Reklama

Reklama

Noční Show Craiga Fergusona

(pořad)
  • USA The Late Late Show with Craig Ferguson
Talk-show / Komedie
USA, 2005, 62 min

Kamera:

Rick Walker

Účinkují:

Craig Ferguson, Shadoe Stevens, Julie Chen Moonves, Adele, Duffy, Markéta Irglová, André Benjamin, Buzz Aldrin, Peter Bart, Carrie Fisher, Cheri Oteri (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Zábavná americká talk show, kterou moderuje herec a komik Craig Ferguson. V jednotlivých dílech můžeme vidět rozhovory s nejrůznějšími hosty, ale také humorné scénky. Show je vysílána v nočních hodinách na televizní stanici CBS od roku 2005. Za tuto dobu se zde vystřídalo již mnoho známých osobností. (Zbyisek)

Recenze (86)

ivicudus 

všechny recenze uživatele

Z late nigt show je mojím nekorunovaným kráľom už roky (okej, dobre, rok a pol) tento chlap, ktorý sa vymyká klasickému late night show žánru. Svoju show robí v podstate v kutici na metly, do štúdia mu zateká, občas vypadnú svetlá. No napriek tomu, že nemá orchester a chodí o pol jednej v noci, má prvého robotického sidekicka Geoff Petersona v histórii (vďaka ti Grant Imahara z Mythbustrov), občasné muzikálové intrá, svoje verné bábky, ktorým kraľuje Wavey, aligátorský krokodíl (je trochu zmätený) a mačku, čo hovorí po španielsky. Jeden z mála late night moderátorov, ktorý vôbec počúva svojich hostí a preto rozhovory často zamieria úplne nečakaným smerom a skončia už naozaj niekde inde. V čom u mňa vyniká je, že má nadhľad, neberie sa vážne a ako hovorí sám "I don't give a rat's ass." Chudák producent. :D ()

figliar 

všechny recenze uživatele

Ubehlo 25 rokov od jeho prvej talkshow a 10 rokov od Late Night, ktorou sa zaradil medzi špičku moderátorov súčasnosti. Po dlhých rokoch odovzdáva tento Škót žezlo mladšej generácií, no dúfam že moderovanie nezavesí na klinec. Sever Európy má tých najlepších moderátorov a je len otázkou času, kedy tento, mne o mnoho bližší humor než americký, nahradí trápne reality moderátorky typu Oprah. Takže si dáme za Craiga trápnu minútku ticha. ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Craigova show rozhodně patří mezi to nejlepší, co se mezi americkými talk-show dá nalézt. Oproti nudnému Lettermanovi a lehce trapnému O'Brianovi je Craig velmi vtipný a sympatický. Hlavním znakem jeho rozhovorů je to, že vždy před začátkem roztrhá papírek s otázkami a nechá rozhovor vést částečně spontánně. Některé rozhovory pak vyloženě nemají chybu. ()

TaanStari 

všechny recenze uživatele

Omlouvám se, ale napíšu pro všechny talk-show společný komentář. Conan svoji show táhne především svým charismatem (4*), Ellenin ksicht nemůžu ani vidět (1*), Letterman občas vypadá, že na to prostě už nemá (3*), Ferguson je docela jednoduchý a nejvíc "americký" (3.5*) a Kimmel je sice trochu nudný, ale jeho (a Guillermovy) scénky to víc než vynahrazují (4.5*). ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Dokud jsem neznal tohohle bláznivého, vtipného a jednoduše geniálního Skota, myslel jsem si, že můj favorit v rámci talk-show je Kimmel, ale není. Stačilo mi zhlédnout pár dílů z této skvěle ujeté show, kde si dělá legraci ze všeho a ze všech (dokonce i z CBS, kde se tato show vysílá) a měl jsem jasno, kdo je král. A za tohle, za tu skvělou improvizaci a za ty skvěle vedené rozhovory s nadhledem, si ho prostě musíte zamilovat. Navíc homosexuální kostlivec Geoff nemá chybu! Nejlepší jsou samozřejmě díly, kdy se v jednom studiu sejdou dva Skoti (takže si najděte díly s Ewanem McGregorem nebo Gerardem Butlerem). Tohle je bezkonkurenčně ta nejvtipnější talk-show vůbec. 100 %. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (12)

  • Falešný kůň Secretariat, který v této show vystupuje, byl vytvořen jakožto vtipná reakce na Disneyho film Secretariat (2010) pojednávající o stejnojmenném slavném dostihovém koni. (P. J. D.)

Reklama

Reklama