Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(4)

Recenze uživatele rakovnik k tomuto seriálu (3)

Maigret klade past (2016) (S01E01) 

Jako mnohé, nalákalo mě ke sledování této krimi jméno hlavní postavy. Mnozí komici mě již přesvědčili, že jsou skvělí charakterní herci, stejně jako Rowan Atkinson. Bohužel, před sledováním jsem si přečetl obsah filmu. Kdo je píše, že je zde dopodrobna vylíčen celý děj od začátku do koce, včetně detailů? To samozřejmě u tohoto žánru v podstatě dělá sledování bezcenným. Kochal jsem se tedy alespoň pěknou výpravou, kamerou a sympatickými herci. Jen děj mi přišel někdy až moc vláčný. Na kriminálku zahraniční provenience jsem ale celkem spokojen. ()

Maigret a případ mrtvého muže (2016) (S01E02) 

Až na výjimky není zahraniční krimi mým šálkem kávy. Opakuji se, ale nebýt Rowana Atkinsona v hlavní roli, na tento film bych se nedíval. Byla by to pro mě nudná cizí kriminálka. Takto to pro mě byla nudná cizí kriminálka s Rowanem Atkinsonem. Proč tedy čtyři hvězdičky? Právě za herectví Rowana Atkinsona, pěknou výpravu a vůbec poctivou filmařinu a jednu navíc za závěrečné scény v Petit Albert. ()

Maigret a noc na křižovatce (2017) (S02E01) 

Krásné obrazy, perfektní výprava, bezvadný Rowan Atkinson. Možná bych mohl hodnotit výše, ale tento případ, byť složitý, mě nezaujal. ()

Reklama

Reklama