Reklama

Reklama

Narcos: Mexiko

(seriál)
  • USA Narcos: Mexico
Trailer 1
USA, (2018–2021), 29 h 25 min (Minutáž: 46–70 min)

Předloha:

Terrence E. Poppa (kniha)

Hrají:

Diego Luna, Scoot McNairy (vypravěč), José María Yazpik, Fermín Martínez, Michael Peña, Alejandro Edda, Alfonso Dosal, Fernanda Urrejola, Alyssa Diaz (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(30)

Obsahy(1)

Nová ostrá sága Narcos zachycuje skutečný příběh vzestupu kartelu ve městě Guadalajara a zrod války proti drogám v Mexiku osmdesátých let. (Netflix)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (137)

nevermore 

všechny recenze uživatele

Mexico, mělo tu nevýhodu (asi), že jsem ho viděl hned po tom, co jsem dokoukal předchozí série Narcos. A to byl náramnej kvalitativní sešup. Téměř žádný zajímavý postavy (čest výjimkám) a gangsteři jsou o míle charizmatičtější než ochránci práva. Tam se dostávám, k největšímu problému série, a to je charizma DEA týmu. Nic, prostě nic, je to banda nesympaticých fádních blbců, no a Peňa, to je prostě strašnej herec. Snažící se ještě navíc uhrát otřesnou postavu negativního, opruzelýho, a hlavně nudnýho Kikiho. Ve stínu toho je hlavní padouch něco jako jižanskej George Clooney. Mně to nebavilo, táhlo se to, normálně by to asi 4 **** sneslo, ale v porovnání s předchozím, prostě průměr. I když kvalita hudby, záběrů kamery a naturality je za mě ok. ()

geimz 

všechny recenze uživatele

Problém mexických Narcos tkvie v málo výrazných postavách, pričom najvýraznejšie to vidieť na hlavnom kápovi Félixovi. Diego Luna je solídny herec, bohužiaľ tu svoje kvality nepotvrdil a väčšinu série pôsobil tak trochu ako chudáčik, ktorému bolo ťažko veriť, že je šéfom celého kartelu. Mexico po (predovšetkým) prvých dvoch sériách Narcos príliš nemá čím prekvapiť, jedná sa síce stále o seriál nepopierateľných kvalít, no momentov prekvapenia či ohromenia je tu poskromne, čím za svojím veľkým bratom výrazne zaostáva. ()

Reklama

Ivo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nová série jako by už trochu ztrácela tu beznadějnou ďábelskou brutalitu a spád sérií předchozích a až příliš často sklouzávala do zdlouhavých a (zvrhle) rutinních konverzaček zpestřených občasnými "cool" dějepisnými ponaučeními a nějakým tím příležitostným pif paf. Výběr hlavních hrdinů nebyl možná úplně nejšťastnější - hlavní padouch po většinu času vypadal trochu jako vyplašený František Filipovský (který ze začátku ani nenaspořil na pár bodyguardů) a chudák agent Kikina připomínal spíše nějakého dobrosrdečného indického strýčka z rodinné pohádky. Trošku se to rozeběhlo v posledních dvou dílech, ale vítr do plachet už úplně nedohnalo. Holt Moula je Moula a když se tam v jednu chvíli na moment nečekaně objevil, hned to trošku nabralo temné grády ... Dost nesnesitelné bylo to nepřetržité hulení každé z postav mužských i ženských - chvílemi jsem měl pocit že ten kouř mi prolézá už i z monitoru :) Šokující reflexí smutné a stěží uvěřitelné zvrácenosti části naší civilizace tohle všechno však bohužel zůstává... Jihoameričtí divoši jsou opravdu hodně šílení. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„NIKDY JSEM NA JEDNOM MÍSTĚ NEVIDĚL TOLIK MARIHUANY.“ ... „MYSLÍM, ŽE JÍ NA ŽÁDNÝM MÍSTĚ NIKDY ANI TOLIK NEBYLO...“ /// Tak snažej se z toho vymáčknout, co se dá... Nechyběj brutální scény, vraždy nevinnejch, zhrzený manželky a milenky... Ovšem pro sérii je nejdůležitější, že tihle bratři nemaj charisma těch předchozích záporáků. Až asi poslední dva díly mají co nabídnout. Sice poučný, ale zároveň (bohužel) nejslabší „Narcos“. Asi nejde donekonečna vyprávět vo tom samým... /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jedu jen kusy podle skutečnosti. 2.) Mezi lidma se povídá o tom, jak jsem toho gringa ujebal popelníkem k smrti. 3.) Začínal jsem ve skleníku. 4.) Thx za titule ,,titulkomat“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Postupně se tak nějak podle mě ukazuje, že nejsílnější zbraní Narcos nebyli drogy, vyšetřování atd.... ale příběh Pabla Escobara. Po odvyprávění jeho příběhu, který nastavil nedosažitelnou laťku kvality, se už prostě prvním dvěma sériím původního Narcos ty další nemohou kvalitativně přiblížit. Mexické Narcos už je tak pro mě spíš další z řady drogových kriminálek, a jednotlivé příběhy narkobaronů už mě nedokázali tolik vtáhnout. Kvalita zpracování stále zůstává na solidní úrovni, ale jakoby se toto téma prostě už postupně vyčerpávalo. ()

Galerie (301)

Zajímavosti (46)

  • Písnička, která hraje na diskotéce, je „Pop Muzik“ od M. Ve 31. minutě hraje „Dame Amor“ od Chila Escobeda. Z jukeboxu hraje „Presente Y Pasado“ od Chila Escobeda. (Duoscop)
  • Na konci epizody hraje píseň „The Way I Lose My Mind“ od Carla Smitha. (Duoscop)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno