Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pohledná a dobrosrdečná čarodějka Isabel Bigelowová se rozhodne začít nový život jako obyčejný člověk, tedy bez kouzel. Usadí se v domě poblíž Hollywoodu, ale brzy zjistí, že dodržet předsevzetí nebude vůbec snadné. Když jí v kavárně nechtějí pět minut po jedenácté přijmout objednávku snídaně, vrátí hodiny o deset minut zpět. Když zapomene peníze, vyčaruje si kreditku. A pokaždé si říká, že tentokrát je to opravdu naposledy. Jednoho dne si jí v knihovně všimne samolibý herec Jack Wyatt, který marně hledá neznámou herečku pro roli mladé čarodějnice do chystaného remakeu kdysi oblíbeného seriálu Moje krásná čarodějka. Podmínkou je, aby herečka uměla krčit nos stejně rozkošně jako kdysi její předchůdkyně. Na tiskovce Jack představí svůj objev, pozornost novinářů však upoutá především slavná Iris Smythsonová, která má hrát Isabelinu matku. Když Isabel krátce po začátku natáčení pochopí, že ji jen využili, rozhodne se pomstít a během chvilky svými nenápadnými kouzly Jacka znemožní… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (299)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si stěžovat, že jsem nedostala varování. Jakmile hraje křečovitý neumětel Will Ferrell, je to záruka filmového škváru. Tady jsem doufala, že to trochu vytáhne Nicole Kidmanová. Nestalo se. Ferrellův odpudivě nesympatický obličej, stejně jako příšerně přiblblý scénář, udělaly ze snímku čiré divácké utrpení. Jediné na co jsem se celou dobu ptala, bylo: Proč? Proč by si krásná čarodějka vybrala vzhledem i chováním tak nechutného chlapa a proč se na to dívám? /24. 1. 2011/ ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Zla romanticka komedia od Nory Ephron, to sa len tak nevidi. Pribeh remaku stareho serialu mi nic nevravi a je pre mna len priestorom, do ktoreho sa zasadzuju hlavni hrdinovia. Par krat som sa pousmial, raz zasmial. Chemia medzi Nicole a Willom nulova a to sa ospravedlnit neda. Jedina postava, ktora mi sedi bol Michael Caine ako carodejnicky otec. No a este niektore sceny su slusne podfarbene Sinatrovou hudbou. Inak slabota, slabota. No a uvodna scena manazera Willa Ferrella mi nechutne pripomina Jerryho Maguira s imitaciou alebo parodiu (???) Toma Cruisa, co som absolute nepochopil, ale je to uplne zrejme. Dalsi obrovsky preslap Nicole Kidman po prisernych Stepfordskych panickach (aj ked toto bolo o maly kusok lepsie a aj preto davam 2*) ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Zdál se tak rozháraný a upřímný. Ale ve skutečnosti je to podvodník." To herci bývají, ale čarodějky zase mají své zbraně, jak jim to vrátit. Samozřejmě tím nemyslím otrávené jablko, protože na to musí být povolení - to dá rozum. Já se tedy přiznám, že čarodějku za partnerku nechci, protože já jsem pán tvorstva, mám ohromné koule a řídím svět. Vlastně to tak úplně není pravda a Isabel by asi mohla zařídit, aby to tak bylo, ale já nechci být řízený ředitel. Takže ji nechám Jackovi, ať spolu žijí, natáčejí a létají na koštěti. Já je přitom sledovat nebudu, mně to jednou stačilo, ale pokud to bude nutné pro záchranu Země, tak se klidně obětuju. ()

heyda odpad!

všechny recenze uživatele

Pardón, ale tohle byla hrozný. Nechápu, jak mohla Nicole Kidman a takový Michael Caine vzít takovéto role v absolutné směšném snímku. Během tohoto filmu jsem si asi 12x zopakoval: ´´Ježiš, to je ale blbost´´. A ještě doteď v hlavě slyším ten šílený smích Nicole a té sousedky. Nedá se nic dělat, ale tohle byla hňupovina na entou, která humor neviděla ani z dálky. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Děsně tuctová romantická komedie, která má zajímavý nápad, jak si pohrát se starým seriálem, ale jinak je to o ničem. Do lehkého nadprůměru ji posouvá Will Ferrell. Hlavně v pasáži, kdy je očarováný a po jeho způsobu správně ujetý. No a tím absolutně nejlepším je fantastická Nicole Kidmanová, která je nádherná, roztomilá, vtipná a prostě kouzelná, jak ji předepisuje scénář. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (6)

Reklama

Reklama