Reklama

Reklama

Black and Blue

  • USA Black and Blue (více)
Trailer 1

Akční thriller Black and Blue pojednává o začínající policistce (na Oscara nominovaná Naomie Harrisová), která na svou služební kameru nevědomky zachytí vraždu mladého drogového dealera. Když si uvědomí, že ji spáchali její zkorumpovaní kolegové, spojí síly s jedinou osobou ze své komunity, která jí nabídne pomoc (Tyrese Gibson), zatímco prchá nejen před zločinci bažícími po pomstě, nýbrž i před policajty zoufale usilujícími o zničení inkriminující nahrávky. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (123)

NifKor 

všechny recenze uživatele

Docela dobré drama, kde mě Tyrese Gibson překvapil jak dobře dokáže v takhle vážném filmu hrát. Příběh mě někdy zajímal a někdy ne takže z příběhu mám takové smíšené emoce, herci podle mě hráli hodně dobře, postavy byly napsaný tak že mě postava Naomi Harris nezajímala tolik jako postava Tyrese Gibsona. Hudba ve filmu byla docela v pohodě takže si nemůžu na ni nijak stěžovat. Celkově je film pro mě docela překvapení na to, že jsem zase nic nečekal a koukl se na něj kvůli Tyrese Gibsonovi a Franku Grillovi, který hraje ve filmu svoji postavu extrémně dobře. Nemůžu si na tento film nijak stěžovat a navíc film docela dost rychle utekl takže to je podle mě plus. 6,5/10 ()

Flipnic-RE 

všechny recenze uživatele

Jako ... je to hodně "black"... a je to fakt stupidní tím dějem. Některý scény byly tak moc wtf hloupý, že jsem jen kroutil hlavou. Ale na druhou stranu, jako nenáročná stupidní oddechovka na sobotní pozdní odpoledne je to ok (když už vás nebaví třeba koksovat po barech..). Jsou tam fajn záporáci (teda hlavní záporák běloch a spousta "dobrých" černochů zemře...). Ale jako jo, dobrá akce občas a ten všudypřítomněj tlak na hlavní hrdinku, to bylo fajn ... ()

Reklama

Phietros 

všechny recenze uživatele

Zkorumpovana policie v okresu New Orleans zastřelí před zraky nastupující policajtky Alicie mladého kumpana drogového bose. Problém je v tom, že ona vše natočila svou kamerou na hrudi! Začíná hra na kočky a myš, ve kterém se Alicia ocitá sama proti všem a jediný kdo ji může pomoci, je její dávný znamy, který žije čistý život na benzince a možná komunita gheta. Zkorumpovany policista Mureto navíc vymysli lest, že to ona zabila mladého dealera, aby šli i gheta po ní! Frank Grillo super zaporak, Naomie Harris slušná práce, ale Tyrese Gibson tragická role! 65% ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Téměř ve všech ohledech se jedná o zcela průměrnou, místy až podprůměrnou záležitost, která zaujme snad jen hereckým obsazením a několika akčními scénami. Všechno ostatní od laciného scénáře, přes neudržení začátečního tempa až po nepochopitelné chování ústředních postav posílá snímek Black and Blue do hlubokých vod filmového průměru, kde si na něj za pár měsíců málokdo vzpomene. Škoda, potenciál na zajímavý snímek zde vážně byl. „Murder is murder, no matter who you are.“ ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

zhruba do poloviny je to celkem slušný akčňáček podle zajeté šablony,kde to mají černoši v Americe těžké a "nemají jinou možnost" a skoro všichni policajti jsou zkorumpované svině.V půlce ale přijde zlom a většina osazenstva (hlavní hrdinka,vrchní mafián,pomocník hlavní hrdinky,...) se začnou chovat jako retardi a všechno napětí jde do kopru.Na konci už mi bylo i celkem jedno jak to dopadne a je to škoda,protože rozjeté to bylo solidně...40% ()

Galerie (16)

Zajímavosti (3)

  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo v meste New Orleans, v americkom štáte Lousiana. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno