenze)

GariCZ

Ono tady těch herců chybělo více, doplnil jsem je podle závěrečných titulků, teď už by to mělo být v pořádku...

wufik

wufik (hodnocení, recenze)

Manžel na tom byl s dětmi v kinech a všem se to líbilo. Teď jsem to shlídla i já a taková katastrofa to není. Normální příjemný rodinný film. 

Pierre

Pierre (hodnocení, recenze)

Ostatně, krok dát tohle do kin byl dost nepovedený a bizární.

freddy

freddy (hodnocení, recenze)

tron

Možná to bude tím, že tento film lze tak trochu považovat kromě závěrečného dílu seriálu Doktor Martin zároveň i za pilotní díl seriálu Strážmistr Topinka, který na RTVS startuje již pozítří a na ČT za týden...

Pierre

Pierre (hodnocení, recenze)

tron

Tak vzhledem k tomu, že to v kinech krachovalo ani ne. Navíc zřejmě poběí alternativní 97minutová verze.

Pierre

Pierre (hodnocení, recenze)

freddy

Mno, tak vtom případě je kino vážně zbytečně. Ale na televizní premiéru se celkem těším.

freddy

freddy (hodnocení, recenze)

Kdo nemá možnost vidět film v kině, ten se brzo dočká televizní premiéry. V pátek 4. ledna od 20 hodin se film bude vysílat v Česku na ČT1 (ve 20:00 hod.) a na Slovensku na RTVS Jednotka (ve 20:30 hod.)! Na film následně naváže premiérový seriál Strážmistr Topinka, na RTVS Jednotka od neděle 6. ledna, na ČT1 pravděpodobně od pátku 11. ledna.

na příspěvěk reagoval Pierre

Uživatel Pierre smazal svůj příspěvek.

Pierre

Pierre (hodnocení, recenze)

Enšpígl

Promiň, ale vypadá to jako televizní film. Nemůžu si pomoct. Já si prostě myslím, že to měli dát rovnou do televize. 

na příspěvěk reagoval Enšpígl

fabecc1222

fabecc1222 (hodnocení, recenze)

Souhlasím s tím, že na tohle by lidi chodili. Však si vemte, kolik lidí na to koukalo v TV, tohle by naopak mohl být slušný hit

na příspěvěk reagoval Enšpígl

Enšpígl

Enšpígl (hodnocení, recenze)

Pierre

Tohle přece nikdo nemůže vědět. Je to český film na základě divácky velmi úspěšnýho seriálů s hercem, jeho jméno má u mainstreamu hodně dobrý zvuk. Samozřejmě je jasný, že Aquaman bude king, ale řekl by si 20.9. že film Po čem ženy touží bude skoro čtvrt roku v kinech ?? Do multikin dostal šanci i Domestic, Všechno bude což rozhodně nejsou nějaký maisntream šlágry. I Zlatý podraz mě přišel míň divácky atraktivní než tady Doktor. Nevím zda je chyba ze strany Bontonfilmu , ale nemít ošefováný s takovým filmem multikina je prakticky sebevražda.

na příspěvěk reagoval Pierre

Pierre

Pierre (hodnocení, recenze)

Enšpígl

Na to jsem chtěl taky upozornit, že to nejde do multikin.  Nicméně multikina  jedou podle poptávky a potenciálního výdělku. A tohle aní není film pro ně. Měl jít rovnou do televize, návštěvnost v kinech bude bídná. 

na příspěvěk reagoval Enšpígl

Enšpígl

Enšpígl (hodnocení, recenze)

RUSSELL

No to je právě další překvapení i když Premiere Cinemas mám hodně rád (pražský) nemá žádnou síť multikin Praha, Olomouc a  tak na návštěvnosti moc podíl nemá a v poslední době mě přišlo, že až příliš sázel na jistotu s programem.

RUSSELL

RUSSELL (hodnocení, recenze)

Enšpígl

Proč ho neuvádí CineStar ani Cinema City netuším. Každopádně je k vidění v Premiere Cinemas, kteří ho jako jediní z multikn uvedou.

na příspěvěk reagoval Enšpígl

Rayen1

Rayen1 (hodnocení, recenze)

Seriál nebyl úplně špatnej, prostě ta oddychovka, kdy chceš jen tak sednout na gauč a odfrknout si. Na film do kina asi nepůjdu, ale až bude v televizi, tak ho zčíhnu.

Pierre

Pierre (hodnocení, recenze)

Ty bláho. Tak koukám, že ani ČT v podzimnínm bizáru nezahálí. Ale alespoň od svých konkurentů bude tohle vypadat jako film, ale dějově to bude naprostá šíllenost mimo jakoukoli realitu dnešního světa. Podobný byl i seriál. Až se mi to najednou chce vidět.

Související novinky

Zemřela herečka Jana Štěpánková

Zemřela herečka Jana Štěpánková

21.12.2018

Česká herečka Jana Štěpánková zemřela. 84letá dáma nakonec nezvládla boj s těžkou nemocí, podle všeho zemřela již v úterý, dnes se s ní pak měli rozloučit její blízcí. Mezi její nejznámější role… (více)

Reklama

Reklama