Reklama

Reklama

Austin Powers: Špionátor

  • Česko Špionátor (více)
Trailer

Obsahy(1)

Děj této komedie začíná v podzemním bunkru dr. Zloducha v Las Vegas - sešli se tu největší zabijáci na světě, aby se poradili, jak zlikvidovat britského agenta a zároveň světově uznávaného fotografa Austina Powerse. Ten zatím s pomocí své spolupracovnice paní Kensingtonové prchá před šílenými davy svých obdivovatelek. Jeho dalším úkolem je akce v klubu, kde se údajně chystá řádit dr. Zloduch. Tomu se však podaří uniknout tak, že se nechá zmrazit, a zřejmě hodlá ve své činnosti pokračovat v budoucnosti. Austin se proto rozhodne ho následovat. Po třiceti letech jsou oživeni. Austinovi bude nadále asistovat dcera paní Kensingtonové, půvabná mladá Vanessa. Přestože mezi nimi není právě soulad, musejí vytvořit sehraný tým a zabránit oživlému Zloduchovi v jeho spádech... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (246)

Mort09 

všechny recenze uživatele

Velmi dobrá parodie na Bondovky, dohnaná do extrému, a to jak vtipem, tak hereckým pojetím. Divákovi pak nezbývá, jestli bude tenhle film milovat, nebo nenávidět. Za mě 75%. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Ten film je prostě šukézní. Liz Hurley je šukézní a zároveň ta nejšukéznější bondgirl v dějinách bondovek. Cože? To není bondovka? No nevadí. Kam se hrabe Bond. Jeho můžo není ani z poloviny tak šukézní jako Powers, Austin Powers. Scéna na konci filmu, kde jsou genitálie a poprsí zakrývany tím, co je zrovna v záběru je prostě genitální, pardon tedy šukézní. ()

kotrlak 

všechny recenze uživatele

Na tomhle filmu je nejlepsi zacatek - Soul Bossa Nova. Hilarious. Jinak jako komedie je to proste slabota, at Mike Myers dela co dela. Skoda. ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Už úvodní scény říkají, že to bude prima podívaná. Takový pořád nadržený James Bond. 😄 Poznámka: Scéna s vakuovou pumpou je TOP! 😄 Poznámka: Scéna na záchodě je TOP! 😄 Hláška: "Ukaž svému hovnu, kdo je šéf." 😄 Závěrečné scény jsou vtipné. Nic nebude vidět. 😄 Hvězdiček 3 ()

OldPink 

všechny recenze uživatele

Roztomilá retro komedie, s šílencem Myersem v hlavní roli. Některé gagy a narážky na 60. léta jsou prostě geniální. Hlášky jsou většinou taky k pomilování ;) myslím, že tomu hodně pomohl i povedený český dabing.a scéna s parním válcem je opravdu neuvěřitelná :) roláda a dva knedliky ;) ()

Vandislav 

všechny recenze uživatele

Křivozubý hipík s neuvěřitelným sexuálním apetitem. Na první pohled se zdá, že takovýto film nemůže mít chybu. Skutečnost je bohužel trochu nudnější a přes zajímavou ústřední postavu a pár zajímavých momentů se dílo drží relativně při zemi. Dvě a půl hvězdičky ()

Norri 

všechny recenze uživatele

Trapné, ale ne natolik, abych se nedodíval do konce. Jak už psal někdo dříve, zachraňovaly to ženské. Nejlepší hláška: "Co jste to chlape jedl?". ()

Zuzulin odpad!

všechny recenze uživatele

A to má být jako co? Opravdu nevím, jaký byl záměr, ale růžovo-modro-žluté kulisy a marná snaha o vtip na mě vůbec nezapůsobilo. ()

eexDon 

všechny recenze uživatele

Für mich - 55%, - /ne moc podařená parodie, vulgární v celé délce a bohužel ne tak, abych řekl: ale jo/, + /Elizabeth byla docela hezká, některé vtípky ušly, plejáda postav okopírovaných z JB z 60. let - překvapivé, když je to parodie JB :)/, hodnocení - potrhlá, bláznivá a také vulgární parodie na Jamese Bonda, jenž se mi moc nelíbila ()

Profík 

všechny recenze uživatele

Občas se děj trochu rozsýpá, ale to je nešvar většího množství parodií. Já ten žánr mám rád, tak drobnosti odpustím, včetně sem tam nedotaženého nebo naopak přehnaného vtipu. 80%. ()

Související novinky

Reklama

Reklama