Reklama

Reklama

Pátek třináctého - Série 1

(série)
všechny plakáty
Kanada, (1987–1988), 19 h 30 min (Minutáž: 45 min)

Hudba:

Fred Mollin

Hrají:

Louise Robey, Sarah Polley, Gordon Michael Woolvett, Chris Wiggins, John D. LeMay, R.G. Armstrong, Barclay Hope, Colin Fox, A.C. Peterson, Larry Reynolds (více)
(další profese)

Epizody(26)

Recenze (2)

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jednoznačně nejlepší série. Což bývá u spousty tv s. Nevím, zda to s tím souvisí, ale je též nejméně krvavá. Což ovšem neznamená, že by o dost drsnější a bloodovější 2. a 3.s. postrádaly atmosféru. Ale u mne, je to rozhodně posun série od série, směrem dolů, což je viděti jasně na hodnocení. I tak, ale platí to, co jsem napsal k seriálu jako celku. P.s. jsem velmi rád, že je zde možnost konečně hodnotiti aj. jednotlivé segmenty apod. U tohoto tv s. to byl jeden z velkých dluhů, který jest tímto pomalu ale metodicky...splacen.;-) Přec jen ta nová čsfd bude asi nakonec k něčemu dobrá. Ale jako seznamku...nebrat. ()

Aurus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No tahle první série je prostě špatná a hodně nudná, nechápu to hodnocení 62%. Příběh je nudný ale zas i dobrý ale mohly to udělat lépe, postavy jsou neuvěřitelně blbé a nesympatické, já jim každý díl přál smrt, hudba je spíše směšná než aby byla alespoň dobrá, atmosféra a napětí tu apsolutně neexistuje, kamera první série je docela ok a lokace jsou docela zajímavé. No za mě první série 1/10. ()

Reklama

Reklama