Reklama

Reklama

JAG

(seriál)
  • USA JAG (více)
Krimi / Drama / Akční / Mysteriózní
USA, (1995–2005), 174 h 17 min (Minutáž: 44–93 min)

Režie:

Bradford May, Tony Wharmby, Alan J. Levi, Jeannot Szwarc (více)

Hrají:

David James Elliott, Catherine Bell, Patrick Labyorteaux, John M. Jackson, Scott Lawrence, Zoe McLellan, Tracey Needham, Karri Turner, Chuck Carrington (více)
(další profese)

Série(10) / Epizody(226)

Obsahy(1)

Major Rabb (David James Elliot) a jeho kolegové z vojenské prokuratury vyšetřují případy na palubách lodí, vojenských ponorek i letadel. (oficiální text distributora)

Recenze (279)

Colonist 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem to sledoval, protože mi to přišlo zajímavé a napínavé. S odstupem času musím říct, že dobrý seriál to byl asi tak do 6. řady. Pak se začalo jen řešit, kdo koho miluje, co která z hlavních postav dělá v soukromí, ubylo napětí a případů a skoro se z toho stal seriál typu "Ordinace v RZ", kde jsou hlavním tématem vztahy a případy jsou odsunuty na vedlejší kolej. Nechápu, že po takové příšerné 8. řadě natočili ještě horší 9. a 10. Dnes už ale musím říct, že ani ty první díly nejsou nic moc. Z nostalgie dávám tři hvězdičky za několik opravdu dobrých dílů... ()

kukentipla odpad!

všechny recenze uživatele

O čem to je? Hlavní hrdina byl výborný pilot, pak zjistili, že je šeroslepej a tak se vrhl na dráhu právníka ve službách americké armády. S řešíním případů mu pomáhá neskutečně fešná kolegyně. Co já NATO? Zápletky jak z parodie ovšem myšlené vážně. Toporné herecké výkony všech zúčastněných. Dialogy z kategorie demence++. Tohle je neskutečně špatný seriál. ()

Reklama

darwin 

všechny recenze uživatele

Strašně propagandistický americký shit-seriál patrně z dílny Republikánské strany. Jedna hvězdička za krásnou Íránku Catherine Bell a časy, kdy jako malý kluk jsem tohle baštil. Tentokrát bych to nevystihl lépe než pohrobek. Možná ještě nakonec: "Ahmad Mohammad ovládá sever Súdánu, Mohammad Ahmad ovládá jih Súdánu. Mohammad Ahmad je šílený a nebezpečný naším zájmům, Ahmad Mohammad chce zase dobro pro svou zemi. V Súdánu se našly chemické zbraně. Vaše mise začíná." = SHIT ()

Ony 

všechny recenze uživatele

23. října 1998: "Je to právě půl roku co jsem se zamilovala do Davida Jamese Elliotta. Babička má narozeniny. V Jagu padlo slovo Praha. Jak blízko jsou Mnichovice od Prahy!" S tímhle seriálem jsem strávila kus života. Dneska ho vidím jako průměr. .....I když po tom, co jsem se neuváženě podívala na jeden díl z nějaké nechci ani říkat kolikáté řady, tak tedy průměr, no, nooo, berte to jako rozkaz, majore. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Pár epizód som videl, neoslovila ma to napriek tomu, že armáda a najmä druhá svetová vojna mi neboli cudzie, plus vyrastali sme v detstve plnom správ o vojne v Perskom zálive a vtedy sme verili, že tam išli američania strážiť demokraciu, aj keď pojmu demokracia sme ešte nerozumeli. A nerozumie jej dodnes mnoho progresívnych politikov. ()

Galerie (561)

Zajímavosti (44)

  • Dej epizódy by sa mal odohrávať okolo roku 1997, kedy bolo Rumunsko republikou s prezidentom, ako hlavou štátu. V epizóde však na čele krajiny stojí rumunský kráľ. (koba)
  • Pri zábere na pilota Peta "Pistol" Ayersa (Charles Esten) v kokpite stíhačky F-14 vidno, že jeho helma má čiernu farbu. Pri celkovom zábere na pristátie stíhačky F-14 na základni El Toro však vidno, že obaja piloti majú biele helmy. (koba)

Související novinky

Zemřel herec Dean Stockwell

Zemřel herec Dean Stockwell

09.11.2021

Ve věku 85 zemřel americký herec a držitel dvou Zlatých glóbů, Dean Stockwell. Jeho kariéra k dnešnímu dni čítá přes dvě sta filmových a televizních rolí. Tvůrce nominovaný na Oscara svou hvězdnou… (více)

Reklama

Reklama