Reklama

Reklama

Ano, šéfová!

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2018, 6x55 min

Obsahy(1)

Nová dvojice v populárním pořadu začíná svoji misi! Jitka a Santo jako zkušení a úspěšní gastronomové budou zachraňovat nefungující restaurace. Sledujte každý týden zábavné i tragické příběhy z hospod, a jak se s nimi svérázná Jitka a její syn Santo poperou... Novinka s gastronomkou a podnikatelkou Jitkou Pagana a jejím synem Santem volně navazuje na pořad Ano, šéfe! Jitka dlouhá léta provozovala několik luxusních restaurací v Německu, ale před několika lety se i se synem vrátila do Česka. Každý z nich zde vede vlastní restauraci, v níž se snaží zúročit zkušenosti s italskou pohostinností a německou precizností. Diváci uvidí nejen to, jak svým osobitým stylem pomáhají neprosperujícím restauracím i hospodám, ale budou moci také nahlédnout do svérázného vztahu matky a syna. (TV Prima)

(více)

Recenze (138)

Simomon 

všechny recenze uživatele

Ano šéfe byl jediný televizní pořad, u kterého jsem vydržel až do konce. Vyvoj od kulinarské show po socdoku drama me bavil. Proto jsem byl zvedavy na pokracovani s titulem "Ano sefova". Sága se původni predloze hodne vzdaluje a feelingem pripomina legendarni Farmar hleda zenu. Prima ze vsech televizi umi nejlip tezit z cringe situaci. Sledovat Ano sefova je totalni guilty pleasure, chvilemi nevite, za koho vam je ze zucastnenych vice trapne. Presto, ze se z lovebrandu (Zdeňka) stal cringe porad, stejne je to porad bozi! 80% 5/5* ()

Knor odpad!

všechny recenze uživatele

To hodně bolí. Pohlreich týhle show nasadil laťku zatraceně vysoko a myslím, že se jen těžko někdo může vyrovnat. Máma Pagana a syn Pagana můžou bejt hodný lidi a profesionálové, ale nemaj ani špetku toho co do toho dával Zdenda. Nemají tu energii, elán a zápal. Pohlreich je profík, věděl o čem mluví, dokázal seřvat, nadávat, ale i potěšit, poradit a motivovat. Navíc je to showman a jeho nadhled byl jedinečnej. Teď už zbyla jen nezáživná nuda a zábava žádná. ()

Reklama

bidja 

všechny recenze uživatele

Hvězda za produkci. Tohle je opravdu o něčem jiném. Zatímco e01 představí krásnou lokaci, hlavní dva hrdinové představí sebe a je jasno. E02 je sociální výlet do duše Ostravy. Možná stojí kuchař se svojí ženou za soucit, ale naopak přestávám věřit, že mentoři jsou matka a syn. E03 nám ukáže čeho je produkce schopná. Jak ukecala nebo ošidila ke spolupráci někoho kdo to nechce a možná i někoho kdo si myslel, že přijede někdo úplně jiný a to samozřejmě neomlouvá hostitele se své hrůzy. E04 už je opravdu bizár do které se angažují všechny postavy. E05 ano je to za ***, koncept hrůzy vystřídala pohoda, ale co bylo špatně na králíkovi? ()

Pavel82 

všechny recenze uživatele

Ještě nedávno jsem četl článek, kde se tvůrci dušovali, že tento formát po vzájemné dohodě ukončí z úcty k panu Pohlreichovi a protože vědí, že je nenahraditelný. Na jednu stranu mi to bylo líto, ale na stranu druhou se toto rozhodnutí jevilo jako nejlogičtější. Hlavně proto, že se o tomto tvrzení nedá příliš polemizovat. Zdenda je fenomén, který se v televizi objeví jednou za "sto let". A tvoří minimálně 80% úspěchu této show. Jaké překvapení bylo pro mě zjištění, že to není tak úplně pravda a chystá se pořad Ano, šéfová. A jak bylo řečeno už na začátku, je to zkrátka zbytečné... Oba moc dobře věděli do čeho jdou a že před sebou mají nadlidský úkol... A že dostanou sodu, když to nebude alespoň průměrně dobré, jim muselo být nad slunce jasné. Takže šetřit je nemá cenu. Těch zbylých 20% je zpracovaných stále stejně dobře, ale Prima se nemusela obtěžovat s kástingem (jestli vůbec nějaký byl) na hlavní protagonisty. Mohla sbalit v zoo dvě opice a výsledek by byl stejný. Možná o něco lepší. Přeci jen by to bylo něco nového. Zázrak se prostě nekoná. A jak říkám... Nechte klasiky spát a hlavně na sílu neoživujte kult. Vše co dostanete, je jen mrtvolné zaškubnutí. ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

Když budete mít mega velkou a ultra kvalitní plazmu, která jednoho dne z nějakého důvodu odejde a poté nebudete mít jinou možnost, než koupit menší televizi s o dost levnějšími parametry, nic moc dobrého z toho nevyplyne. Koukat se na to dá, barevný je to taky, ale smutek převládá, neb je jasné, že předchozí kvalita je absolutně nenahraditelná. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama