Reklama

Reklama

Doktoři z Počátků

(seriál)
TV spot
Rodinný / Drama
Česko, (2013–2016)

Hrají:

Václav Postránecký, Lenka Termerová, Martin Stránský, Marek Vašut, Halina Pawlowská, David Prachař, Jitka Ježková, Michaela Dittrichová, Václav Jílek (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(136)

Obsahy(1)

Nový seriál z prostředí malebné české vesničky nejen o ordinaci venkovského doktora. Ota Kovář, chirurg nemocnice v Kamenici (Ordinace v růžové zahradě 2) přijíždí do Počátků, aby zde absolvoval praxi praktického lékaře, ale když zjistí, že by měl pečovat také o klienty doléčovacího centra, rozmyslí si to. Vesnický doktor Panenka se rozhodne použít malou lež na to, aby Otu v Počátkách udržel. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (241)

Aidina odpad!

všechny recenze uživatele

Viděla jsem celé tři díly a musím říci, že seriál nezaujal. Takové nemasné, neslané. Některé figury jsou vyloženě trapné. Boudová, která kromě snídaně do postele nabízí i sebe, Písařík, který uboze paraduje Otíka, jenom ty sluchátka mu chybí....věčně mentorující Pawlowská, a páni doktoři, co mají úřední hodiny od nevidím do nevidím a vyloženě se těší na každého pacienta. No a k tomu všemu je zde ještě pár BIO nadšenců. ()

Tom_Lachtan

všechny recenze uživatele

Produkce novy dosáhla toho, čeho před ní již takový velikáni jakoVraždy v Midsomeru! Proč? Kvalitou rozhodně ne, tu se ani při svých odsledovaných deseti minutách netroufám hodnotit, ale hleďmež - nastal nedostatek herců, stejně jako v neexistujícím Anglickém hrabství, jinak si totiž nedovedu představit, proč David Prachař hraje v Doktorech z Počátků zcela jinou postavu, než hrál v Ordinaci. Už se těším, až se začnou vracet mrtví, pokud by byl jejich návrat s nezměněnou identitou, možná by mohl spin - off ¨ “Kamenické mausoleum” zaujmout i zdejší cinefilské obecenstvo, zombie telenovela tu totiž ještě nebyla. ()

Reklama

Ainy 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem tři díly ... můžu hodnotit? Protože na další nevím jestli budu schopna koukat ... Tomuto seriálu dávám dvě hvězdičky, protože se mi zdá, že není zase až tak špatný ... je z venkovského prostředí, celkem příjemné dialogy, ALE ... ale vesměs děj o ničem, zase se řeší vztahy, zamilovanost mladé sestřičky do lékaře v letech, rádoby vtipné momenty ... Jako já chápu, že náš život je jen o vzájemných vztazích jak přátelských, mileneckých tak třeba pracovních ... ale vidět to ve stoprvním seriálu, který má jen jiný název, jinak je stejný jako všechny ... to ne ... to vážně nedám...... doplním komentář: Tak jsem se zadívala na ještě asi dva díly a musím ohodnotit jednou hvězdičkou navíc excelentní herecký projev Marka Vašuta!! ()

Blue.Shark odpad!

všechny recenze uživatele

Je mi upřímně smutno z toho, co za výblitky se to u nás rodí. Za půl hodiny jsem dokázal šestkrát předpovědět, co se v následujících minutách stane; nutně musím poznamenat, že jsem vždycky vybral tu nejdebilnější možnou variantu. Z Doktorů se nevyhnutelně stane další Ordinace, přestože se tvůrci pravděpodobně zmohli na lepší kameru. Debilní zápletky, debilní vtípky, debilní prostředí, debilní hudba, nulová invence v jakémkoliv směru. Klasický mustr, který lze vidět v ordinaci, ulici, gymplu, VKV, pojišťovně, atd. Modlím se za to, abych se ve svých 23 letech dožil dne, kdy česká tvorba povstane z popela a zrodí alespoň jeden kvalitnější seriál, který se nevydá klasickou cestou zaručených výdělků, ale bude se snažit zaujmout diváky na způsob X-Files, Castle, Sherlocka nebo třeba American Horror Story. Edit: po několika dílech může pyšně prohlásit, že se potvrdila moje obava. Tenhle seriál je jednoduše debilní a debily se snaží dělat i z diváků, když jim nestydatě podsouvá, co by měli cítit v té které scéně pomocí krajně nevkusné hudby. Třikrát fuj, zasloužený odpad. Smutné je, že se v tom hnoji nachází několik herců, kteří dokonce umí hrát, avšak mají tak retardovaně napsané role, že jim to je prd platné. A ne, Písaříka nemyslím, jeho postava je tam určitě jen proto, že se tvůrci rozhodovali, jestli prostoduše vtipnou roli dostane člověk nebo pes. ()

ClintEastwood odpad!

všechny recenze uživatele

Ona by to byla blbost i bez toho, ale dementně se tvářící Písařík, se zmijovkou na hlavě, jenž vypadá, že si každou chvíli překousne jazyk, posouvá vše do odpadu. Kdo stojí za zmínku je Pepa Dvořák a David Prachař, jinak o ničem (Vašut, to jako vážně?!). A proč jim v každé scéně svítí na Barrandově lampou do oken? To má jako navodit pocit sluníčka? Strašné. ()

Galerie (174)

Zajímavosti (14)

  • V 9. dílu "Je to tvoje věc" ve scéně, kdy Ota Kovář (Martin Stránský) opilý upustí stránku s vytišteným mailem, je na něm - kromě žádosti, aby zvedl telefon a mluvil - možno číst: "Uhodneš o koho jde," a dále místo samotnýho mailu následuje text Julia Zeyera ze "Tří legend o krucifixu", konkrétne "Inultus", legendy pražské. (hermiona)
  • Natáčelo se v hostivařských ateliérech a v obci Pyšely. Interiérové a exteriérové scény jsou vyrovnané a oproti Ordinaci v růžové zahradě (od r. 2005) se točí více venku. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama