Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Makani a její kamarádi z Osborneské střední se snaží zjistit, kdo jde po krku studentům a odhaluje jejich největší tajemství. Jinak totiž zabíjení nepřestane. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (114)

claudel 

všechny recenze uživatele

Vřískot a Tajemství loňského léta, resp. jejich kombinace se asi nikdy neomrzí a své diváky a divačky si vždy najde. Nejnovější variace od Netflixu ale postrádá napětí, zajímavost a kouzlo originálů. Pointa je naprosto stupidní. Závěrem, kvóty mi zde lezly na nervy ještě více než obvykle, neboť přispěly k mému subjektivnímu zaujetí vůči některým postavám. ()

StanislachKo odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto bola tak neskonalá sprostosť. Nič tu nedáva logiku, absolútne nič tu nie je vysvetlené a z klišé "parta pubertálnych neposedov" si to vzalo to najhoršie. Asi na každú minútu tohto filmu by som vedel vytiahnuť argument, že prečo je to tak neskutočný bullshit. 43% k dnešnému dňu ukazuje, že hodnotiaci sú buď nímandi, alebo ja som obmedzenec, co celú túto klauniádu iba nepochopil. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Fajn hudba a prchavé chvíle atmosféry, při kterých se na vřískajícím půdorysu vytahují tajemství loňských let (a taky jar, podzimů a zim). Úvodní pořadí na death listu: bílé fotbalové vyhráblo, tupá školní princezna stejné barvy pleti a na práškách závislý Hispánec, po kterém se nebude nikdo ptát, mohlo překvapit asi tak stejně jako horkost stopy vedoucí k místnímu podivínovi. A pak zůstává rozmanitá skupinka osob, u kterých si sice nemůžete být stoprocentně jistí, že nebudou další obětí, ale můžete dát krk na to, kdo z nich nebude pachatelem. Ta angažovaná woke kultura to divákům nejen slasherů nyní strašně zjednodušuje.. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Budu patřit k těm pár procentům, kterým se to líbilo, ale nemůžu si pomoct, dost dobře jsem se bavil. Casting je sice klasická Netflixovská multikulti slátaninka, kde dostalo prostor i třetí pohlaví, ale postavy nejsou natolik nesympatické, takže mě to moc nerušilo. Co potěší, není to PG-13, to nám dá najevo hned  úvodní scéna, kde stříká krev z podříznutých achilovek a musím říct, že i ostatní vraždy jsou pěkně krvavé a vrah, který střídá obličeje podle toho, pro koho si zrovna jde, bylo celkem originální a s nikým se moc vyloženě nesral. Atmosféra  tohodle Slasheru se mi líbila, nechybí fájn hudba a kdo mohl být tím vrahem jsem neprokoukl až do samotného závěru. Finále mohlo být trochu intenzivnější a Makani mohla ukázat klidně ty její čokoládové cecky, ale to jen tak bokem. Pivko, popcorn, přátelé, ideální večer. Za mě spokojenost. (933. hodnocení, Full HD, CZ dab.) .. btw, dobrá reklama na Monster, kterej jsem při sledování taky chlastal =) ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

V malom mestečku v Nebraske sa objaví brutálny vrah, ktorý pozná tajomstvá miestnych študentov. Pri každej vražde si na seba vezme masku svojej obete a ukáže svetu, čo daná osoba skrývala. - Som trochu prekvapený, že sa pod toto podpísali mená ako James Wan alebo Shawn Levy, ale ide o znesitelný Slasher, u ktorého sú aj herci na pomery Netflixu celkom sympatickí. Nápad s maskami obetí sa mi páčil, rovnako ako fajnová práca s hudbou, vďaka ktorej si to držalo dobré tempo aj pri slabších scénach. Nič svetoborné sa tu nenájde, predsa len sa to odohráva v Nebraske, ale ako oddychovka to poslúži ideálne. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Ve 33. minutě je zmíněn film Pomáda (1978). (Zix.)

Reklama

Reklama