Reklama

Reklama

Redakce

(seriál)
Česko, (2004–2006), 32 h 32 min (Minutáž: 50–52 min)

Hrají:

David Matásek, Milan Šteindler, Zuzana Zlatohlávková, Barbora Kodetová, Bořivoj Navrátil, Martina Preissová, Dana Batulková, Pavla Vitázková, Roman Zach (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(39)

Žijí životy druhých, vlastní nestíhají. Seriál TV Nova z novinářského prostředí. (oficiální text distributora)

Recenze (233)

DocBrown 

všechny recenze uživatele

Proc se da Redakce I a dalsi pokracovani pouze hodnotit dohromady ? Vzdyt to vubec nejde. Prvni dily me opravdu prekvapily, ze je Nova jeste schopna vyprodukovat neco rozumneho. A pak prisela druha serie, stupidni dil s jadernou elektrarnou a prostitutkama, Kodetova ochazi .. prakticky z dilu na dil klesl serial do odpadu. Nekdo se musel v produkci zblaznit. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Zdravim!! Ptáte se proč dávám plné hodnocení? Prostě proto. Tenhle seriálek jsem si oblíbil od prvního dílu. Na české a zejména novácké poměry to byl opravdu velice povedený seriál, který měl pouze 3 série, což pro něj bylo vlastně dobře. Novinářské prostředí zde působilo velice příjemně. Nejoblíbenejší postava: Mrázek. ()

Reklama

Džej Ár 

všechny recenze uživatele

Narozdíl od jiných českých seriálů poslední doby jsem byl schopen shlédnout všechny tři dosud proběhnuvší díly, a to dokonce bez pocitu znechucení. Navíc, i přes průhlednost některých zápletek, jsem se docela bavil. Strhávám jednu hvězdičku za druhou řadu, která už je mnohem horší, nepravděpodobné zápletky, rádoby "celebrity" v každém díle... no fuj.... ()

Trainspotter 

všechny recenze uživatele

Chabý pokus komerční televize, který by měl vyprávět o pestře napínavém životě prážských investigativních novinářů. Zajimavý nápad se rozpadá pod rukama nejen režiséru, kteří nedokáží udržet vývojovou linearitu děje, ale hlavně tomuto "seriálu" podráží nohy velmi slabé herecké výkony jednotlivých představirelů od toporného Matáska počínaje, přes neslanou-nemastnou Ptáčkovou až po rádoby feministku Batulkovou. Na druhou stranu je třeba podoktnout, že v současné záplavě komerčních seriálových kýčů je Redakce jednookým králem mezi slepými. ()

Curfew 

všechny recenze uživatele

Platí to, co říká většina recenzentů: poměrně vtipná záležitost, pro mě osobně je v tomto směru nejpříjemnějším překvapením postava redakčního fotografa, která má sice svůj part napsaný dost figurkovitě, ale zmíněný herec, jehož jméno bohužel neznám, uhraje i situace, které ve scénáři trochu zavání fraškou. Celkově jednoznančně nejpříjemnější překvapení letošní podzimní seriálové záplavy!!! ()

Galerie (138)

Reklama

Reklama