Reklama

Reklama

Narcos: Mexiko

(seriál)
  • USA Narcos: Mexico
Trailer 1
USA, (2018–2021), 29 h 25 min (Minutáž: 46–70 min)

Předloha:

Terrence E. Poppa (kniha)

Hrají:

Diego Luna, Scoot McNairy (vypravěč), José María Yazpik, Fermín Martínez, Michael Peña, Alejandro Edda, Alfonso Dosal, Fernanda Urrejola, Alyssa Diaz (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(30)

Obsahy(1)

Nová ostrá sága Narcos zachycuje skutečný příběh vzestupu kartelu ve městě Guadalajara a zrod války proti drogám v Mexiku osmdesátých let. (Netflix)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (137)

agentmiky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nová destinace, úplně nové herecké tváře, nový podtitul. Na nejnovější přírůstek do rodiny Narcos se sosutředila veliká pozornost, zaznamenal jsem, že mnoho kritiků zprvu usuzovalo, že to na své starší úspěšné bratříčky (tím myslím samozřejmě první tři série) mít nebude a ta špetka dokonalosti tomu jednoduše bude chybět. Malinko možná chápu, co tím mysleli, ale suma sumárum, Narcos Mexico je prvotřídní počin s jen málo kosmetickými nedostatky. Tím nejdůležitějším atributem jednoznačně bylo sehnat charismatického herce, jenž by dokázal unést celý seriál a diváci by si jeho počínání na obrazovce užívali plnými doušky. Zpočátku jsem sice choval k Diegu Lunovi a jeho postavě menší pochyby a k spekticismu tudíž chyběl doopravdy malý kousek, ale jak čas plynul, tak jsem pochopil jeho osobnost. Na Pabla sice nemá, ale kdo z ostatních taky, že ? Trochu mě zarazilo, že příběh se rozjížděl docela pomalým tempem, ale ke konci to nabralo slušné otáčky, kde o přestřelky a příběhové zvraty nebylo nuze. Skvělý soundtrack, výborné vygradování, natěšenost na druhou sérii zde tudíž panuje. Teď si asi říkáte:,, Tak proč tomu ten ignorant napálil jen čtyři hvězdy?" Chyběla mi zde lepší a propracovanější postava na druhé strany barikády, postava agenta Peňy totiž "Kikiho" převálcovala na plné čáře. Za mě dávám 84 % ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Možno že záporák nie je taký výrazný ako Pablo a Cali Cartel. Ale inak je Mexico akčnejšie a krvavejšie. Celá séria a projekt je pre mňa chuťovkou. Mám rád tému drogových vojen. Mám rád tú hru kartelov, ktorým nie je nič sväté proti byrokracií ktorá zastupuje spravodlivosť. Mexico som zhltol a užíval si každý diel s rovnakou intenzitou a radosťou ako prvé tri série zasadené v Kolumbií. Jedna z najlepších vecí akú Netflix vytvoril. To že Peňa a Luna sú najslabšie články kompenzuje každý iný herec a postava, ktorá sa v seriály objaví. Dýcha to precíznosťou. Neviem sa dočkať druhej série. 1. séria - 100% Druhá séria je minimálne rovnako dobrá ako prvá. Som veľmi šťastný, že sa tento seriál dostal na úroveň kvalitnej konverzačky s niekoľkými chuťovými prestrelkami. Tvorcovia sú si istejší a herecky je to na úrovni. Prerod Diega Lunu je tu zobrazený bez najmenších príkras. Najviac poteší, že aj napriek tomu, že držíme palce DEA tak rovnako držíme palce aj jemu, aby to všetko ustál. Množstvo postáv z pôvodných Narcos sú čerešničkou na torte. A prísľub tretej série, ktorá by mala byť tým, čo pre pôvodný Narcos bol Cali carter má až zimomriavkový efekt. Scoot McNairy kupodivu vo svojej úlohe uveriteľný a s množstvom silných miest. Santaolalla skvelý a Andrés Baiz ako režisér je zase stávka na istotu. Som nadšený a teším sa na to čo bude ďalej. 2 séria - 90% ()

Reklama

bararich8 

všechny recenze uživatele

Více než důstojné pokračování narkojízdy Netflixu. Potěší občasné mihnutí postav z Kolumbie a nová krev taky představila velice slušné herce. Příběhově to možná není taková divočina, ale jde zde spíše o osobní rozbroje a msty. Felix je pěkně bezcitný parchant, ale dobře mu to myslí, to jsem úplně docenil až v úplně poslední scéně. 4,5* ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„NIKDY JSEM NA JEDNOM MÍSTĚ NEVIDĚL TOLIK MARIHUANY.“ ... „MYSLÍM, ŽE JÍ NA ŽÁDNÝM MÍSTĚ NIKDY ANI TOLIK NEBYLO...“ /// Tak snažej se z toho vymáčknout, co se dá... Nechyběj brutální scény, vraždy nevinnejch, zhrzený manželky a milenky... Ovšem pro sérii je nejdůležitější, že tihle bratři nemaj charisma těch předchozích záporáků. Až asi poslední dva díly mají co nabídnout. Sice poučný, ale zároveň (bohužel) nejslabší „Narcos“. Asi nejde donekonečna vyprávět vo tom samým... /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jedu jen kusy podle skutečnosti. 2.) Mezi lidma se povídá o tom, jak jsem toho gringa ujebal popelníkem k smrti. 3.) Začínal jsem ve skleníku. 4.) Thx za titule ,,titulkomat“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Postupně se tak nějak podle mě ukazuje, že nejsílnější zbraní Narcos nebyli drogy, vyšetřování atd.... ale příběh Pabla Escobara. Po odvyprávění jeho příběhu, který nastavil nedosažitelnou laťku kvality, se už prostě prvním dvěma sériím původního Narcos ty další nemohou kvalitativně přiblížit. Mexické Narcos už je tak pro mě spíš další z řady drogových kriminálek, a jednotlivé příběhy narkobaronů už mě nedokázali tolik vtáhnout. Kvalita zpracování stále zůstává na solidní úrovni, ale jakoby se toto téma prostě už postupně vyčerpávalo. ()

Galerie (301)

Zajímavosti (46)

  • Během závěrečných titulků hraje píseň „El Zorro De Ojinaga“ od Los Tigres Del Norte. (Duoscop)
  • Písnička, která hraje na začátku epizody, je „No Se Ha Dado Cuenta“ od Roberto Jordana. Ve 34. minutě hraje „La Calandria“ od Pedra Infanteho. (Duoscop)
  • Písnička, která hraje v této epizodě, je „Contrabando Y Traicion“ od Los Tigres Del Norte. (Duoscop)

Reklama

Reklama