Reklama

Reklama

King Kong

Trailer 3

Obsahy(1)

New York, 1933. Bezohledný filmový producent Carl Denham hledá představitelku hlavní hrdinky do svého nového filmu. Naivní Ann Darrowová, která nemá žádné angažmá, jeho nabídku přijme a společně s ním a scénáristou Jackem Driscollem se vydají na záhadný Skull Island, ležící kdesi hluboko v Indickém oceánu. Tam filmaři objeví zapomenutou divokou civilizaci uctívající obrovskou opici jménem King Kong. Ann je vzápětí unesena zdejšími domorodci, kteří ji v rámci tradičního rituálu chtějí obětovat právě King Kongovi. Ten se do křehké blondýnky zamiluje. Mužům ze štábu se podaří zachránit Ann z jeho spárů. King Konga omámí, převezou do New Yorku, kde ho chce krutý Denham ukazovat veřejnosti a vydělat tak obrovské jmění. King Kongovi se podaří přetrhnout řetězy a při hledání Ann ukáže městu svou neuvěřitelnou sílu. (TV Nova)

(více)

Recenze (1 255)

Brain32 

všechny recenze uživatele

Jackson se svého úkolu chopil se ctí, to určitě ano, ale přeci jen tomu něco chybělo. Občas moc utahané, ale King Kong luxusní :-) to se musí nechat ()

Mrliš 

všechny recenze uživatele

Ani efekty, které jsou místy dosti nápaditě studiové, tento film nezachrání. Jednu hvězdu dávám za pěkně zpracovanou opici. ()

e.hawe 

všechny recenze uživatele

Zajímavě pojatý a zpracovaný příběh o gigantické gorile, příběh přátelství a lásky. Bravurní zpracování scén s dinosaury a lidmi, je opravdu excelentní. Ačkoliv neholduji tomuto druhu filmů, příběh jsem s napětím shlédla až do konce. A přiznávám jedné postavě jsem přála smrt- filmaři Carlovi, sobecké bezcitné obludě toužící jen po majetku. A k práci režiséra- nic nového, natočit znova již několikrát zpracovaný příběh zcela stejným stylem a dějem jako jeho předchůdci, nemá být nač hrdý, v případě pána prstenů ukázal osobitost, tady jen kopíroval známý příběh. ()

EP2012 odpad!

všechny recenze uživatele

Krom toho, že je příběh debilní a vyloženě uhozený, má film horší nemístnosti: je nudně zdlouhavý a efekty jsou naprosto příšerně nepřesvědčivé, stopáž je natažená do extrému ač nemá čím pobavit, natož co sdělit. Je to prostě další sračka. ()

stando76

všechny recenze uživatele

Určite to svoju kvalitu má,ale mohol to byť King Kong tak,ako ho nepoznáme,mohlo sa to skončiť úplne inak.Nemuselo to skončiť tak tragicky.Triky perfektné! ()

burg 

všechny recenze uživatele

Ne, že by King ze sedmdesátých let byla kdovíjaká výhra, ale tohle byla teda fakticky sračka. Jediný plus vidím za animaci Konga, ale jinak mi ten film k srdci rozhodně nepřirostl. ()

Aladdin590 

všechny recenze uživatele

Vizuálně absolutně strhující film, některé scén mě doslova rozložili na mikročásti a jen sem fascinovaně děkoval, že je technika na takové úrovni abychom si my diváci mohli vychutnávat něco takového ( mluvím například o souboji z dinosaury). Jinak má film samozřejmě spoustu chyb a much, jako je přestřelená délka, která poměrně často přechází v nudu, a nezajímavé lidské charaktery ( toto je čistě subjektivní, a lidské píšu proto že hlavní roli pro mě němá člověk ale opice). Ale i přesto nemůžu jít pod 4 hvězdičky. ()

radek.896 

všechny recenze uživatele

Bylo to výborné. Celkově jsem si připadal jako u verze z roku 1933, jen to bylo pojato moderně s delšími scénami. /viděno: Kino Mír, Opava tehdy: 5* Po 7 letech nechávám také 5*. ()

marcelita 

všechny recenze uživatele

Tak tohleto zpracování se mě teda vážně líbilo!!!! Děj se zachoval,ale bylo to všechno jinak-efektivnější,propracovanější,zajímavější..........no prostě dávám hodně palec nahoru. ()

FanOfMovies 

všechny recenze uživatele

Opět krásná práce Petera Jacksona. Jeho filmy jsou opravdu jedny z nejlepších, ikdyž mě tenhle neoslovil, jako ty jeho předešlé. Nevím, jak ostatním, ale celý film mi přišel takový natahovaný, všechno plynulo až příliš pomalu, a navíc se mi dělalo špatně, když King Kong zničil čelisti tomu dinosaurovi...fuj. Ale i tak pěkný film. ()

