Reklama

Reklama

Ano, šéfová!

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2018, 6x55 min

Obsahy(1)

Nová dvojice v populárním pořadu začíná svoji misi! Jitka a Santo jako zkušení a úspěšní gastronomové budou zachraňovat nefungující restaurace. Sledujte každý týden zábavné i tragické příběhy z hospod, a jak se s nimi svérázná Jitka a její syn Santo poperou... Novinka s gastronomkou a podnikatelkou Jitkou Pagana a jejím synem Santem volně navazuje na pořad Ano, šéfe! Jitka dlouhá léta provozovala několik luxusních restaurací v Německu, ale před několika lety se i se synem vrátila do Česka. Každý z nich zde vede vlastní restauraci, v níž se snaží zúročit zkušenosti s italskou pohostinností a německou precizností. Diváci uvidí nejen to, jak svým osobitým stylem pomáhají neprosperujícím restauracím i hospodám, ale budou moci také nahlédnout do svérázného vztahu matky a syna. (TV Prima)

(více)

Recenze (138)

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Prvně asi srovnávat ze Zdeňkem nemá cenu.Druhá strana mince je,že poslední dvě sezóny zrovna s ním už byly silně tendečně na pokraji svých sil.To přešlapování na mrtvém bodě už byla sakra znát.Chápu,že Prima chtěla přijít s něčím malinko odlišným,ale né proboha takhle.Dva lidi,který za dva díly nic neuvaří a jen krafaj.Místo toho tam přijde nějaký kolega,uvaří tam nějaký žrádla a Paganovic řeknou,jak to chutná.Tvl to je hrozná soda.Jak udělat dobře skrytou reklamu na někoho.Druhý díl jsem viděl radši jen kousek,protože to byl další fór.Sice se ty dva snaží na to jít víc lidsky,nemají prostě charisma.Popravdě kdyby tam přišel Pepa z prádelny,tak řekne pomalu ty stejný kecy,co oni.A Jitka Pagana to je pomocník teprve jak něco.Tohle přeci Prima nemohla vyhrabat někde z Německa,protože nejspíš paní Jitka asi někde pohořela,když se někdo vrátí sem do Čech:) ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Pohlreich skončil a basta, takže nemá moc smysl srovnávat, takže buď se někomu tento typ pořadu líbí nebo se mu po deseti letech okoukal ( nebo se mu nikdy nelíbil ) . Na zabití nudného večera se to dá, když si na šéfovské duo po chvilce člověk zvykne, ikdyž zrovna první díl byl hrozný a dost jim drhla souhra i vtip. Dvě hvězdy když nic nikde večer nedávají. ()

Reklama

Trilobajt 

všechny recenze uživatele

Taková česko/německo/italská parodie na Ano šéfe! I když scénárista asi zůstal podle všeho původní, neboť tolik známých hlášek se opakuje až hrůza (tohle jídlo mě baví, ...si nás zavolali a vyslali SOS atd.). Začátek reality show celkem krušný. Paní máma Pagana a malý Pagáč působí strašně nesympaticky. Líbí se mi, jak se elegantně natahuje stopáž pořadu. Pagáč něco řekne a maminka to po chvíli zopakuje. Nechci pořad hned zatracovat, neboť původní ano, šéfe s Pohlreichem mě ze začátku taky nijak zvlášť neoslovilo. Ale Zdeněk působil jako daleko větší profesionál a expert než tihle dva dohromady. Co se prvního dílu týče, přijde mi to jako hodinové tlachání do prázdna s lekcemi italštiny, ale... uvidíme dál.. Docela fajné jak se majitel rozohnil na Pagáča, jednu chvíli jsem myslel, že ho naseká do lazaní :) ()

Colonist odpad!

všechny recenze uživatele

Jak si někdo na té Primě mohl myslet, že tohle bude dobrý nápad? Na první díl jsem se podíval ze zvědavosti a celé to na mě působilo jako špatná parodie na původní Ano, šéfe. Ten formát může samozřejmě fungovat i bez Pohlreicha, ale to by musela být novým šéfem (šéfovou) nějaká charismatická, zajímavá a zábavná osobnost. Všechny tyto atributy Jitka Pagana a její synáček postrádají. Zásadním problémem je také to, že nedošlo k žádné výraznější obměně formátu. Hudba při znělce je stejná, průběh návštěvy "šéfů" je víceméně stejný ("Máme tady třetí den u Černého kohoutka"), uděluje se stejná nálepka jako dřív, jen s tím rozdílem, že místo Pohlreicha jsou tam dva nesympatické ksichty. Jediným rozdílem je to, že naši přechytralí "šéfové" sami nevaří, zvou si svého kuchaře, který vaří místo nich. To, že se v této nové verzi více soustředí na servis a ostatní věci, jsou jen hezké řeči. I když byla za Pohlreicha jádrem pořadu kuchyně, šéf se věnoval i ostatním aspektům restauračního provozu - mnohokrát pendloval i servírky (jak se mají tvářit, jak nabízet víno atd.) a radil ohledně interiéru. Takže tento pořad nic nového nepřináší. Kdyby třeba udělali českou verzi show "Hotel Hell", mohlo by to fungovat. Tedy s jinými moderátory. Ale dělat to samé, jen mnohonásobně hůře, to je prostě mizérie. Sledování dalších dílů nehrozí. Hodně bych se divil, kdyby to Prima po těch 6 dílech nezařízla. ()

borohub odpad!

všechny recenze uživatele

Těžko říct, jaké by tento pořad měl hodnocení, kdyby nebylo Ano šéfe. Laťka je ale nastavena příliš vysoko. Současná podoba je příšerná, Jitka Pagana a Santo příšerně nesympatičtí, nemají vůbec žádné charisma a nejsem si zcela jistý, jestli skutečně jídlu a gastronomii rozumí tak jak si oni vlastně myslí.. Minimálně první díl byl šíleně nudný (a obávám se, že to lepší nebude). 5% ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama