Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(4)

Recenze uživatele Cheeter k tomuto seriálu (4)

Maigret klade past (2016) (S01E01) 

Musím složit obrovskou pochvalu Rowanu Atkinsonovi, protože jak hraje ve filmu, který není komediální, je vážně něco. Čekal jsem, že mi bude připomínat Beana od začátku do konce a ejhle, mýlil jsem se a to dost. Hraje skutečně skvěle. Zpracování filmu stejně dobré jako u prvního dílu a příběh dost podobný. Celkově u mě spokojenost, příjemný zážitek. ()

Maigret a případ mrtvého muže (2016) (S01E02) 

Atkinsona znám hlavně ve spojení s komediální tvorbou, ale to, že dokáže takto skvěle zahrát detektiva jsem opravdu nečekal. Ačkoliv se jedná o televizní film, tak zpracování je skutečně skvělé. Paříž 50. let a její atmosféra je vážně krásná. Po rozuzlení začátku, tj. jakmile jsme se o mrtvém něco dozvěděli, případ nabral jasný směr. Čeština "Čechů" byla místy trochu lámaná, což mě mrzelo. A nechápu, proč je hráli Maďaři a ne Češi... ()

Maigret a noc na křižovatce (2017) (S02E01) 

Byla žila jedna vesnička, kde byl každý zkažený. Tedy, téměř každý. A muselo se počkat na Maigreta, aby to vyřešil. Ale teď vážně. Další film ze série dosáhl úrovně předchozích a přinesl další zajímavý případ. Opět musím pochválit Atkinsona za výborný herecký výkon. Jenom je škoda, že nás tvůrci moc neseznamují s Maigretovým soukromím, mohlo by to být zajímavé. ()

Maigret a drahoušek z Montmartru (2017) (S02E02) 

Všechny čtyři filmy o Maigretovi s Atkinsonem v hlavní roli jsem moc užil. Všechno výborné detektivky, které mě bavily od začátku do konce. A i tato k nim patřila. Oproti předchozím mi přišlo, že bylo vidět více z Maigertova soukromí. Nebo to tak aspoň působilo. ()

Reklama

Reklama