Saryk08 

všechny recenze uživatele

Já nevim,nemůžu si pomoct,ale myslim si,že Peter Jackson z tohohle filmu mohl vymáčknout mnohem víc,triky a efekty nejsou špatný,ale to celý film nezachrání,plno nesympatických postav a tak trošku najivních scén,kdy např. rádoby tarzan lítá na liáně a střílí po všem živém,nebo kdy po Adrianovi leze plno obrovské havěti a nezkušený mladý floutek je svým samopalem neomylně sestřelí,atd... bohužel je toho tam víc,nicméně musím vyzdvihnout scénu King Konga a hromadu T-Rexů která byla z celého filmu nejlepší.Takže za toto,speciální efekty,Naomi Watts a hudbu James Newton Howarda pouhé 2*,mělo to na víc. ()

santa331 

všechny recenze uživatele

Vždycky jsem si říkal, že to bude blbost v hlavní roli s opicí - no s king kongem, ale velmi příjemně mě to překvapilo. Je to neuvěřitelně skvěle natočený film se skvělým soundtrackem. Já jsem se na tento akční snímek díval v televizi, ale rozhodně lepší to muselo být v takovém kině nebo na dvd, protože je to jednoduše bez otravných reklam. Jinak velmi doporučuji, King Kong je parádní podívaná od které jen tak neodejdete (mě dělalo velký problém zajít do kuchyně pro chipsy). ()

Terax 

všechny recenze uživatele

King Kong je filmový pojem , který zná snad každý, ale tato verze má něco do sebe, které v podobě všude přítomných výborných digitálních efektů zastiňuje skvělou verzi z roku 1933. Peter Jackson je detailista a jak pojal samotného King Konga, je úžasná podívaná. ()

Infurius 

všechny recenze uživatele

Super animace toho King-Konga, to robili vážne profící. I tak mám radeji od Petera Jacksona Pána prsteňov a Hobbita. ()

swn 

všechny recenze uživatele

Veľmi dlhý príbeh o chudobnej žene, ktorá sa vplyvom nečakaných životných okolností zblázni a zamiluje sa do veľkej opice, ktorá zomrie. To, že jej milovaná opica smrdí a sem tam niekoho zožerie alebo v návale zlej nálady hodí o zem jej nevadí. Hm, neviem, či jej ju nejaký obyčajný človek dokáže nahradiť. Nezačínaj si s ňou, je úchylná, letí na opice a na muža iste kladie nedosiahnuteľné nároky. ()

Hektor.Troy 

všechny recenze uživatele

videli ste film troja?vidite moj nick?asi vam uz doslo ze milujem silne a pri tom spravodlive a ferove postavy.navhrhujem pre adminov tejto stranky nasledujuce-ak niekto napise ze mu je jasne ze krvavy sport ma nulovu umelecku hodnotu,ale napriek tomu da filmu 5 hviezdiciek,lebo je to jeho detska srdcovka,tak to si myslim ze je v poriadku.ale ak niekto napise ze napr,tento king kong je odpad-taky clovek by mal byt bez milosti vyhodeny a zablokovany z tejto stranky.pretoze taky clovek nechape,ze keby toto mal rezirovat hocikto iny,tak pochybujem ze by to dopadlo lepsie.a to jacksona velmi nemusim ()

Související novinky

Připomeňte si začátky kultovních postav

Připomeňte si začátky kultovních postav

13.10.2017

Oblíbené filmové postavy zažívají v posledních měsících hned několikanásobné návraty. Roztomilí mimoňové opět potěšili (nejen) dětské diváky ve třetím dílu Já, padouch. Jason Bourne skládal další… (více)

Peter Jackson a Smrtelné stroje

Peter Jackson a Smrtelné stroje

26.10.2016

Režisér Pána prstenů, King Konga a Hobita si našel další velký projekt. Tentokrát se ale neujme režie, Peter Jackson totiž postapokalyptické sci-fi Mortal Engines dodá jen scénář a zajistí produkci.… (více)

Star Wars a Avengers se Serkisem

Star Wars a Avengers se Serkisem

03.07.2014

Král motion-capture Andy Serkis nemá o práci nouzi. Představitel Gluma z Pána prstenů, kapitána Haddocka z Tintinových dobrodružství nebo King Konga ze stejnojmenného remakeu Petera Jacksona sice… (více)

Návrat Godzilly potvrzen

Návrat Godzilly potvrzen

21.05.2014

Godzilla není v kinech ani týden a už zvládla vydělat přes 200 milionů dolarů. Reboot slavné značky, který je zároveň velkou poctou šedesáti rokům její filmové historie, tak pochopitelně čeká… (více)

Reklama

Reklama