Reklama

Reklama

Pach krve

  • USA Wrong Turn (více)
Trailer 1

Parta kamarádů vyrazí na výlet do hor. Zpočátku jde všechno podle plánu, po sletu děsivých událostí však skupinka zjišťuje, že v lese nejsou sami. Opět... (Matared)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (263)

bourec 

všechny recenze uživatele

První Wrong turn mám rád. A vlastně nás moc není. Tenhle Wrong turn je zcela jinej, což je vlastně jediný plus filmu. Půlhodina  byla, až na několik debilních scén, celkem v pohodě, ale pak se film rozjel do neuvěřitelnejch otáček. Nikdy jsem nevěřil, že někdo ještě šáhne  po románu pana Štorcha, a natočí takhle pěknej film o Volání rodu.. Jen sem čekal, kdy se na tý hoře objeví Greta Thunberg. To by bylo místo přesně pro ní. Ale vážně! Ten film se mi opravdu nelíbil, a bylo utrpení ho dokoukat. 20%. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Přiživování se na značce Wrong Turn už dávno nemá smysl. Důkazem je i tenhle novej počin. Už trailer mi napověděl, že asi nepůjde o nic extra a to se i potvrdilo i po dokoukání. Pach krve tu sice cítit je, ale tahle krev je řádně zaschlá a vyčpělá. Nemůžu si pomoct ale bylo to takový nemastný,neslaný. Zbytečně dlouhý a natahovaný, postavy nevýrazný. Čekal jsem aspoň nějaký výživný gore efekty. Ale i na nich se očividně šetřilo a tak je vše mimo kameru. Za mě slabý 2 hvězdy. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Spoilery! Tohle měl být samostatný film a nikoli pokus se přiživit na úspěšném jméně. Spousta diváků je teď totiž nasraná a záměrně snímek podhodnocuje. Já si zde před zhlédnutím pár výblitků přečetl, takže jsem byl připravený na to, že zde neuvidím zdeformované krvelačné psychopaty, ale něco trošku jiného. Vlastně jsem byl za tuto změnu rád, protože nemá smysl si nic nalhávat. Série Wrong Turn šla po pár dílech do úplných sraček, ze kterých není návratu. V úvodu mě však "to něco trošku jiného" vyděsilo, když jsem viděl hipsterskou posádku na smrt jdoucích ve složení - 2 opálení buzeranti, černobílý páreček a jeden jediný bílý páreček, který byl záměrně vykreslen jako největší retardi. Naše skupinka si to namířila rovnou na zdravě xenofobní jih, kde jsou velmi přátelští lidé, pokud zrovna nenarazí na hipstery, negry, buzeranty nebo voliče demokratů. Nápad s Appalachian Trail jsem uvítal, protože nezavrhuji možnost, že bych si to tam někdy prošel. Tady jsem z této 3 500 km dlouhé stezky moc neviděli, neboť se role průvodce skupiny ujal právě negr, který znal na místě kde nikdy nebyl ty nejlepší zkratky. Jediná pozitivní věc na jeho rozhodnutí bylo to, že kláda rozmetala jednu homokládu, takže se znatelně pročistil vzduch a ochladilo klima. Ten nápad s federací se mi docela líbilo. Odpustím i tunu scénáristických zkratek, kterými si ohýbali děj jak bylo třeba. Za mě docela slušný snímek a pravděpodobně nejlepší z celé série. Minimálně co do množství nápadů a invence. [78 %] ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadá na klasickou vybíjenou. Kdy skupinka mladých lidí se vydá na Americký venkov toho nejhoršího možného vidláckého typu a okamžitě vznikají problémy. Z počátku jsem byl dílem dosti zklamaný neboť sociální a genderová korektnost již proniká všude a není úniku. Takže nám je opět vnucen další šťastný zamilovaný gay pár a rovnocenně jsou zde zastoupeny všechny rasy. V první polovině jsem to proto viděl zcela jasně na dvě hvězdy, neboť již způsob jakým byl zabit první člověk mi přišel zcela nesmyslný a vůbec se skupina chovala zcela nelogicky. Brzy jsem však byl vyveden ze svého omylu, neboť se film prokázal býti mnohem lepším a komplikovanějším, než se na první pohled zdálo. A hlavně to celé bylo úplně jiné než ostatní díla s názvem Wrong Turn. Hlavně tedy díky o poznání originálnějšímu námětu. Na konci jsem mírně váhal mezi 3 a 4 hvězdami, ale finální titulková scéna mi v tom udělala zcela jasno. 79% ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Takhle zkurvit WRONG TURN, to je hnus. Z horroru udělali český film VOLÁNÍ RODU. Děsný SHIT. 🤮🤮🤮🤮🤮 Toho režiséra by měli ukamenovat. Takhle sprostě se přiživovat na názvu filmu!😡 Někteří tady píší, že to má jen název a je to zcela jiný film. O.K. pokud by to tak bylo, tak fajn. Ale kurva, na celém internetu i na Wikipedii je uvedeno, že film je sedmým pokračováním filmové série Wrong Turn." 😡😡😡 ()

Galerie (29)

Zajímavosti (10)

  • Na začiatku filmu policajt povie postave Matthewa Modinea: „Musíte byť hrdý otec.“ Toto je odkaz na postavu Matthewa Modinea v Stranger Things (od r. 2016), deti v Hawkin's Lab ho volajú „Papa“. (Arsenal83)
  • Druhý film ze série Pach krve po originálu z roku 2003, který byl uveden v kinech. (LUKICKK)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno