Reklama

Reklama

Doktoři z Počátků

(seriál)
TV spot
Rodinný / Drama
Česko, (2013–2016)

Hrají:

Václav Postránecký, Lenka Termerová, Martin Stránský, Marek Vašut, Halina Pawlowská, David Prachař, Jitka Ježková, Michaela Dittrichová, Václav Jílek (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(136)

Obsahy(1)

Nový seriál z prostředí malebné české vesničky nejen o ordinaci venkovského doktora. Ota Kovář, chirurg nemocnice v Kamenici (Ordinace v růžové zahradě 2) přijíždí do Počátků, aby zde absolvoval praxi praktického lékaře, ale když zjistí, že by měl pečovat také o klienty doléčovacího centra, rozmyslí si to. Vesnický doktor Panenka se rozhodne použít malou lež na to, aby Otu v Počátkách udržel. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele KR4T4S k tomuto seriálu (1)

Doktoři z Počátků (2013) odpad!

Zvěrstvo největšího kalibru. Přesně díky takovýmto žumpovým cz seriálům se stydím, že jsem občan ČR, takhle primitivní obrázek české společnosti tu totiž snad ještě nebyl, nebo jsem ho úspěšně minul. Tohle prostě není ani parodie, ale díky své "vysoké" sledovanosti už jen prvního dílu a tudíž početnému diváctvu velmi sofistikovaná (a mučivě pomalá) zbraň hromadného ničení. Zobrazení role Martina Písaříka by se mělo považovat za trestný čin. ()

Reklama

Reklama