Reklama

Reklama

Narcos: Mexiko

(seriál)
  • USA Narcos: Mexico
Trailer 2
USA, (2018–2021), 29 h 25 min (Minutáž: 46–70 min)

Předloha:

Terrence E. Poppa (kniha)

Hrají:

Diego Luna, Scoot McNairy (vypravěč), José María Yazpik, Fermín Martínez, Michael Peña, Alejandro Edda, Alfonso Dosal, Fernanda Urrejola, Alyssa Diaz (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(30)

Obsahy(1)

Nová ostrá sága Narcos zachycuje skutečný příběh vzestupu kartelu ve městě Guadalajara a zrod války proti drogám v Mexiku osmdesátých let. (Netflix)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (137)

zbyshek 

všechny recenze uživatele

Abych řekl pravdu, po prvním dílu jsem byl mírně zklamaný a nedával jsem dalšímu pokračování moc nadějí. Navázaní na předchozí narkobaronské série nebylo podle mého úplně ideální. Nicméně po přelouskání se prvním dílem a seznámení se s Félixem a jeho bandou se mexické narcos dostalo na stejnou úroveň kvality jako to kolumbijské. Mělo to vše, co stálo za úspěchem příběhů o Escobarovi a gentlemanů z Cali. Po tom slabším začátku si už seriál držel standart a do každého dílu jsem šel se zájmem a nedočkavostí. Příběhově to nakonec mělo taky dobrý "drajv" s dobrými akčními scénami. Herecky taky velmi dobře obsazeno. Ti darební záporáčtí gangsteři se vám opět dostanou nějak pod kůži až s nimi i lehce soucítíte. Dobově velmi profesionálně zpracováno, jak jsme již byli od tvůrců zvyklý. Vlastně jsem ani nebyl z ničeho zas tak překvapen, což ovšem nebylo na škodu. Dostal jsem přesně to, co jsme očekával a také požadoval. "Smutnější" konec se dal lehce čekat a je dobře, že se tak stalo. #zárukakvality ()

geimz 

všechny recenze uživatele

Problém mexických Narcos tkvie v málo výrazných postavách, pričom najvýraznejšie to vidieť na hlavnom kápovi Félixovi. Diego Luna je solídny herec, bohužiaľ tu svoje kvality nepotvrdil a väčšinu série pôsobil tak trochu ako chudáčik, ktorému bolo ťažko veriť, že je šéfom celého kartelu. Mexico po (predovšetkým) prvých dvoch sériách Narcos príliš nemá čím prekvapiť, jedná sa síce stále o seriál nepopierateľných kvalít, no momentov prekvapenia či ohromenia je tu poskromne, čím za svojím veľkým bratom výrazne zaostáva. ()

Reklama

nevermore 

všechny recenze uživatele

Mexico, mělo tu nevýhodu (asi), že jsem ho viděl hned po tom, co jsem dokoukal předchozí série Narcos. A to byl náramnej kvalitativní sešup. Téměř žádný zajímavý postavy (čest výjimkám) a gangsteři jsou o míle charizmatičtější než ochránci práva. Tam se dostávám, k největšímu problému série, a to je charizma DEA týmu. Nic, prostě nic, je to banda nesympaticých fádních blbců, no a Peňa, to je prostě strašnej herec. Snažící se ještě navíc uhrát otřesnou postavu negativního, opruzelýho, a hlavně nudnýho Kikiho. Ve stínu toho je hlavní padouch něco jako jižanskej George Clooney. Mně to nebavilo, táhlo se to, normálně by to asi 4 **** sneslo, ale v porovnání s předchozím, prostě průměr. I když kvalita hudby, záběrů kamery a naturality je za mě ok. ()

HonzysKISS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všude se vždycky říká, že už žádná série bez Pabla nebude nikdy taková, jaká byla. A je to sakra pravda. Jenomže tahle je taky výborná, rozhodně lepší než série třetí. Je to parádně natočený, ještě líp vyprávěný a bezchybně zahraný. Hnedka první díl vás určitě zaujme nekonečným marihuanovým polem, který dostane snad každého. Hudba taky není špatná, v některých chvílích dokonce o dost lepší. Určitě taky každý musí pochválit detailnost seriálu, což je naštěstí u Narcos zvykem. Postavy jsou opravdu zajímavé, ale vůbec jsem nevěděl, jakou si mám oblíbit. Rafa je rozmazlený feťák, Don Neto spíš jenom ožralý strejda, Camarena takový špuntík, no a Félix začal být výborným záporákem až tak v posledních čtyřech dílech. Ovšem herci zahráli dokonale, mluvím pouze o sympatii. Akorát to přece jenom není tak dobré, jak jsem se na pravou mexickou jízdu těšil. Jde o to, že na Mexiko jsem čekal mnohem víc brutality. Mohlo být víc křičení, víc mučení, víc bolestných umírání, víc krve. Vždyť je to v tomhle státě docela podstatné. Některé přestřelky taky mohly být o něco lepší a delší. Docela dost scének je v tom i zbytečných. U této série bych spíš uvítal délku dílu maximálně 45 minut než přes hodinu. Každopádně poslední tři díly to zachránily natolik, že se mám chuť ihned znovu podívat od samého začátku. Což je hustý. „Musíme tenhle zasranej svět řídit, jinak bude řídit on nás“ ()

cpt.Lynch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Laťka je stále na vrcholu. Námět není už tak atraktivní jako u Escobara (to už ale nebude žádný námět z prostředí narcos), ale stále je to precizní, realistické a co alespoň dokážu posoudit, tak faktograficky správné. Mám tušení, že mexická série bude mít vzestupnou tendenci (na rozdíl od té Kolumbijské). Tedy těším se na další… ()

Galerie (301)

Zajímavosti (46)

  • V této epizodě si zahrál roli dealera rapper Quavo. (Punisher)
  • Na párty hraje „Bazar“ od Flans a po ní následuje „Who're You“ od Fela Kuti. (Duoscop)
  • Epizoda obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)

Reklama

Reklama