Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Poté co je svědkem sebevraždy právníka mafiánů, přijme 11letý chlapec pomoc soucitné mladé právničky, která je odhodlaná chránit jeho i celou jeho rodinu a zajistit, že bude právu učiněno za dost. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (156)

igi B. 

všechny recenze uživatele

Rutinní pitominka v závěru sklouzávající až do parodie na thrillery, kde napětí úměrně stoupá s idiotským chováním postav a s vyvrcholením v neuvěřitelně kýčovitém závěru, pro nějž je slovo H-o-l-l-y-w-o-o-d v tom špatném smyslu slova jen slabý výraz. Takový rodinný film na Novu v osum ke žvýkání polystyrenových brambůrek zapíjených limonádou Jupí. Co je na něm mysteriozního bůh suď. Snad jen to, že autoři v nějakém kliššoidním rauši nacpali do téhle storky vše od rodinných traumátek až po předvolební političku a jak to dopadlo, když pejsek s kočičkou udělali film viz... Dvě a půl... Zaokrouhleno nahoru snad jen kvůli lehce vadnoucí - leč stále sladké Susan. ()

Hopkins 

všechny recenze uživatele

Rozhodně film na který se dá podívat a dívat dokonce i herecké výkony nebyly špatné hodnotil bych to tak 80 procent z mé strany, Dokonce i přběh ky právník mafie se zastřelí a kluk je v nesprávnou dobu na nesprávném místě a mafie má strach tak se pokusí odklidit nepohodlné svědky. až na ten happy end to bylo typicky americké . ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Kdybych to neznal, grishamovku od Schumachera bych si představoval přesně takhle. Kolem soudu to šlape, v thrillerových vodách klesá a víra v šťastné konce nových začátků odpovídá duchu doby. Prim samozřejmě hraje obsazení. Jones si jede dalšího Samuela Gerarda, tzn. cílevědomý vůdce týmu, který štěká pokyny (možná proto, že je na podřízené pes), Sarandon si ve své oblíbené roli ochránkyně potřebných počíná naprosto suverénně a Renfro debutující jako protivný umanutý spratek si permanentně koleduje o vyliskání (takže svou roli zvládl dobře). Kromě toho se ve vedlejších úlohách objeví plejáda známých tváří spjatých s devadesátkami (Macy, Walsh, Patton, Lecterův dezert Heald, doktor z pohotovosti Edwards či třeba posledním skautem naklepaný Coates). A mimochodem, pokud se budeme bavit v rovině krimi, těch nejhroznějších zločinů se tu dopustil LaPagliův Barry „Břitva“ Muldano výběry ze svého šatníku.. ()

Anthony 

všechny recenze uživatele

Tak především tady začínal ve 12 letech výborný mladý herec Brad Renfro (Nadaný žák). Zajímavou roli tu má Tommy Lee Jones (skvělá je scéna u soudu) a Susan Sarandon za svůj výkon byla nominována na Oscara a dostala cenu BAFTA. Vůbec nemyslím, že by šlo o špatný film - napínavé scény působí napínavě, dojímací scény dojímavě a je tu i trocha humoru. Slušné řemeslo. ()

Anderas 

všechny recenze uživatele

Ničím výrazným mě film sice neohromil, na druhou stranu ale ani neurazil. Pár světlých momentů se najde vždy, místy velmi napínavé no a herecké výkony také nejsou z nejhorších, nejvíce bych vyzdvihl asi představitele malého chlapce, který se nemusel přetvařovat, aby hrál tak jak bylo třeba. No a konec je pochopitelně staré klišé, nicméně na lepší průměr to stačí úplně. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (4)

  • V dobe natáčania bol Brad Renfro zapojený do projektu DARE (vzdelávací projekt proti drogám a alkoholu). Paradoxom je, že Renfro bol potom niekoľkokrát pred svojou smrťou zatknutý a odsúdený za držanie drog. (m.a.t.o.)
  • Dianne Sway (Mary-Louise Parker) ve filmu uvedla, že jí je 27 let. Její představitelce přitom bylo přesně 30 let. (KajusaK)
  • V tomto filmu debutoval Brad Renfro. (Pumiiix)

Reklama

Reklama