Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Za nadvlády Impéria sa Obi-Wan Kenobi vydáva na kľúčovú misiu. (Disney+)

Recenze uživatele aR3Zz k tomuto seriálu (4)

Obi-Wan Kenobi (2022) 

Kdyby se nejednalo o takto ústřední postavu (vlastně postavy!), mohla to být možná i lehce nadprůměrná podívaná z propracovaného světa hvězdných válek. Jenže Obi-Wan a Darth Vader si zaslouží mnohem více než tuhle frašku! Oba se během série reálně mohli zabít minimálně 2x a z logiky věci to měli udělat. Seriál se do těchto scén vůbec neměl dostat, protože takto z toho vyšel jako stupidní nelogická slátanina. Navíc se děj točí kolem malé holčičky, ke které si narozdíl od Grogua nenajdete cestu... Velké zklamání. 40% ()

Část I (2022) (E01) 

Příjemný start série s potenciálem vyplnit volná místečka hlavního příběhu! Je dobře, že takto zásadní postava dostala svůj vlastní seriál (a nyní vlastně i film), tak se rád nechám překvapit, kam nás děj zavede a jak moc nám dovolí nakouknout do pozadí událostí... ()

Část II (2022) (E02) 

Hlavní záporáci jsou jasní a vyrýsovala se nám asi i zápletka celé série. Nadšený z ní ale nejsem... ()

Část III (2022) (E03) 

Mě obavy se potvrdily. Ach ty děti. Leia mě nebaví a vše se točí kolem ní. Třetí sestra je taky otravná a na facku. Mocný Darth Vader působil místy spíše komicky. Úplně postrádám napětí a "spirit", prostě duši starwars. 40% ()

Související novinky

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

05.11.2023

V současné době hraje u studia Disney prim spíše seriálová odnož Star Wars. Poslední celovečerní film jsme v kinech viděli téměř před čtyřmi lety, od té doby jsme však dostali seriály Ahsoka, Andor,… (více)

Jak se Ahsoka vyhnula problémům s Volume?

Jak se Ahsoka vyhnula problémům s Volume?

27.08.2023

Jedním z důvodů, proč se vůbec povedl vznik seriálu Mandalorian, byl tehdejší technologický průlom zvaný StageCraft, jenž byl od té doby použit v řadě dalších filmových i seriálových produkcích. V… (více)

Kevin Costner kraluje televizním ratingům

Kevin Costner kraluje televizním ratingům

19.11.2022

Rod draka? Obi-Wan Kenobi? Nebo snad Pán prstenů? Kdepak. O největší americkou televizní premiéru letošního roku se nakonec postaral Kevin Costner a seriál Yellowstone scenáristy a showrunnera… (více)

Reklama

Reklama