Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(4)

Recenze uživatele chelseaman22 k tomuto seriálu (4)

Maigret klade past (2016) (S01E01) 

Nadstandardní detektivka, která vsází všanc um Rowana Atkinsona, který na to sic nevypadá, ale je hrdým vlastníkem Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse. Poměrně slušná zápletka vsází na skvělou výpravu a kostýmy. Závěr samotný by definitivně mohl být lepší. 65% ()

Maigret a případ mrtvého muže (2016) (S01E02) 

Standardní. Avšak pokud již dlouho čekáte na nějakou tu detektivku, která bude mít hlavu a patu, tak budete uspokojeni. Neskromná výprava a kostýmy vytváří půvabnou atmosféru Paříže 50. let, kdy ještě po ulicích nepobíhali shluky příznivců ISIS a před Vítězným obloukem se nepromenádoval hříšník Armstrong. 70% ()

Maigret a noc na křižovatce (2017) (S02E01) 

Prozatím asi nejlepší Maigret. Celému filmu předně znatelně vypomáhá volba lokace, jež je situována na francouzský venkov, kde starousedlíci sedí v křeslech u prašné cesty a popíjí sklenku burgunského. Sir Rowan se překvapivě dobře sžil s rolí francouzského detektiva. A to je na filmu setsakramentsky dobře vidět. 80% ()

Maigret a drahoušek z Montmartru (2017) (S02E02) 

Rutinní počin, který vás při chladném prosincovém večeru potěší, avšak v poměti dlouho nezůstane. S měsíčním odstupem nemám šajna, čeho se vlastně zápletka týkala, což asi není zrovna kompliment. Rowan se snaží, co to dá, avšak existuje spousta herců, která se pro roli Maigreta hodí definitivně více. 70% ()

Reklama

Reklama