Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Makani a její kamarádi z Osborneské střední se snaží zjistit, kdo jde po krku studentům a odhaluje jejich největší tajemství. Jinak totiž zabíjení nepřestane. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (114)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Zábavný slasher z Netflixu, který do subžánru, kde už pořádně nejde nic moc nového vymyslet, tak přece jen přichází s originálním nápadem a to s Vrahem, který nosí masku svých oběťí a zároveň chce prozradit jejich temná tajemství a to se mi líbilo. Jsem rád, že film nakonec není PG-13 jak jsem se obával a na trochu krve zde naštěstí dojde- vraždy mohly být brutálnější a mohlo jich být samozřejmě více, ale jsou poměrně vynalézavé a neokoukané.Postavy ze střední školy jsou sympatické, nikdo mě zde vyloženě neotravoval, trochu zde chyběla postava hláškaře a na kozy opět nedojde, ale jinak jsem se celých 90 minut příjemně bavil + chválím solidní sountrack. Mě tyhle teen záležitosti budou bavit snad až do 50.Příběh 3/5, Akce 3/5, Humor 0/5, Násilí 3/5, Zábavnost 4/5 Hudba 4/5, Vizuál 4/5, Atmosféra 3/5, Napětí 3/5, Emoce 2/5, Herci 3/5. 6/10. ()

stitch7 

všechny recenze uživatele

/// Zkusil jsem na Netflixu film, ze kterého měla "tuhnout krev v žilách". Možná tak nudou. Jen jsem se utvrdil v tom, že naslepo si pouštět film na Netflixu na základě pěkného plakátu se nevyplácí. Nudná vyvražďovačka na způsob Vřískotu, jenže s plochými postavami, kterým nejde fandit. Otřesný herecký výkony a scéna zhruba uprosřed, kdy během party vypadne proud a vrah vyžene plný barák lidí věn, zatímco oběť jde v protisměru, byla naprosto k smíchu. Jedna hvězda tak aspoň za trochu té krve a brutality. Koncept s maskami obětí taky mohl být fajn. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Fajn hudba a prchavé chvíle atmosféry, při kterých se na vřískajícím půdorysu vytahují tajemství loňských let (a taky jar, podzimů a zim). Úvodní pořadí na death listu: bílé fotbalové vyhráblo, tupá školní princezna stejné barvy pleti a na práškách závislý Hispánec, po kterém se nebude nikdo ptát, mohlo překvapit asi tak stejně jako horkost stopy vedoucí k místnímu podivínovi. A pak zůstává rozmanitá skupinka osob, u kterých si sice nemůžete být stoprocentně jistí, že nebudou další obětí, ale můžete dát krk na to, kdo z nich nebude pachatelem. Ta angažovaná woke kultura to divákům nejen slasherů nyní strašně zjednodušuje.. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Mordy fajn, po technickej stránke fajn, taká slasherovská klasika presne ako podľa šablóny. Až potiaľto fajn. Ale nebol by to samozrejme Netflix, keby sa nepokúšal to nejako skurviť a tak sem nenapchal len narážky na LGBT v klasickej podobe, ale už sme tu dostali vyšší level a to "trojpohlavnú" postavu. Bravó Netflix. Raz bude na teba niekto spomínať ako na priekopníka tohoto typu zábavy. Ja to však nebudem, ja môžem zvysoka fuckovať tieto tvoje "násilné podvrhovačky a podsúvačky". Bohovské šťastie, že to nebola príliš veľká úloha, bohovská smola, že táto postava prežila. Škoda. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Vřískot a Tajemství loňského léta, resp. jejich kombinace se asi nikdy neomrzí a své diváky a divačky si vždy najde. Nejnovější variace od Netflixu ale postrádá napětí, zajímavost a kouzlo originálů. Pointa je naprosto stupidní. Závěrem, kvóty mi zde lezly na nervy ještě více než obvykle, neboť přispěly k mému subjektivnímu zaujetí vůči některým postavám. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Ve 33. minutě je zmíněn film Pomáda (1978). (Zix.)

Reklama

Reklama