Reklama

Reklama

Gordon Ramsay: Do neznáma

(seriál)
  • Česko Objevování chutí s Gordonem Ramsaym (více)
Trailer
USA, (2019–2021), 18 h 1 min (Minutáž: 47 min)

Série(3) / Epizody(23)

Obsahy(1)

Na cestách po světě poznává Gordon Ramsay nové kultury a jídla. Rád by načerpal inspiraci pro svou kuchyni. (National Geographic)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

Teachman 

všechny recenze uživatele

Tento dokumentární seriál doporučuji k zařazení nejen do hodin zeměpisu. V každé epizodě je určitý potenciál, který může žáky zaujmout, aby při svém vlastním cestování hledali něco zajímavého. Doporučuji. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Základní myšlenka je jasná a po chvilce se trošku okouká: Gordon Ramsay cestuje po světě, kde potkává známé lokální šéfkuchaře a snaží se během několika málo dnů pochytit místní kulinářské zvyky, aby nakonec uvařil něco dobrého pro místní obyvatele. Samozřejmě, že přitom hodně nadává, obzvláště když se má někam slaňovat pro houby nebo chytat lanem rostliny, a hraje překvapeného, že bude muset z místních surovin uvařit jídlo. Celkově mi přišly všechny díly poněkud uspěchané a i když se po technické stránce nedá seriálu nic vytknout, místy bylo sledování prostě nezajímavé. ()

Reklama

subic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako dobrý, některé díly lepší, jiné slabé, Gordon prostě není tak osobitý a tak zábavný, jak by mohl být a to jeho věčné stěžování si a nadávání, fuck, shit... jenom to sype z rukávu... Američanům to tady moc nejde, kdyby to dělala velká mocná BBC, bude to vypadat úplně jinak. Gordon prostě není americký Anthony Bourdain a není ani tak zábavný jako třeba Francouz Frédéric Chesneau. 2. série je už o něco zajímavější jak ta první. ()

oskiii

všechny recenze uživatele

Snad to brzy okopíruje kanál Prima a také vyšle rozumbradu Pohlreicha někam do džungle. Naučí křováky říkat mu “šéfe”, protože to jeho ego rádo, no a za odměnu je naučí šafránové risotto s přelivem z ústřic. ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvelý dobrodružný kulinársky a cestovateľský seriál, ktorý ide podľa rovnakej šablóny - stretnutie s miestnym kuchárom, ktorý pošle Gordona do sveta, aby spoznal o čom je krajina. Ten sa stretáva s rôznymi domácimi, ktorí ho zasvätia do tajov rôznych jedál a lokálnych zvykov. Po týždni sa vracia ku kuchárovi kde si dajú rozstrel a navaria miestnym obyvateľom, niektorým čo sme videli v seriáli. Gordon má za úlohu prejsť ich kritickým pohľadom na to čo sa mal o krajine naučiť. Seriál sa mi páči vďaka podobnému scenáru ako má moje obľúbené anime Shokugeki no Souma - food wars. ()

Galerie (101)

Reklama

Reklama