Reklama

Reklama

Doktoři z Počátků

(seriál)
TV spot
Rodinný / Drama
Česko, (2013–2016)

Hrají:

Václav Postránecký, Lenka Termerová, Martin Stránský, Marek Vašut, Halina Pawlowská, David Prachař, Jitka Ježková, Michaela Dittrichová, Václav Jílek (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(136)

Obsahy(1)

Nový seriál z prostředí malebné české vesničky nejen o ordinaci venkovského doktora. Ota Kovář, chirurg nemocnice v Kamenici (Ordinace v růžové zahradě 2) přijíždí do Počátků, aby zde absolvoval praxi praktického lékaře, ale když zjistí, že by měl pečovat také o klienty doléčovacího centra, rozmyslí si to. Vesnický doktor Panenka se rozhodne použít malou lež na to, aby Otu v Počátkách udržel. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele kulyk k tomuto seriálu (1)

Doktoři z Počátků (2013) odpad!

=== Těžký den producenta Kubrta. === ,,Cože? Nemáme sračku do hlavního vysíláku? A to mi říkáte teď, když jsem Pawlovský slíbil šolich jako protislužbu za uválcování příjezdové cesty k mé garáži? Dejte mi Hrachovou! Hrachová, z které sorty ovčanů jsme ještě nenadělali kretény? Cože? Dejte mi Hivrise! To je Hivris? Jo vy taky myslíte burany.... A co na to počítač? Že zvrací? No, tak to je konec. Z toho nás může dostat jedině Staník. Zavolejte Staníka!" Uíííí, Uííí. ,,Buď zdráv, Kubrte. Dnes mám obzvláště velikou chuť kurvit národu vkus." ,,Je to špatný. Hivris s Hrachovou navrhují mejdlovku z prostředí vidlákova. I kompjůtr z toho blije, Staníku." ,,Tomu nerozumím, Kubrte. Vždycky jsi na názory kulturně vyspělých jedinců kálel. Proč dnes dělat výjimku?" ,,Máš pravdu Staníku, uděláme pořádný vozembouch! A vrazíme do toho Kuklovou, kdyby se to náhodou totálně zhnojilo, můžeme se pak vymlouvat, že šlo jen o špatný vtip." .... Zakončil bych parafrází jedné z nejslavnějších forbín. ,,Bude tam hrát debil, potom ještě jeden debil, s nimi výborný herec, který se na stará varlata patrně nudí, a bude to vóóóšklivý!" ()

Reklama

Reklama