Reklama

Reklama

JAG

(seriál)
  • USA JAG (více)
Krimi / Drama / Akční / Mysteriózní
USA, (1995–2005), 174 h 17 min (Minutáž: 44–93 min)

Režie:

Bradford May, Tony Wharmby, Alan J. Levi, Jeannot Szwarc (více)

Hrají:

David James Elliott, Catherine Bell, Patrick Labyorteaux, John M. Jackson, Scott Lawrence, Zoe McLellan, Tracey Needham, Karri Turner, Chuck Carrington (více)
(další profese)

Série(10) / Epizody(226)

Obsahy(1)

Major Rabb (David James Elliot) a jeho kolegové z vojenské prokuratury vyšetřují případy na palubách lodí, vojenských ponorek i letadel. (oficiální text distributora)

Recenze (279)

cariada odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle už je na mě prostě moc. Seriály z vojenského prostředí mě neberou. Pomatuju si jeden díl ,kdy ten silnější voják byl v Iráku a gránát ho těžce zranil ,pak mu museli amputovat nohu a on umřel. Byl záběr na jeho oči a tam mu proběhl jeho život ve státech ,kde byl jeho malý syn a nák se zadíval na fotku táty a táta rázem zase oživnul. A to mě opět přesvědčilo ,že tohle je opravdu blbost o ničem. ()

kukentipla odpad!

všechny recenze uživatele

O čem to je? Hlavní hrdina byl výborný pilot, pak zjistili, že je šeroslepej a tak se vrhl na dráhu právníka ve službách americké armády. S řešíním případů mu pomáhá neskutečně fešná kolegyně. Co já NATO? Zápletky jak z parodie ovšem myšlené vážně. Toporné herecké výkony všech zúčastněných. Dialogy z kategorie demence++. Tohle je neskutečně špatný seriál. ()

Reklama

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

JAGa jsem sice sledoval, ale nikdy jsem si ho zvlášť neoblíbil. Přišlo mi to takové nudné a bez šťávy. Herci se snaží, aby je nikdo nemohl obvinit z herectví, tak jen chodí od scény ke scéně a s kamennou tváří recitují scénář. Přesto je zajímavé, že si dokázali vydobýt mojí pozornost mnohe úspěšněji, než například ti přepálenci z NCIS. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Mal som tento seriál veľmi rád a pred pár rokmi by som dal aj 5*! Stále to bola určitá propaganda amerického námorníctva, ale keďže som fanúšik súdnych filmov, veľmi ma to bavilo. Zlé boli, podľa mňa, akurát úvodné a koncové časti, kde sa tvorcovia nasilu snažili o "dejovú zápletku". Avšak nič nie je dokonalé. Resp. v americkom filme platí "aj z desať-krát vyvareného sáčku čaja, urobíš ďalší čaj". Tie posledné série, ktoré som mal možnosť vidieť už nemali vysokú úroveň. Nielenže sa v plnej sile ukázala Bushovská propaganda (11 09 01 robí svoje), ale seriál sa začal meniť na trápnu telenovelu a strácali sa zaujímavé prípady. Miesto toho sa opakovali už desať krát počuté príbehy a stále viac sa pokúšali o "dejovú zápletku". Ak by som nehľadel na posledné série, dal by som 4*. ()

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Bez Catherine Bellové by to bylo úplně k nekoukání. I takhle nejde o víc než o vymakanej náborovej seriál z prostředí stíhaček a letadlových lodí. Ale svýho času jsem viděl mraky dílů, a jediná scéna, která mi doteď uvízla v paměti, když Sarah MacKenziovou v jednom baru balila lesbička. Ale o tom ten seriál (bohužel!) nebyl. ()

Galerie (561)

Zajímavosti (44)

  • Pri zábere na pilota Peta "Pistol" Ayersa (Charles Esten) v kokpite stíhačky F-14 vidno, že jeho helma má čiernu farbu. Pri celkovom zábere na pristátie stíhačky F-14 na základni El Toro však vidno, že obaja piloti majú biele helmy. (koba)
  • Když se Tony, Gibbs a Abby baví o důkazech, zazní název baru „Benzinger“. Tony se zeptá, jestli se nejedná o kouzlo. Má na mysli kouzlo Brisingr z fantasy série „Odkaz Dračích jezdců“. (Karlosik_4)
  • V epizóde si zahral cameo kontraadmirál Donald J. Guter, ktorý reálne zastával úrad generálneho prokurátora amerického námornictva (Judge Advocate General of the Navy) v období rokov 2000-2002. V epizóde teda hrá sám seba a objaví sa v závere ako kamarát kontraadmirála A. J. Chegwiddena (John M. Jackson). O to vtipnejšie pôsobí hláška, ktorú povie nakoniec. (koba)

Související novinky

Zemřel herec Dean Stockwell

Zemřel herec Dean Stockwell

09.11.2021

Ve věku 85 zemřel americký herec a držitel dvou Zlatých glóbů, Dean Stockwell. Jeho kariéra k dnešnímu dni čítá přes dvě sta filmových a televizních rolí. Tvůrce nominovaný na Oscara svou hvězdnou… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno