Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(4)

Recenze uživatele BlondJames k tomuto seriálu (3)

Maigret a případ mrtvého muže (2016) (S01E02) 

Moc hezké zpracování, ale detektivní práce zas tak moc napínavá nebyla, takže taková lepší trojka, i když to bylo velmi příjemné sledování a uběhlo mi to rychle. ()

Maigret a noc na křižovatce (2017) (S02E01) 

Opět lepší trojka,ale čtyři tomu nemůžu dát, to by mě opravdu muselo ohromit, ale je fakt, že tam nakonec byl moment překvapení a chvilka napětí,a to od detektivek samozřejmě očekáváme,proto nechápu komentář*Zíza* protože to je nejspíš typ člověka, který to nedokoukal do konce hahaha, upřímně napětí a absolutní rozuzlení tam je, což je určitě výborné,co se týče přemýšlení.. Každopádně Rowan je úžasný herec, a dle mého tomu dodává absolutní šmrnc.Bavilo mě to. ()

Maigret a drahoušek z Montmartru (2017) (S02E02) 

Opět lepší trojka,ale pořád to na 4* asi prostě nestačí,docela se to vleče a to mi na detektivkách vcelku vadí, neočekávám nic akčního, ale nutí mě to neustále odbíhat a to mě mrzí. I tak to stejně sleduji jen kvůli Rowanovi A. , protože se tam skvěle hodí a to že si ho všichni pamatují jen jako Mr. Beana a proto ho nezvládnou vidět ve vážných rolích je pro mě absolutní omezenost ()

Reklama

Reklama