Reklama

Reklama

Rodinná pouta

(seriál)
Česko, 2004, 300x50 min

Hudba:

Karel Svoboda

Hrají:

Tomáš Krejčíř, Klára Jandová, Dana Morávková, Jan Kačer, Lenka Termerová, Jan Révai, Simona Krainová, Milena Steinmasslová, Vlastimil Zavřel, Martin Zounar (více)

Obsahy(1)

Mezilidské vztahy z nejrůznějších úhlů pohledu - především ty jsou obsahem seriálu Rodinná pouta. Vztahy v rodině, v práci, vztahy mezi muži a ženami, vztahy mezi generacemi a jejich vývoj můžeme sledovat v nejrůznějších situacích. Naši hrdinové prochází osudovými krizemi, jsou vystavováni zkouškám charakterů, bojují se zradou a s intrikami a prožívají lásku i nenávist, přátelství i vzdor… Reálie současného života u nás, ale i dávka romantiky, napětí, zábavy - to vše je zárukou, že seriál Rodinná pouta bude blízký široké divácké obci. Jak už název napovídá, středobodem seriálu je rodina. Rodina, která spoutává v tom dobrém i zlém, dává zázemí, kořeny, ale někdy také příliš svazuje, pohlcuje a své členy může i ničit. (TV Prima)

(více)

Recenze (394)

Chulimanga odpad!

všechny recenze uživatele

Myslim, že neni, co dodat....Horší seriál jsem v životě neviděl....Nechápu, proč to má nějakejch přes 200 dílů, když obsah celého dění by se dal shrnout do dvou dílů...Scénky jsou naprosto bez důvtipu...nevim věru, co bych vytkl dříve: seznam by byl dlouhý. Špatné herecké výkony, scénář naprosto bez života.....do teď jsem nevěděl, co dál napsat k tomuto komentáři, teď už vím: utečte kdo můžete, prej bude třetí řada.....grrrrrrrrr.....je vidět, že se český řežiséři vyloženě nuděj, když můžeš natáčet takovýhle sračky....nerad bývám sprostý co se týče filmu, ale u seriálu tohoto typu to jinak nejde. Myslim, že při jeho popisu jsem ještě velice slušný. ()

záplata odpad!

všechny recenze uživatele

tak si shrneme děj ne? Je tam jedna rodina nebo dvě či tři možná osm kdo ví a tyhle mezi sebou stále flirtují a to je jako ono jo? no to snad ne kvůli tomuhle točily 2 řady stálevíce béčkovějších zmetků a další chystají? vždyť to nemá děj řekněte mi někdo co to má za smyslný děj no nemá teda to to ty čestí sriálovci dopracovali teda a ty 2 programy (nova a prima) jsem četl v blesku kdo je seriálový bůh nebo nějak tak to tam bylo an ijeden z těhlech B seriálů se nedájí rovnat seriálům z ČT 1. A takový seriály dnes točí pořád. Bohužel. ()

Reklama

kurcatovium 

všechny recenze uživatele

První český pokus o jihoamerickou telenovelu. A vskutku není špatný (v telenovelním slova smyslu)! Akční střihy, které nejednoho diváka (spíše však divačku) nenechají klidnými, když se v nejnapjatějším okamžiku podíváme na úplně jiné místo, kde je vše v naprostém pořádku a pouze tu dva epizodní herci pronesou "tu svoji větičku ve velkém seriálu"... Přesně po vzoru těch nej nej telenovel produkce chilské či dokonce argentinské (!) se zde setkáváme s naprosto triviálními a běžnými situacemi řešenými tím zaručeně nejzdlouhavějším způsobem. Tak, aby držely pozornost diváka (divačky) co možná nejdéle a nejpozorněji... Přesto však můžeme nalézt i některé světlejší stránky. Například jakous takous gradaci děje v závěrečných dílech apod. A samozřejmě zde nechybí (bohužel) americký happy end... Který pravděpodobně Rodinná pouta II opět naruší... Jedna hvězdička za odvahu tvůrců postavit se směle a rovnocenně těm nejsledovanějším a nejlepším dílům televizní produkce vůbec! :) ()

manonfire odpad!

všechny recenze uživatele

Strašně hloupý seriál, který je k tomu plný těch nejhorších herců a pokud je některý z nich solidní, pak svou přítomností v tomto opusu jen potvrzuje pravidlo, že český herec je často jen prodejná děvka. Řeknu to tvrději než spousta jiných, pokud někdo pravidelně sleduje tento seriál, bylo by dobré aby uvažoval o sterilizaci.0% ()

Pohrobek odpad!

všechny recenze uživatele

Skutečný koncert seriálové zábavy. Bojím se, že tento seriál nastavil laťku tak nízko, že nebudu moci objektivně hodnotit jeho konkurenty latinskoamerické provenience. Bohužel mi uniklo "několik" dílů, a tak jsem ochuzen o dramatické a dokonale stupňované zápletky, které se vzájemně předhánějí v realističnosti a uvěřitelnosti. Myslím si, že scénárista s herci soutěží, zda-li dokáží ještě pokazit jeho neocenitelnou práci. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Jan Kačer šel do toho seriálu s tím, že jeho postavu nechají tvůrci po čase zemřít. Tvůrci to vyřešili tak, že ho nechali v komatu. Jenže seriál byl natolik úspěšný, že sám Jan Kačer požádal, že by se chtěl vrátit a tak je tam až do dnes. (cariada)

Související novinky

Svatba utužuje rodinné vztahy

Svatba utužuje rodinné vztahy

26.05.2006

S tím souhlasí určitě každý. Přestože mnohými zatracovaný, nenáviděný, za nudnou šeď označovaný a považovaný herecky i scénáristicky za ubohý seriál, Rodinná pouta se možná dočkají dalších sérií.… (více)

Reklama

Reklama