Reklama

Reklama

Ano, šéfová!

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2018, 6x55 min

Obsahy(1)

Nová dvojice v populárním pořadu začíná svoji misi! Jitka a Santo jako zkušení a úspěšní gastronomové budou zachraňovat nefungující restaurace. Sledujte každý týden zábavné i tragické příběhy z hospod, a jak se s nimi svérázná Jitka a její syn Santo poperou... Novinka s gastronomkou a podnikatelkou Jitkou Pagana a jejím synem Santem volně navazuje na pořad Ano, šéfe! Jitka dlouhá léta provozovala několik luxusních restaurací v Německu, ale před několika lety se i se synem vrátila do Česka. Každý z nich zde vede vlastní restauraci, v níž se snaží zúročit zkušenosti s italskou pohostinností a německou precizností. Diváci uvidí nejen to, jak svým osobitým stylem pomáhají neprosperujícím restauracím i hospodám, ale budou moci také nahlédnout do svérázného vztahu matky a syna. (TV Prima)

(více)

Recenze (138)

anitae 

všechny recenze uživatele

O Jitce ani Santovi jsem před pořadem neslyšela a na obrazovce s nimi mám trochu problém, přijde mi, že na obrazovku nepatří a ač mají zkušenosti ze zahraničí i z ČR jsou to mimoni. Poslední série s Pohlreichem byla o ničem, tak jsem se těšila na změnu. Tohle cílí na city, přes dojemné příběhy se dostaneme k jídlu a jeho kvalitě, a to mě neba. ()

geo.nohejl 

všechny recenze uživatele

Zas tak hrozné to není.. samozřejmě na Zdendu to nemá.. paní není žádná šéfová, ale spíš hodná sousedka, ale mladej Taliánek mě celkem baví.. po prvním díle lze těžko hodnotit. Zdeněk si za těch 10 let vybudoval renomé, ale vsadím se, že po jeho prvním díle to nebylo o moc lepší, jak u paní šéfový. Lepší jak Ano, šéfe! to nebude, ale věřím, že mi ti dva imigranti ukážou zákulisí českých hospod stejně zajímavě jako Zdeněk. ()

Reklama

dan4815 odpad!

všechny recenze uživatele

Ten hoch není úplný kokot, co se týče samotného vaření, ale ta ženština je natolik afektovaná a nudná, že celý tento formát je opět o něco více nepotřebný. Pořadů o vaření je plno, před mnoha lety to byla veliká móda a nedivil bych se, kdyby se vařilo i u Krause, aby Prima splnila kvótu na vaření. O to více by se měla produkce snažit o nějakou výstřednost a Zdenek to uměl. Nechci to srovnávat s původní sérií se Zdenkem, ale Prima se o to snaží. Snaží se o navázání, ale přitom vybrala dva kokoty, kteří před kameru nepatří. Před deseti lety by to bylo asi lepší, ale dnes po takových pořadech s Gordonem, s Pohlreichem nebo Oliverem je vaření v podání této dvojky dost nudné. Jasně, nejde jenom o vaření, ale také o motivování restauratérů k lepším výsledkům, ale prezentují se natolik nudně, že by to měli dělat mimo kameru. ()

RoneXxXD odpad!

všechny recenze uživatele

No..a je to v pr*deli. Koho zajímají nějací pošuci o kterých jsem já a ani nikdo zde asi neslyšel,kteří budou mluvit do jídla a jak to dělat? Pardon,ale Pohlreich je jen jeden a byla to největší špička a je nejlepší ve svým oboru zde v ČR. Když mluvil,věděl o čem,a hlavně uměl poradit těm lidem a říkat jak to dělat dobře. Tady v týhle "novince" se řeší něco co by nikoho v kuchařkské show nezajímalo a hlavně ne zrovna u lidí,kteří nejsou vůbec zajímavý. Stala se z toho sláťanina. Neměli už dál pokračovat a hlavě ne bez Pohlreicha. ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Ano, šéfová! - 21% vs. Ano, šéfe! - 78%. Takže jestli dobře počítám, tak 57% dělá absence / přítomnost "hlášek" typu "No ty vole, to ses asi posral, ne? Voe, takovou sračku někomu servírovat! Voe, do prdele, to je hnus, voe!"? Ano, uznávám, že Jitka a Santo nejsou zrovna nejcharismatičtější osobnosti, ale po té zdrcující vlně kritiky jsem čekal něco absolutně jiného a mnohem horšího. Čekal jsem arogantní kretény s nosem nahoru, kterým není nic dobré, protože jsou to všechno český hnusy, který by oni ve svých německých restauracích nikdy nikomu nepodali a který se s italskou kuchyní nedají vůbec rovnat... A co jsem dostal? OK, možná trošku nemastní neslaní, ale pořád milí, sympatičtí lidé, kteří působí dojmem, že gastronomii rozumí a snaží se pomoci, Ale bez těch kurev a prdelí se to zřejmě plebsu nelíbí, což...? 80% ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno