Reklama

Reklama

Redakce

(seriál)
Česko, (2004–2006), 32 h 32 min (Minutáž: 50–52 min)

Hrají:

David Matásek, Milan Šteindler, Zuzana Zlatohlávková, Barbora Kodetová, Bořivoj Navrátil, Martina Preissová, Dana Batulková, Pavla Vitázková, Roman Zach (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(39)

Žijí životy druhých, vlastní nestíhají. Seriál TV Nova z novinářského prostředí. (oficiální text distributora)

Recenze (233)

duklak2 odpad!

všechny recenze uživatele

Hrozné, hrozné a ještě jednou hrozné. Tímto komentářem prosím Novu o stáhnutí z tv programu-léto 2008. Jinak nezapnu televizi. Je to hrozný až po uši. Akorát se mi vybavuje ten tlustej Michal Novotný. Nedávno s ním byl kratičký rozhovor a jedna z otázek zněla. Prý máte přezdívku „buřt“? A on. Ano je to pravda a vůbec mě to nevadí. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Zdravim!! Ptáte se proč dávám plné hodnocení? Prostě proto. Tenhle seriálek jsem si oblíbil od prvního dílu. Na české a zejména novácké poměry to byl opravdu velice povedený seriál, který měl pouze 3 série, což pro něj bylo vlastně dobře. Novinářské prostředí zde působilo velice příjemně. Nejoblíbenejší postava: Mrázek. ()

Reklama

x_ander 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale na Redakci jsem svého času dost ulítával. Ačkoliv v ní je vidět všechno špatné, co si s sebou novácké seriály přináší, prostě jsem jsem si tak nějak zvykl a víceméně pravidelně každý nový díl očekával. Charismatičtí herci (Matásek, Navrátil, Zach), nevynucované vtipy, zkrátka do pohody. Redakce přece jen byla o level výš než Ordinace a jí podobné. Po první řadě šlo samozřejmě všechno do háje a už jsem to dál nesledoval, ale Kodetová prostě byla ultimátní milfka :) ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Někdy mi to přijde jako naprostá blbost ale bavilo mě to a doteď, když některý z dílů opakují se bavím. Zajímavý nápad natočit seriál z prostřední jedné z mnoha redakcí - jak rychle život plyne v takovém zdánlivě nezajímavém místě...Typicky novácké prostředí z tehdejší doby,soudržnost pracovníků a jejich propletené osudy. Není to žádný Sex ve městě nebo třeba Přátelé..ale dá se to přežít. ()

KimmyJ odpad!

všechny recenze uživatele

Asi nejhorší herecké výkony, co jsem kdy viděl. Viděl jsem jeden díl a myslím si, že na druhý se už podívat neodvážím. Novinářka, místo aby šla na pomoc své matce, kterou přepadl zloděj, zarputile zápasí se svým fotoaparátem a snaží se zachytit padouchovu podobu. Ani jednomu z herců roli prostě uvěřit nelze. Seriál bych ale stejně vřele doporučil lidem, kteří se chtějí pobavit u televize hroznými hereckými výkony a ne seriálem. Myslím si, že Jiří Vejdělek má na víc než si kazit kariéru takovými paskvily. ()

Galerie (138)

Reklama

Reklama