Reklama

Reklama

Doktorka Kellerová

(seriál)
Drama / Psychologický / Krimi
Česko, (2016–2017)

Hudba:

Daniel Hádl

Hrají:

Kateřina Brožová, Jan Šťastný, Marek Vašut, Miroslav Etzler, Jaromír Nosek, Zuzana Kajnarová, Barbora Mottlová, Ota Jirák, Oldřich Vízner, Justin Svoboda (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Psychiatrička Lýdie Kellerová, v podání herečky Kateřiny Brožové, zanechává za sebou svou minulost a začíná zcela nový život, se kterým je spojena soukromá praxe v oboru soudního znalectví. Spolupracuje nejen s policií, ale také se soudy, a dostává se tak k případům, které jsou už na první pohled velmi komplikované. Musí tak častokrát rozklíčovat, zda se jedná pouze o právní problém, nebo je v tom hlubší, psychologická podstata. Prostřednictvím spletitých lidských osudů jednotlivých postav sedmnácti dílů tak proniká k nevšedním problémům a strastem.

Mimo tyto případy však v jejím životě sehrávají důležitou roli i osobní vztahy. Osud jí přivede do cesty nového muže, od kterého si však Lýdie Kellerová drží jistý odstup a jejich pohled na společný vztah je v mnohém velmi odlišný. Do velmi otevřené, avšak zcela přátelské roviny se dostává rovněž se svým parťákem, který působí jako soudní znalec v oboru interny a chirurgie. V neposlední řadě sehraje v jejím novém životě jistou úlohu i její exmanžel v podání Marka Vašuta. (TV Barrandov)

(více)

Recenze uživatele fooggyy7 k tomuto seriálu (12)

Série 1 (2016) (S01) 

Jediný kdo je tady tak trošku normální je Kellerová. Je obklíčena debilama, svým čistotným kolegou, nadrženým doktůrkem a svým plešatým exem. Ještě je tady kriminalista, ale ten se s doktorkou ještě nevyspal ()

Doktor Frajer (2016) (S01E01) 

Ani jsem nevěděl, že jsem tak kvalitní divák, že jsem v životě neviděl tureckou telenovelu ()

Profesor (2016) (S01E02) 

Hned zkraje jsem se dověděl od Olekšáka a Schulczové, že nejsme civilizovaný národ, protože nemáme v lásce afroameričany z Afriky. Ale ty turecké telenovely asi budou lepší ()

Kočka (2016) (S01E03) 

Jednou tady na ty nemoci od afroameričanů vychcípáte všichni. Já ne, já umřu na stáří ()

Zbabělý sebevrah (2016) (S01E04) 

Jenom nechápu, jak se může tak hezká ženská zahazovat s takovýma debilama. Vašut, nejdříve ji uteče s osmnáctkou a pak, když dostane kopačky tak ji leze do prdele a když neuspěje, tak ji vydírá. Šťastný, tady není potřeba nic rozebírat, Etzler, kdybych byl ženská, tak si neumím představit jak mu strkák jazyk do té jeho brunátní opilecké hlavy. A pak je tady ještě ten televizák, ale tam budou za tím peníze ()

Ministrova dcera (2016) (S01E07) 

Je zajímavé, že od tohoto dílu se odvíjí celá druhá řada a abych uvedl věc na pravou míru, tak ministr nemusí být poslanec a nemusí mít imunitu ()

Chlad (2016) (S01E08) 

Lidé, kteří dělají něco pro druhé jen tak, nezištně jsou na světě pravděpodobně jenom asi dva. Jeden nedávno umřel a druhý se pohybuje někde v Číně ()

Přítel (2016) (S01E09) 

Mám ten dojem, že Roman Olekšák, Valéria Schulczová budou v budoucnu kandidovat do Senátu za TOP09. Chovají se tak. On totiž vojáček - zelený mozek jede do Afghanistánu stžílet za peníze Afghánce v jejich vlasti a oni si dovolí se bránit. No to je něco neskutečnýho. Docela věrný obrázek vypatlanosti zelených mozků. ()

Láska až za hrob (2016) (S01E10) 

Takových lidových léčitelů je plnej internet ()

Série 2 (2017) (S02) 

Po stránce kriminalistické je to naprostá sračka, o něco málo lepší je to po stránce psychiatrické. Jediné co tam stojí za zmínku, je nakouknutí do lidských vztahů, ale i to jsme tady v minulosti už viděli. Třeba v Bakalářích anebo ve stovkách českých filmů za posledních padesát let ()

Únos (2017) (S02E01) 

V tomhle díle jsme se dověděli, že Vašut je fešák ()

Návrat (2017) (S02E10) 

Ten závěr byl zajímavý. Brožová se ale se Soukupem vzápětí rozešla, takže pokračování nebude ()

Reklama

Reklama