foto

Pavel Batěk

  • nar. 3.1.1975 (42 let)
    Plzeň, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (2)

Herecká filmografie

Filmy

2018 Prahala
2017 Poét
2014 Cyrano!! Cyrano!! Cyrano!! (divadelní záznam)
Polda (studentský film)
SAN (studentský film)
Zejtra napořád
2013 Chameleon (studentský film)
2012 Prsten Věčnosti (studentský film)
Stín smrtihlava (TV film)
2010 Višňový sad (divadelní záznam)
2008 10 způsobů lásky (TV film)
2006 Swingtime (TV film)
2005 Otázka pohledu (TV film)

TV seriály

2017 Bohéma (TV seriál)
Dvojí tváře (E06)
Vyhrát za každou cenu (E05)
A přece se točí (E04)
další epizody (6)
Mordparta (TV seriál)
Řešení (S02E08)
Krev (S02E07)
Bratři (S02E06)
další epizody (8)
První republika (TV seriál)
Díl třináctý (S02E13)
Díl dvanáctý (S02E12)
Díl jedenáctý (S02E11)
další epizody (13)
2016 Mordparta (TV seriál)
Kořist (S01E08)
Oběť (S01E07)
Nadvláda (S01E06)
další epizody (8)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Zakázaná území (S02E34)
Ohnivé dorty (S02E33)
Pusa na dobrou noc (S02E32)
další epizody (64)
V.I.P. vraždy (TV seriál)
Brutální žihadlo (S01E12)
2015 Atentát (TV seriál)
Mezi nácky (E03)
Labyrint (TV seriál)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
další epizody (7)
2014 První republika (TV seriál)
Štvanice (S01E22)
Ztracený syn (S01E01)
České století (TV seriál)
Je to jen rock'n'roll (1976) (E07)
Nevinné lži (TV seriál)
Zrádce (E09)
2013 České století (TV seriál)
Kulka pro Heydricha (1941) (E03)
2012 Obchoďák (TV seriál)
Nanečisto (E16)
Francouzská masáž (E15)
Skladba pro Vandu (E14)
další epizody (15)
2010 Nesmrtelní (TV seriál)
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Čarodějnice (S01E07)
2007 Světla pasáže (TV seriál)
2006 Letiště (TV seriál)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Ulice (TV seriál)
2004 Redakce (TV seriál)
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)

Dokumentární

2017 Dobru, pravdě, kráse (TV seriál)
2013 17 barev ticha

TV pořady

2016 Ohnivý kuře pod pokličkou (TV pořad)
2013 Kurňa, co to je? (TV pořad)
2012 Srdce pro děti 2012 (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace