Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film líčí příběh dvou bratrů, kteří se ocitnou na rozdílných stranách zákona. Bobby Green (Joaquin Phoenix) pracuje jako šéf brooklynského nočního klubu El Caribe, který patří ruskému mafiánovi Bužajevovi. Prostředí jako stvořené pro distribuci drog ostrým zrakem sleduje Bobbyho bratr Joseph Grusinsky (Mark Wahlberg). Oba sourozenci se nestýkají a jejich vztah vzhledem k rozdílným příjmením zůstává utajen. Situace se však vyostří a Bobby je nucen si vybrat mezi nablýskaným kriminálním životem a rodinnou ctí, reprezentovanou policejními uniformami nejen Josepha ale i jejich otce Alberta (Robert Duvall). Volba to není jednoduchá a Bobby za ni zaplatí víc, než měl v úmyslu. (Česká televize)

(více)

Diskuze

10Domik10

10Domik10 (hodnocení, recenze)

Tento film má výborný scenár ale nebiť Joaquina Phoenixa tak by nestál za nič. Len vďaka nemu má tento film celkom slušnú úroveň.

na příspěvěk reagoval 5150

Naby

Naby (hodnocení, recenze)

Řekl bych, že je to zbytečně dlouhý a docela předvídavý. Joaquin Phoenix se mi na tu roli moc nehodil, byl bych raději, kdyby byl pořádnej záporák, to mu sedí víc.

Pekisan

Pekisan (hodnocení, recenze)

Tak za ten uvod s Evou Mendes sa hadam ani da dat horsia znamka ako tri:))) len som si nie velmi isty, ci mam pridat este jednu hviezdu alebo nie. Film bol skvely, atmosfera vacsinou pekne dusna, Joaquin Phoenix hral neuveritelne a ani Mark Wahlberg sa neda zahanbit. Pravda je, ze dlho som sa necitil tak zle ako pri automobilovej nahanacke alebo teda hlavne po. Ale neviem, nieco tomu proste chybalo. Tak za tri. Urcite sa k filmu este vratim

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

tak trochu naivné to je, ale nejaké hrubé logické chyby som tiež akosi nezaregistroval...

tomi114

tomi114 (hodnocení, recenze)

Cakal som nieco viac, ale v celku nebolo to az tak zle! Obcas sa dalo dopredu predvidat, ze co sa stane. Myslim si, ze tento film moze tazit z dobreho obsadenia hercov. Pribeh je v podstate taky, uz viac krat obchyteny, podobny ako v lacnejsich serialov. Obcas ma to nudilo, ale nakoniec som rad ze som si to pozrel.

Maxmilian

Maxmilian (hodnocení, recenze)

Jednoznačně 5 hvězdiček. Ne tak za nápad, protože to už tu bylo několikrát (hodný a zlý a náhodou jsou to staří známí, ne-li sourozenci). Ale velký úspěch u mě zaznamenalo obsazení. Joaquin Phoenix se svým zevnějškem úplně volá po záporné roli, ale také je v něm tolik citu, aby se obrátil na stranu dobra. Mark Wahlberg jako by v uniformě vyrostl. Eva Mendes, tak tam nemám co dodat. No a tak bych tu mohl psát dál a dál. Prostě tenhle film ve mě vyvolal příjemný pocit z amerického thrilleru.

choicer

choicer (hodnocení, recenze)

zaujmalo by ma prečo si golfista myslí že Noc patri nam je scenaristicky nezvladnute...

5150

5150 (hodnocení, recenze)

James Gray by si měl nejdřív pár kriminálek odkoukat, než je začne točit a hlavně k nim psát scénáře.. v tomto případě musel být pod vlivem nějakých látek, pač tohle je totálně mimo realitu..))

lemkin

lemkin (hodnocení, recenze)

Atmosféra fimu naprosto brilantní. Herecké výkony nadprůměrné. Scenář bohužel trochu průměrný.

Kroc

Kroc (hodnocení, recenze)

jak to, že to nebude tady v kinech? se na to těšim jak na Vánoce

petero

petero (hodnocení, recenze)

James Gray, Joaquin Phoenix, Mark Wahlberg - to mi niečo pomenulo ... The Yards (2000) - a to tam hrá ešte aj Charlize Theron, no film som nijak nezaregistroval, zrejme to bol prepadák. Aby sa to nezopakovalo.

POMO

POMO (hodnocení, recenze)

Zaujimavy casting. Wahlberg ako polis, Phoenix ako gangster... a v pozadi Duvall. Tesim sa.

Související novinky

Brad Pitt opět nájemným vrahem?

Brad Pitt opět nájemným vrahem?

17.08.2011

Zdá se, že touží po vlastní akční sérii. Se Smithovými to nevyšlo, ale Pitt se nevzdává a upsal se adaptaci románu Marka Greaneyho „The Gray Man“. Ten už má jedno pokračování („On Target“ vyšlo loni)… (více)

Jeremy Renner – novodobý Steve McQueen?

Jeremy Renner – novodobý Steve McQueen?

03.05.2011

Jestli dnes existuje herec, kterého chtějí do svého filmu všichni producenti a režiséři, je jím právě Jeremy Renner, nominovaný na Oscara za Smrt čeká všude a Město. Nedávno dotočil Mission:… (více)

Brad Pitt na cestě do Akatoru

Brad Pitt na cestě do Akatoru

11.12.2008

Chvíli to vypadalo, že projekt Lost City of Z, který pro studio Paramount Pictures chystá produkční společnost Brada Pitta Plan B (a ve kterém si Brad zřejmě i zahraje hlavní roli), upadl v zapomnění… (více)

Reklama

Reklama