Reklama

Reklama

Austin Powers - Goldmember

  • Česko Austin Powers v Goldmemberu (více)
Trailer 1
USA, 2002, 94 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Neodolatelný lamač ženských srdcí Austin Powers (Mike Myers) se vrací už potřetí. Tentokrát však bude jeho poslání ještě těžší, než v předchozích dvou dílech. Doktor Evil si totiž pro své zákeřné světovládné plány našel silného společníka, arcilotra a ničeho se neštítícího gaunera Goldmembera. Jejich společná akce na sebe nenechá dlouho čekat. Podniknou cestu časem a unesou Austinova otce Nigela Powerse, jednoho z nejrafinovanějších špiónů, jakého měla kdy Anglie k dispozici. Austin neváhá ani minutu a vrhá se do roku 1975, aby společně s lovkyní gaunerů Foxy Kleopatrou (Beyoncé Knowles) osvobodil svého otce. A otázkou zůstává, zda se podaří i tentokrát supersvůdnému superšpiónovi nepadnout do sítí lásky a naopak chytit své protivníky do sítí zákona... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (270)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Třetí díl Austina Powerse mě už před lety nijak neoslnil,ale po dnešním shlédnutí jsem byl opravdu zklamaný.Goldmember nepřináší nic nového,humor definitivně upadl až na podlahu a tam je usilovně rozmazáván,takže jako pozitivum vidím jen Austina,Dr.Evila a Mini Me,jinak se ve filmu není nač dívat a proč je tam Beyoncé?? ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Jsem velmi smutný, tenhle Austin Powers je nepovedenou parodii na sebe sama. Zatímco první díl byl příjemným filmem, druhý rozvernou taškařicí, třetí se stává pouze jejich vykradačkou s minimální invencí, těžko říct, zda je to nějaký zvrhlý tvůrčí úmysl, nebo jen nedostatek nápadů. Začátek je příšerný, krom zajímavých cameo rolí slavných tváří tu není nic co by diváka znalého předešlých dílů mohlo chytnout a znovu strhnout do toho bláznivého kolotoče. Nová Myersova role je trapná a postrádá na nějaké větší výraznosti, to že má Zlatů úd zlatý úd a ještě k tomu šišlá není rozhodně dostatečný prvek k nové postavě. Jistě, i Tlustý Parchant je plochá postava, ehm, ale rozhodně nepostrádá na výraznosti a do komediálního konceptu celé série zapadá jistou originalitou. Zlatý Úd je jen a pouze variací na všechny ostatní postavy a přispívá jen minimem fórků. Dr. Zloun je stále úžasný jako dřív, i když i on vypouští z úst jeden vyčpělý žertík za druhým, jak se zdá, tahle úchvatná postava dostála svého vrcholu v geniálním druhém dílu. Samozřejmě řeknete, že Goldmemeber dává divákům nové parodizační scény, ale ty jsou většinou velmi nevtipné a chybí jim ta klasick Myersovská roztržitost a dementnost, či jak to nazvat. Celé je to totiž mnohem umírněnější než oba předchozí díly. Zajímavý zlom ovšem přichází ke konci snímku, to už jsem se opět začal smát a dvě vykradené scény tu získávají nový - ještě drsnější - nádech (stínohra a podivné letící těleso). Tenhle zlom začně ve chvíli, kdy MÉ MINI bojuje s Austinem v hotelovém (?) pokoji. To co přijde pak je k čertům legrační (Austinovské MÉ MINI hovoří za vše). Nebavil jsem se sice jako u předchozích dílů, přesto tahle trilogie zůstává v mém srdci zapsána jako série nejlegračnějších filmů, u nichž se velice divím, že je nedokážu nenávidět. [TOP 19/6 33%] ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Pořád je to sranda a některé vtipy jsou pořád geniální. Vtipy s titulky se prostě povedly a naprosto mě odrovnaly. Hlavně to provedení je prostě pecka, stejně jako celková atmosféra, kterou se daří dobře držet. Nakonec to má i vývoj, který není až tak překvapivý, ale i ten pobaví. Jo, jestli bude čtvrtý film, jsem celkem zvědavý. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Díl nehodný kvalit a potenciálu Austina Powerse... Začátek je výborný, dobře se to rozjede, ale poté se začnou nudným způsobem recyklovat vtipy z minulých dílů a již to není ono. Důkaz toho, že na dvou až třech povedených skečích nelze vystavět celý snímek. Bohužel ani tradičně charismatický Mike Myers to tentokrát nemá sebemenší šanci utáhnout. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Muehehehehehehe, to byla legrace k nepřežití. Smíchy se mi potrhala bránice, takže tohle píšu z nemocnice pouhé dvě hodiny po úspěšné operaci. A ten konec! Takový doják! Celou noc jsem probrečel (to měla ale asi na svědomí ta potrhaná bránice - bolelo to jako svině). Vážně - to se nedá vypovědět slovy, to musíte vidět! Ta hluboká myšlenka, morální poselství, skvělé herecké výkony, originální a humornými nápady překypující scénář, na tomto filmu prostě nenajdete ani náznak chybičky! Jen díky totálnímu ignoranství Akademie vyvázl A.P.-G. bez Oscara, ačkoliv si jich zasloužil nejméně 12! A Austinu Powersovi bych postavil v Hollywoodu pomník velký alespoň jako Socha svobody, jelikož jde bezesporu o nejvýraznější filmovou postavu historie lidstva! ........ Připadá vám to jako parodie na komentář? On totiž Austin Powers 3 je parodií na sebe sama. Bohužel tou nejhorší možnou parodií. A směšného na něm není skoro nic. Zato trapností je zde tolik, že kdyby trapnost zabíjela, tak ten film přežijí jen krysy a potkani - ale ti prý přežijí i atomový výbuch. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (9)

  • Ústřední melodii nazpívala Britney Spears. Písnička se jmenuje "Boys" a ve videoklipu, který se natáčel v Los Angeles, se objevuje i Mike Myers jako Austin. (HappySmile)
  • Společnost Metro-Goldwyn-Mayer Inc., která vlastní práva na celou sérii filmů o Jamesi Bondovi, podala žalobu na tento film. Nelíbilo se jim totiž, že Goldmember nápadně připomíná slavnou bondovku Goldfinger. Stejný problém měli už s názvem druhého dílu Austin Powers: Špion, který mě vojel. Tento titulek si spojovali s bondovkou Špion, který mě miloval. Ani s jednou ze svých žalob ale neuspěli. (HappySmile)
  • Austinovo auto SWNGR 3 je upravený Cadillac Eldorado Fleetwood. (Ruuzha)

Reklama

Reklama