Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Makani a její kamarádi z Osborneské střední se snaží zjistit, kdo jde po krku studentům a odhaluje jejich největší tajemství. Jinak totiž zabíjení nepřestane. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (114)

TomX2 

všechny recenze uživatele

There's Someone Inside Your House síce nie je dobrým hororom a už vôbec nie dobrým filmom, ale nie je ani nijak extrémne zlý, vlastne je v rámci možností celkom fajn a určite nikoho neurazí (pokiaľ samozrejme nie ste ortodoxný rasista alebo xenofób, ktorému vadí čoby len jedna čierna alebo queer postava). V porovnaní s inými horormi je to technicky vcelku zručne natočené, má to jasne stanovený smer, ktorým sa to bude uberať, a celkom rýchlo to odsýpa. To viacmenej dostanete, keď sa na film pôjdete pozerať bez väčších očakávaní a predsudkov. Inak to má samozrejme nemálo chýb, bez ktorých by film mohol dopadnúť oveľa lepšie (napríklad úplne zbytočná linka o minulosti hlavnej hrdinky, časté nezmyselné chovanie postáv, alebo strašne blbo zostrihaná scéna v kostole) a motív vraha na konci vyznie strašne pateticky (posledná zhruba polhodina je celkovo celkom chabá), ale taktiež to má aj svoje svetlé momenty (mne sa napríklad strašne páčila tá pohodová romantická scéna na kukuričnom poli a sem tam aj hudba) a vôbec, nie je to až tak zlý film. Samozrejme je to jeden z tých filmov, na ktoré za dva dni zabudnete a nevzbudí vo vás žiadny extra dojem, ale aspoň to neurazí, nenaserie ani neublíži, pretože skôr než hrozný je ten film proste len podpriemerný. Dve hviezdy. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[65%] Vcelku pohodová jednohubka, která připomene, byť asi jen vzdáleně jiné známější filmy jako je třeba Scream, Halloween apod. Někteří si tu stěžují na nezajímavé postavy, jenže já s nimi neměl problém. Většina z nich mě bavila. Příběh je přímočarý, ničím moc zajímavý, ale vyvražďovací scénky jsou docela dobré. Občas to vypadá na nanosekundu komicky, ale krvavé je to tak akorát, takže proč být zbytečně kritický? Rozhodně bych zapiloval na větší hloubce příběhu a nebo logičtějším rozuzlení ve finále, které mi přišlo nevýrazné, až slabé. Ale na to 1 vidění to nebylo vůbec zlé. ()

Reklama

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

parta přátel se musí vypořádat s vraždícím maskovaným maniakem, který postupně odhaluje jejich nejtemnější tajemství. — chtěla jsem dát lepší hodnocení, ale ten konec to totálně posral. postavy mi ani moc nevadily, nicméně odhalení vraha bylo hodně předvídatelný a hloupý. radši se podívejte na scream. || ❝𝐀𝐥𝐥 𝐝𝐮𝐞 𝐫𝐞𝐬𝐩𝐞𝐜𝐭 𝐭𝐨 𝐭𝐡𝐞 𝐝𝐞𝐚𝐫𝐥𝐲 𝐝𝐞𝐩𝐚𝐫𝐭𝐞𝐝 𝐛𝐮𝐭 𝐈 𝐡𝐚𝐯𝐞 𝐰𝐚𝐭𝐜𝐡𝐞𝐝 𝐚 𝐥𝐨𝐭 𝐨𝐟 𝐭𝐫𝐮𝐞 𝐜𝐫𝐢𝐦𝐞 𝐚𝐧𝐝 𝐭𝐡𝐢𝐬 𝐰𝐚𝐬 𝐜𝐥𝐞𝐚𝐫𝐥𝐲 𝐩𝐫𝐞𝐦𝐞𝐝𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞𝐝.❞ 🎭🔥 ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Po remaku Černých Vánoc se zde jedná o  slasher s  nejhorším kástingem a nejhoršími dialogy jelikož ty sračky co jim valí z hub se nedají poslouchat. Největší problém filmu je v ději jelikož se zde nic nevyšetřuje jen se zde vyhuluje a melou sračky dále pak má film zvláštní střihy jelikož 2 postavy se třeba baví v kukuřičném poli ta jedna se naštve odejde z ničeho nic je v taxíku jinak hlavními postavami jsou 2 černošky z nichž jedna všechny pořád uráží pak kluk co bere pořád tabletky, zbohatlický kretén a na závěr babochlap nebo chlapobaba nebo já nevím co to je za gendera případně za příslušníka dalších 68 nebo kolik těch pohlaví je ty všechny nahání někdo kdo zná jejich tajemství a chce je zabít.   I název filmu je těžký úlet mělo se to jmenovat třeba vražedné tajemství nebo smrtící tajemství ne tohle jelikož v domě zavraždil pouze jednoho . Jinak konec připomene svou debilitou pozdější pokračování Vřískotů konkrétně jak 2 tak 3 díl. 40 procent ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

A tak tady sem zase Netflixu věřil a udělal sem dobře. Nepochopitelně podhodnocené a přitom je to lepší, než kdejaký díl Vřískotu. Scénář je prostý, jako bulharská striptérka, ale vraždy jsou fajn, masky taky, film vykouzlí i atmosféru a hlavně musím pochválit opravdu výtečný soundtrack. Hlavní představitelka je zatraceně sexy a celkově to genderově vyvážené obsazení není iritující jako obvykle a co na tom, že vraha uhodnete po deseti minutách. Díky bohu konečně zábavný krvák. Zakázal bych tady dementům podhodnocování filmů z Netflixu. Nový Texaský masakr to samé. 44%? Výsměch. 60%. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Ve 33. minutě je zmíněn film Pomáda (1978). (Zix.)

Reklama

Reklama