Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pohledná a dobrosrdečná čarodějka Isabel Bigelowová se rozhodne začít nový život jako obyčejný člověk, tedy bez kouzel. Usadí se v domě poblíž Hollywoodu, ale brzy zjistí, že dodržet předsevzetí nebude vůbec snadné. Když jí v kavárně nechtějí pět minut po jedenácté přijmout objednávku snídaně, vrátí hodiny o deset minut zpět. Když zapomene peníze, vyčaruje si kreditku. A pokaždé si říká, že tentokrát je to opravdu naposledy. Jednoho dne si jí v knihovně všimne samolibý herec Jack Wyatt, který marně hledá neznámou herečku pro roli mladé čarodějnice do chystaného remakeu kdysi oblíbeného seriálu Moje krásná čarodějka. Podmínkou je, aby herečka uměla krčit nos stejně rozkošně jako kdysi její předchůdkyně. Na tiskovce Jack představí svůj objev, pozornost novinářů však upoutá především slavná Iris Smythsonová, která má hrát Isabelinu matku. Když Isabel krátce po začátku natáčení pochopí, že ji jen využili, rozhodne se pomstít a během chvilky svými nenápadnými kouzly Jacka znemožní… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (299)

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Po skúsenosti s novou verziou Stepfordských paničiek (nemôžem za to, ale nová Nicolina rola v Bewitched mi ich asociuje, čo nie je ťažké pochopiť) som od tohto filmu veľa nečakala a ani sa nedá povedať, že by som veľa dostala. Celkove sa výsledok asi rovná očakávaniam. Romantická komédia so snahou o bláznivý humor, ktorý niekedy funguje, inokedy je priehľadný ako sklo. Aj keď sú niektoré postavičky sympatické, na kvalitu to nestačí. Proste nenáročná a jednoduchá zábava pre nenáročných divákov. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

VHS/// Obsazení 7/10 Děj 6/10 Hudba 7/10 Efekty 6/10/// +Nicole Kidman, slibný námět -nemá to tah na branku, otravný Will Ferrell a hlavně zbytečný Steve Carell, slabá druhá polovina/// Podobné jak film Moje superbejvalka, ovšem svůj potenciál to ani zdaleka nevyužilo. První polovina je příjemně zábavná. Čarodějka decentně čaruje a je to oddychová podívaná. Ale jakmile na scénu vstoupí Will Ferrell jde to do kytek. Nejenže jeho hraní herce je nesnesitelné, on není ani moc zábavný jako skutečná postava. Nehledě na to, že tu lásku jsem ani jednomu z nich nevěřil. Navíc je děsná škoda, že film nemá lepší scénář a nabitější dějové zvraty. Vždyť námět tolik sliboval a já se těšil, že čarodějka to tam pořádně zamete a ona přitom jen předvedla, jak umí lítat na smetáku.No nic, přijemně jsem si u filmu odpočinul, ale přiliš mě neokouzlil./// Celkem 64%/// ()

Reklama

Aknah 

všechny recenze uživatele

Nejen že Nicole tu vypadá jako andělský diblík, ale taky je to docela zábavná záležitost. Bez Kidmanové by to nejspíš nebylo ono... protože ona to hraje tak dokonale a kouzelně, že si ani nemyslíte, že to hraje... je svérázná, šmrncovní a prostě svá. Fakt se mi to líbilo, i když film jako celek, je slabší, takže je to spíš průměr... ale každopádně to bylo neskutečně bezprostřední a uchvacující :-D ()

svik 

všechny recenze uživatele

Velice jsem se na film těšil, no je to skoro pokaždé, zase sem byl sklamán. Těšil sem se na Nicol ta byla super i když Tlumočnice ji sedla více. Will ten do kontextu absolutně nezapadl a role idiota se zmého pohledu k němu nehodí. Celý děj je postaven na hlavu a scénář velice slabý. V celku sem se i zasmál, ale 3 hvězdičky patří Kidman. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Krásna čarodejka Isabel Bigelow sa rozhodne, že zanechá čarovanie a presťahuje sa do luxusnej štvrte v Los Angeles. Tam chce žiť prostým životom smrteľníka. Zo všetkého najviac, ale túži spoznať pravú lásku. Toľko zhruba k obsahu tejto prisprostlej, povrchnej zlátaniny. Skrátka blbosť. Lenže ono tam hrá Nicole Kidman. Nikdy som ju nemal zrovna v obľube, ale rešpektoval som fakt, že sa jedná o talentovanú herečku. To asi budem musieť tiež prehodnotiť. V tomto filme sa upísala do úlohy, ktorá by pasovala skôr nejakej mladej afektovanej teenagerskej hviezdičke. A myslím, že aj tá by ju zvládla lepšie. Pretože primadona Nicole sa tu len trapne poťahuje za uši a nechutne krúti nosom ako po poriadnej laine kokaínu. No a jej partner Will Ferrell? Ešte horšie. Nuž, tak to dopadá, keď homosexuál má zahrať milovníka. Veľmi zlý film. * ()

Galerie (38)

Zajímavosti (6)

Reklama

Reklama