Reklama

Reklama

Kancl - Série 9

(série)
USA, (2012–2013), 9 h 59 min (Minutáž: 22–51 min)

Kamera:

Matt Sohn

Hrají:

Rainn Wilson, John Krasinski, Jenna Fischer, Ed Helms, Catherine Tate, Leslie David Baker, Brian Baumgartner, Creed Bratton, Clark Duke, Kate Flannery (více)
(další profese)

Epizody(23)

Obsahy(1)

Zaměstnanci papírenské společnosti Dunder Mifflin spolu dál soupeří, utahují si ze sebe, nudí se a vůbec se chovají naprosto nepřijatelně. (Netflix)

Zajímavosti (4)

Kancl - Vánoce u Dwighta (2012) (epizoda) (S09E09)

  • V návaznosti na Black Lives Matter protesty a vraždu George Floyda v roce 2020 tvůrce seriálu Greg Daniels odstranil ve všech verzích z této epizody scénu, v níž na sobě Nick Nickerson (Mark Proksch) má blackface. (hansel97)

Kancl - Farma (2013) (epizoda) (S09E17)

  • Tato epizoda měla být pilotní epizodou spin-offu o Dwightovy (Rainn Wilson) a jeho sourozencích (Majandra Delfino a Thomas Middleditch) s názvem The Farm. Tento spin-off byl zrušen měsíc před odvysíláním epizody. Kdyby spin-off nebyl zrušen, Dwight by se objevil pouze ve 13 epizodách 9. série a poté by odešel ze seriálu, což by pravděpodobně změnilo celý konec seriálu. (Mirdasirda)

Kancl - Závěr (2013) (epizoda) (S09E23)

  • Většina extras, kteří se v epizodě objeví (tazatelé na závěrečném panelu, účastníci oslavy ve skladu), jsou členové štábu, např. scenáristé, producenti, apod. Muž, kterému Pam během fotografování říká, že fotit se mají jen zaměstnanci „Kanclu“, je showrunner seriálu Greg Daniels. (DaUr)

Reklama

Reklama