Reklama

Reklama

Neviditelné zlo

Trailer

Skupinka mladých delikventů dostane za úkol vyklidit obrovský starý hotel Blackwell. V té chvíli ještě netuší, kdo se v něm skrývá... Seznamte se s Jacobem Goodnightem. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (228)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Před nějakou dobou jsem se dival na RAW (wrestlingový sestřih ze zápasů) a Kane tam dostával pěkně na prdel. Tak jsem si řekl, že si musím pustit tenhle film a mrknout jak hraje. No a dostal zase na prdel. Na film se dívat určitě dá, ale na víc 40% to nemá. Kdyby si tam zahrál takový Undertaker bylo by to určitě lepší. Jinak co se týká děje, tak ten mě ze začátku docela zaujal, jenže postupem času a především díky nezajímavým efektům jsem měl stochutí to vypnout. K vidění je zde totiž tolik nelogických scén, trapných dialogů a směšného chování většiny postav, že tomuhle se prostě nedá říkat ani průměrný film. Jednou se na to podívat dá, ale nikdy více. ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Spoilery Velice špatný horror a to i kdybych odhlídl od neexistence jakékoliv novátorské invence v ději. Atmosféru strachu totiž přítmí a špína nedělá a nelekavé lekačky už vůbec. Zezačátku jsem si říkal, že by to mohl být docela dobrej film, to když přišli dva policajti do baráku, kde byla spousta mrtvých těl a někdo je rozsekal na kusy. Jenže potom v sekundě uplynulo několik let a ejhle, máme tu nenadále fikaný plán, jak se pomstít chlapovi, co ublížil mýmu ubohýmu dvou a půl metrovýmu synkovi s paží jako noha štýrskýho valacha, kterej jen tak z plezíru vytrhává lidem oči z těla, protože ho jeho mátina v dětství otravovala s náboženstvím. Jako horror to naprosto nefunguje, herci neměli vlastně co hrát, protože jejich postavy za a) skoro nemluví, za b) když mluví, tak sračky, za c) jsou to papírový kopie jiných živých zásob do mlýnku na maso. Ani ty erotický scény (tedy jedna jemně naerotičtělá) není nijak vzrušující. Všechno to je prostě nudný a nezáživný, vrah je sice korba, ale co? To byl i Jason Vorhees nebo ten z Texaskýho masakru. Inu, svůj k svému, ale přesto bych si tenhle film radši odpustil. Výprava je celkem pěkná, ale jinak je to komplet sračka. A i tu výpravu by si už mohli odpustit, poslední dobou to začíná vypadat, že se všecky horrory natáčejí ve stejných ateliérech a stejnou kamerou, na které minulý nájemce zapomněl barevnej filtr. ()

Reklama

t_gon 

všechny recenze uživatele

Tohodle chlápka (Gregory Dark) jsem nikdy neznal. Ale od teď je dobré si jeho jméno pamatovat a vyhýbat se jeho filmům jak nejvíc to půjde. I když má bohatou filmografii, tak tímhle snímkem dokázal, že točit prostě neumí. Absolutně nemá styl, dobrý vkus co se záběru týče, střih byl velice chaotický a celkově byl film, o tupém a velkém "bijusovi", jež v obřím hotelu masakruje partičku teenagerů, nechutně o ničem. O odporných tricích a klasických "dementních" počinech herců se zmiňovat taky netřeba. Prostě strašný film se vším všudy... ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Jako horor hloupé a naprosto nefunkční, ale jako kašírovaný wrestling s teenagery prokládaný absurdně stupidními klišé je to velká zábava. Film produkovala společnost WWE Films a je to na něm plně znát - samé nárazy těl o stěny a zem, přepjaté fyzično ve smyslu tělesné síly i destrukce těl a nezastíraná karnevalovost (ve smyslu fyzických excesů, barevné rozháranosti a střetu přízemního a pudového s primitivní mystikou). ()

juta 

všechny recenze uživatele

Spoiler uvnitř! Chvílema jsem se kapánek nudil, bylo to zřejmě tím, že jako další horor nepřináší nic nového, kromě teda zajimavého pádu s detaily na konci. Kdyby byl děj takto kreativní i v průběhu, tak by se zapsal do paměti rozhodně víc. Překvapilo mě, že nejotravnější člen bandy nakonec přežil, ti vždy zemřou mezi prvními. :-) ()

Galerie (51)

Zajímavosti (14)

  • Všechny scény v autobusu byly točeny se zeleným plátnem. (Polgedney)
  • Jedná sa o prvý snímok, ktorý produkovalo WWE Studios. Do hlavnej roli obsadili dlhoročného wrestlera pôsobiaceho v tejto spoločnosti, Glena Jacobsa (Jacob Goodnight). V spoločnosti pôsobí pod prezývkou "Kane" a v štýle "veľkého červeného monštra". (AdamesWWE)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno