Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Makani a její kamarádi z Osborneské střední se snaží zjistit, kdo jde po krku studentům a odhaluje jejich největší tajemství. Jinak totiž zabíjení nepřestane. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (114)

tron 

všechny recenze uživatele

Štandardný tínedžerksý slasher od režiséra, od ktorého by ste vzhľadom na jeho tvorbu (Creep 1 – 2) čakali všetko možné, len nie štandard. Máš niekoho doma je síce super názov, ale tým by sme asi aj s pozitívami končili. Výsledok nezaujme. V dobrom, ani v zlom. Raz za čas príde so scénou (alebo s nápadom), ktorá sa mierne vymyká priemeru, ale hneď nato to zakameňuje absolútnym klišé, ktoré berie dych svojou zastaranosťou. Kasting mi pripadal nesympatický, rovnako tak postavy, ktoré herci hrali. Rozuzlenie slabé. Gore a atmosféra OK, ale žiadny zázrak. Škoda, že tvorcovia viac nevyužili poľnohospodársku výpravu. Produkcia: James Wan a Shawn Levy. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

V malom mestečku v Nebraske sa objaví brutálny vrah, ktorý pozná tajomstvá miestnych študentov. Pri každej vražde si na seba vezme masku svojej obete a ukáže svetu, čo daná osoba skrývala. - Som trochu prekvapený, že sa pod toto podpísali mená ako James Wan alebo Shawn Levy, ale ide o znesitelný Slasher, u ktorého sú aj herci na pomery Netflixu celkom sympatickí. Nápad s maskami obetí sa mi páčil, rovnako ako fajnová práca s hudbou, vďaka ktorej si to držalo dobré tempo aj pri slabších scénach. Nič svetoborné sa tu nenájde, predsa len sa to odohráva v Nebraske, ale ako oddychovka to poslúži ideálne. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Netflix “vypustil” kolekciu priemerno podpriemerných počinov, aby dal všetkým najavo, že aj on robí chyby ;) pričom táto slašerovina pre 15 ročných je tiež pekná kokotina pre nenáročných. Na druhú stranu, sledovanie samotného počinu ma nijak nerušilo a vôbec som ho nevnímal ako nejakú tragickú skúsenosť. Život nám skrátka prináša okamihy, kedy sa musíme zmieriť aj s tým málom čo nám ponúka :) Kokos. Ale aký som citlivý :D A to tu divák na žiadnu oroginalitu v podobe mordovačiek teda nenarazí. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Film dela jedinou vec, kterou slibuje-straseni. Je dobre natocen, dobre zahran, ma svuj styl a uvnitr cosi ucinneho. Ale pusobi jako produkt sve doby. Je to takova parodie moralky. Kdo chce jenom dobre vzruseni, bude se mu film libit. Na me pusobil jako dira nebo prazdny obraz. Nastesti ma humor. Pobavila me hlaska teenagera "Doufam ze v nebi serviruji energy drinky , kamo". nebo "Princezna Diana ve sve nekonecne moudrosti rekla, ze nejvetsim problemem soucasneho sveta je netolerance". ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Politicky angažovaný slasher, kde se mimo na krev bohaté zábavy mládež i přivzdělá stran nastolení nové báječné reality a o boji  barevně pestrého transproletariátu.   Vzhledem k tomu, že nepatřím k cílovce vedlejších neorudých motivů, bylo mi při sledování jen lehce trapně, stejně jako u podobně potřísněného remaku Candymana. Nepatřím k těm, co by se cítili těmito společenským tendencemi ohrožováni, nicméně mi prostě přijdou  dětsky ufňukané a potvrzují mi můj pocit o myšlenkové smrti lidstva. Ale tak zpět k filmu.  Vyvražďovačky  patří k mým oblíbeným hororovým subžánrům a srovnám-li tuhle vlastně přímočarou, a až v závěru předvídatelnou,  smršť pohledných vražedných útoků  s nedávnou, nepovedenou a užvaněnou  poctou žánru Ulice strachu, tak se dostanu na slušné tři hvězdy. P.S. Pro darkrobyka: Na střeva ven taky došlo, dodám screen:-) ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Ve 33. minutě je zmíněn film Pomáda (1978). (Zix.)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno