Reklama

Reklama

Animatrix: Poslední let Osirise

  • USA The Animatrix: Final Flight of the Osiris (více)

Obsahy(1)

Jedna z povstaleckých lodí, križujúca posapokalyptický skutočný svet, je napadnutá strojmi. Jeden z jej členov sa musí čo najrýchlejšie napojiť do Matrixu a varovať posledné ľudské mesto - Sion... (Avathar)

Recenze (136)

lennyd 

všechny recenze uživatele

První příběh ze série Animatrixu. Skvělou animací ve stylu Final Fantasy diváka vrhne ihned do nejtvrdších bojů o záchranu posledního lidského města Sionu. Filmeček obsahuje všechno to, proč milujeme Matrix - jak vlastní prostředí Matrixu, tak i zbytky civilizace bojující o holý život se spoustou vymazlených mašinek. Dávám "jen" tři hvězdičky, protože kromě vlastní animace mne příběh moc nezaujal, resp. to co následovalo bylo o třídu výše... ()

boul 

všechny recenze uživatele

Pro Matrix jsem měl vždycky slabost, Animatrix jsem nikdy neviděl tak jsem byl dost zvědav a animace byla udělaná dost luxusně, ani jsem kolikrát nepoznal animaci a přišlo mi to jak real, posoudit můžete sami.. zde.. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

POSLEDNÝ LET OSIRISA je určený iba benevolentným fanúšikom trilógie MATRIX. Čo si o ňom myslia, to vidíme z vysokého hodnotenia, akým táto krátkometrážna snímka v miestnej internetovej databázy disponuje. Pre „normálnych“ divákov sa jedná maximálne tak o pár minút trvajúcu animovanú bojovú scénu. Je zaujímavá len tým, že bojujúce strany, žena a muž, postupne prichádzajú o jednotlivé časti odevu. Na posledný kúsok, pochopiteľne, zbabelo nedôjde. Wachowskích počítače dokážu filozoficky rozpitvať aj nezaviazané šnúrky na topánkach, animované gule urobiť nevedia. ()

radekgfx 

všechny recenze uživatele

Díky své výtvarné stránce, věrně kopírující původní filmový svět, nejlepší epizoda Animatrixu. V roce vzniku (2003) určitě CGI špička a ve srovnání se zde často vzpomínaným FF také jasný vítěz (i když je to trochu nefér srovnání). Animace a všechny exteriérové (anorganické) záběry z povrchu jsou v podstatě stejně kvalitní jako trikové záběry z druhého a třetího dílu ságy. ()

Tyler 

všechny recenze uživatele

Technicky nejdokonalejší epizoda "Animatrixu", která navíc velmi těsně souvisí s druhým dílem "Matrixu". Prožijte deset minut na palubě Osirise, bez jehož mise by měl Sion skutečně velké problémy...Akce se na vás valí od začátku do samého konce, dočkáte se neuvěřitelného šermířského souboje, útoku nepředstavitelného množství Sentinelů, i velmi citlivého a přitom krásného vyznání...A pak už přijde nevyhnutelné...P.S.: Jue je jednou z nejerotičtějších postav, které se kdy objevily na plátně. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama