Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Výjimečná výpověď studenta Trevora Adamse o zážitcích, které zakusil na Rivervale High. Trevor se stal obětí takového traumatizujícího týrání, že ho dovedlo až k pokusu o bombový útok na školní fotbalový tým. Pomocnou ruku mu pak podal učitel dramatické výchovy, když Trevorovi nabídl hlavní roli ve školní hře. Učitel pomáhá Trevorovi zůstat přímým a skromným. Hra je ale riskantní - její temný scénář popisuje život zabijáků a ve spojení s Trevorovou problémovou minulostí provokuje místní rodiče, kteří ji chtějí zakázat. Jestli uspějí, Trevor si už možná nikdy nezahraje - a to by mohlo být spouští lidské časované bomby. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (82)

gogo76 

všechny recenze uživatele

Na tv film veľmi slušné spracovanie, hlavne v druhej polovici, kde atmosféra začína hustnúť. Skôr ako na príbeh som bol zvedavý na stále zaujímavejšieho Bena Fostera, ešte vo svojich začiatkoch. Už vtedy naznačil, že z ním treba počítať. Jeho hviezda pomaly stúpa, zaslúžil by si nejakú veľkú rolu, ktorou by definitívne prerazil. Podobne ako ostatným mi to pripomenulo filmy ako Zkazená mládež alebo Slon. 80%. ()

Janek 

všechny recenze uživatele

Kontroverzní a zajímavé, ovšem trošku upjaté (zvláště pak závěr, kdy se Foster projeví jako hrdina). Na druhou stranu při závěrečné divadelní hře mě celkem mrazilo a velké pozitivum filmu je, že bych opravdu hru chtěl docela vidět. Ben Foster je pro mě stejně jako Rian Gosling jeden z nejlepších herců nové generace. ()

Reklama

Pishin 

všechny recenze uživatele

K tomuto dilku jsem se dostal uplne nahodou a musim rict sedlo me to kurevsky. Pokud pominu zaver - myslim scenu s divadelni hrou kdy se prisli podivat i Trevorovi tryznitele tak s prihmourenim oka musim jit do plneho hodnoceni. Film je to skvely a ma skvelou vypovdajici hodnotu plus pricteme herecky koncert Ben Fostera a mame paradni podivanou. Ano ano musim souhlasit s Jankem i pro me je Ben Foster nejzajimavejsi herec nove generace a moc se tesim na jeho dalsi pociny. ()

Herr_Flick 

všechny recenze uživatele

Šikana. Věčné a dost bolestivé téma, se kterým se setkal úplně každý, takže stejně tak každý ví, jak to v reálu vypadá. A jak to asi vypadá, když to dojde do extrému… (Není tomu tak dávno, kdy se svět dozvěděl o dalším z mnoha, Casey Heynesovi) Filmu vzhledem k jeho možnostem nemám co vytknout. Komu se film líbil, Klass bude zbožňovat. ()

zlabus 

všechny recenze uživatele

Ne úplně stoprocentních pět hvězd, ale s přihlédnutím k tomu, že se jedná o televizní produkci a k faktu, že některé scény se mi těžce vryly pod kůži (sledování videa a závěrečné divadelní představení), s pěti hvězdami neváhám. O chloupeček lepší než daleko provařenější Klass. PS: Foster tu ukazuje jak moc velký talent je. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • Když se Trevorovi (Ben Foster) zdá noční můra o tom, že se Jenny (Jane McGregor) stane také obětí připravovaného útoku, má na sobě stejný bílý svetr, který se potřísní červenou skvrnou, jaký měl i při svém školním videu, které vedení školy odsoudilo jako hrozbu. (Nick321)
  • Poté, co Trevora (Ben Foster) odváží policie z herecké zkoušky v kapli, je záběr na policejní budovu, na které je zřetelně vidět zednářský symbol – kružítko a úhelnice. (Nick321)
  • Film bol natočený na námet divadelnej hry s rovnomenným názvom. Divadelná hra Bang, Bang, You´re Dead mala premiéru 7. apríla 1999 v meste Eugene v štáte Oregon. O necelé dva týždne na to, 20. apríla 1999, došlo k nechválne známemu masakru na Columbine High School v štáte Colorado. (GTS_PUNK)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno