Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Poté co je svědkem sebevraždy právníka mafiánů, přijme 11letý chlapec pomoc soucitné mladé právničky, která je odhodlaná chránit jeho i celou jeho rodinu a zajistit, že bude právu učiněno za dost. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (156)

rsimonyi 

všechny recenze uživatele

Mě se tento thriller o chlapci, který byl s bratrem svědkem sebevraždy mafiána a jenž mu ještě před tím prozradil nebezpečnou informaci, líbil. Celkem slušně tu zahrál Brad Renfro v roli kluka, který hledá ochranu pro celou svou rodinu i když je jen dítě. Místo Susan Sarandon, která umí být daleko lepší bych si dokázal představit někoho lepšího, ale film je přesto napínavý až do konce a tak mu dávám 70% ()

Beagle 

všechny recenze uživatele

Podle mě je Nebezpečný klient solidní thriller, jehož 116 minut vás dokáže spolehlivě zabavit (i při několikátém sledování). A jeho hlavní devízou je herecké obsazení od Susan Sarandon a Tommyho Lee Jonese až po Ossieho Davise a Anthonyho LaPagliu (ve vynikajících košilích, netradičně ještě jako záporáka). ()

Reklama

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Kdyby film byl alespoň z poloviny fantastický jako kniha, nejspíš bych dal o hvězdu více. Velkou nevýhodou filmu je to, že jsem četl knižní předlohu dříve. Kniha je úplně o něčem jiném, než film. Atmosféra není taková, jaká by měla být. Režisér nevyužil potenciálu, kterou skrývala kniha a proto pouze čtyři hvězdy. ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Příjemný důkaz toho, že Joel Schumacher dokáže natočit atmosférický thriller s hláškující Susan Sarandon a Tommy Lee Jonesem, kdy divák visí na každé jejich vzájemné interakci a nikde neruší zbytečná záře neonů ani latexových bradavek (tohohle Batmano-Robinovského Damoklova meče se už milý Joel asi nikdy nezbaví). Ale stejně největším překvapením zůstává Mary-Louise Parker - jak se z takové ošklivky mohla vyklubat taková kočka? :). ()

Hellknight12 

všechny recenze uživatele

Pozreté po rokoch. Skvelý film, ktorý je dosť podceňovaný. Skvelé herecké obsadenie. Výborné herecké výkony. Príbeh je zaujímavý a napínavý. Je tu aj dosť humoru, čo ma prekvapilo na daný žáner. V podstate nemám čo vytknúť filmu. Dĺžka filmu je 116 min čo je akurát. Charaktery postáv sú veľmi dobre napísané. Celkové hodnotenie za mňa je 80%. Film jednoznačne môžem odporučiť. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (4)

  • Dávkovač cukríkov PEZ v podobe Elvisa Presleyho bol oddelením rekvizít navrhnutý špeciálne pre film. (m.a.t.o.)
  • V tomto filmu debutoval Brad Renfro. (Pumiiix)
  • Dianne Sway (Mary-Louise Parker) ve filmu uvedla, že jí je 27 let. Její představitelce přitom bylo přesně 30 let. (KajusaK)

Reklama

Reklama