Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Jim Hacker už sedí v premiérském křesle celé tři dny - a zatím si vede skvěle. Tedy alespoň on sám o tom nemá nejmenších pochyb. Pravda trochu mu vadí, že se asi napříště bude muset obejít bez obědů, neboť v Downing Street se nevaří. Ale tato drobná nepříjemnost je bohatě vyvážena radostným očekáváním nadšených reakcí veřejnosti, jichž se mu nepochybně dostane, až ji seznámí se svým geniálně prostým "Velkým plánem", jímž jediným politickým tahem vyřeší problém obrany, školství i nezaměstnanosti... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (268)

Slapi15 

všechny recenze uživatele

Díky tomuto seriálu dokážu sledovat politiku. Protože, tak pro zkrátka je. K pěti hvězdičkám chybí hrozne málo - tak procento. ()

aa12 

všechny recenze uživatele

Inteligentní humor tohoto seriálu mě vždy dostane a je to důkaz toho že i s politiky může být legrace. ()

Rimland 

všechny recenze uživatele

Nejlepší seriál z prostředí vrcholné politiky. Zakomponování zahraničněpolitických a bezpečnostních témat plus "posílení" Hackerovy postavy umožňuje vyhnat zdejší humor do nebeských výšin. Epizody jako "Velký plán", "Vítězství demokracie" a "Diplomatický incident" jsou pro mě nejgeniálnějším exkurzem do tajů (nejen) britské zahraniční politiky :-) ()

Pulper 

všechny recenze uživatele

Jistě, pane ministře v bleděmodrém. Z Hacker se jen možná stala větší sviňka. Kvalita a humor zůstávají. ()

hull 

všechny recenze uživatele

Absolutní pecka, série navazující na stejně kvalitní Jistě, pane ministře. Neskutečná bžunda, jak se stane s prostého žurnalisty místního plátku premiér Velké Británie. Nekonečné slovní přestřelky s tajemníkem Bernardem a nikdy nekončící válka s nikdy neporazitelnou administrativou představovanou geniálně zahraným Sirem Applebym. ()

Varangian 

všechny recenze uživatele

Vynikající pokračování skvělého seriálu... Třešničkou na dortu je 'rozbor' britské zahraniční politiky v podání zamini. ()

boombang 

všechny recenze uživatele

Poněkud perverzní učebnice teoretické i praktické politiky. O něco lepší než "Ministr". Sžíravé dialogy plné vtipu a ironie, úžasně nadčasové hlášky a vydařený dabing. A Sir Humphrey je fakt ďábel... ()

GordonCZ 

všechny recenze uživatele

I když o několik let starší a už v kanceláři předsedy vlády, jsou pořád všichni tři hlavní hrdinové ve skvělé formě. Sir Humphrey se stále snaží svou "kreativní netečností" zajistit přetrvání toho, co udělalo Británii Británií, Jim Hacker i přes získané politické zkušenosti stále nedokáže prosadit svůj Velký plán a Bernard? Opět blábolí. Koneckonců, je to jeho práce... Zkrátka opět perla mezi sitcomy, kterou už třeba jen kvůli epizodě Klíč rozhodně stojí za to vidět. ()

morris22 

všechny recenze uživatele

"Jistě, pane premiére" je snad ještě o fous lepší než první řada. Řeší se zde nejen regionální a vnitropolitické, ale i zahraniční problémy, o to je větší množství možných zápletek. Například konflikt Británie s Francií o vliv nad tunelem pod La Manchem, je jedinečný. Výborný je také chystaný komunistický převrat na ostrově Sv. Jiří, nebo díl, kdy byl SIru Humphreymu odebrán jeho klíč, ten prostě nemá chybu! :) Jednoznačně pět hvězdiček. ()

curfew77 

všechny recenze uživatele

Stejně geniální jako první "ministerská" série a jako bonus tentokrát o něco poučenější Jim Hacker, který díky tomu nezřídka dostane do kolen i samotného sira Humphreyho. 100 %. ()

brzozin 

všechny recenze uživatele

Nelze psát odděleně komentář k panu ministrovi a panu premiérovi. Proto to beru obojí šmahem. Tohle nízkorozpočtové, televizní a dost debilně dabované veledílo, které české televizní stanice odsoudily na pozdní noční hodiny kanálu s nejnižší sledovaností, je příkladem nejen toho, jak skutečně vypadá pravý nefalšovaný suchý britský humor. Je to ukázka toho, jak funguje naše společnost. Příklad toho, že existuje inteligentní politická satira cílená na samostatně myslící jedince, kteří když se smějí, pak chápou čemu. Možná proto byl tento cyklus vysílán tam, kde byl. Takových lidí je totiž opravdu pomálu. ()

johnny01 

všechny recenze uživatele

Velmi dobrý seriál, přesto ne tolik jako Jistě, pane ministře. Ocenit je třeba zachování osvědčených diskuzí, objevování se známých postav i jejich vývoj, širší záběr témat a provázanost jednotlivých dílů. Naopak někdy se to opakuje - jak u argumentace, tak u témat (například umění). A prostředí není tak útulné. ()

Reklama

Reklama