Reklama

Reklama

Pach krve 5: Krvavý masakr

  • USA Wrong Turn 5: Bloodlines (více)
Ukázka z filmu 5

Skupina studentů se vydala do městečka Fairlake na slavný halloweenský hudební festival. Cestou je ale přepadla skupina kanibalů, kteří dostali chuť na krvavou hostinu... Pětice studentů – Billy, Cuz, Lita, Gus a Julian – vyráží o Halloweenu na hudební festival ve Fairlake v Západní Virginii. Ve městě vrcholí přípravy na festival a celou akci sleduje televize. Televizní reportérka Kaleen si jde zaběhat, ale je přepadena a ubodána trojicí kanibalských zabijáků, které vede sériový vrah Maynard. Pětice studentů pokračuje autem na festival a cestou omylem srazí po silnici jdoucího Maynarda. Ten na ně zaútočí nožem. Mladíci začnou Maynarda kopat, když vtom na místo přijede šerifka Carterová, která zatkne Maynarda i Billyho, který vezme vinu na sebe. Ostatní studenti odjíždějí do motelu. Vše sledovala trojice kanibalů, kteří po odjezdu šerifky zabijí jejího zástupce...
Na policejní stanici se Maynard a Billy ocitnou za mřížemi spolu s místním opilcem Mosem. Maynard začne všem vyhrožovat, že pokud se nedostane na svobodu, jeho kanibalové všechny vyvraždí. Šerifka však zjistí, že se jedná o neodsouzeného sériového vraha, a hodlá čekat na příjezd policejní eskorty druhý den ráno. Kanibalové ale mezitím odpojí město od telefonního signálu a elektřiny... (TV Prima)

(více)

Videa (10)

Ukázka z filmu 5

Recenze (248)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Docela milý film o plešárdovi a jeho třech retardovaných a zdeformovaných synech, kteří nadeše milují krev a zabíjení, a to už po páté. A protože se objevujeme v horroru, nebo alespoň v pokusu o něj, tak se veškeré kladné postavy chovají jako superdebilové. Všem kraluje půvabná, leč úplně blbá šerifka. Jediné, za co se snad tvůrci dají pochválit je obrovská orginalita ve způsobech usmrcování hloupých vysokoškoláků, šerifky a místního opilce. Jistě musejí být naprostí magoři a sexuální devianti, aby něco takového vůbec vymysleli. Chválit už nelze za samotné ztvárnění těchto úmrtí. Pan režisér zřejmě neviděl nikdy v reálném životě usmrcování lidí a cucá si vše z prstu. Od horroru se tato série odklonila samozřejmě hned v první dílu. Špatná zatáčka 5: Vedení krve však opět kráčí v minimálně stejně vtipných stopách. Kdo žádá zábavu, bude spokojen. Těch procent napravo si vůbec nevšímejte, to je kec. Já to vidím alespoň na 50 % a vzhledem k podcenění filmu mu mírně přidám. 3* ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Wrong Turn 5 - Bloodbath je este dementnejsi a este ubohejsi nez som ocakaval. Ucast Doug Bradleyho /Hellraiser - legendarny "Pinhead"/ je sice akymsi chabym pokusom o zachranu upadajucej hororovej serie, ale zvysok hercov siel mimo mna. Masakre su na urovni, ale maju len maskovat reziserku neschopnost a scenaristicku bezradnost. A traja kanibali by tuna pomaly zastavili aj US armadu ... tak tu mozem napisat snad len ..... LOL. 5 % ()

Reklama

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Druhý prequel k sérii Wrong Turn voľne pokračuje tam kde skončil posledný, 4. diel a obľúbenú mutantskú rodinku umiestňuje do amerického malomesta, kde sa pohrajú so skupinkou študentov, ktorí sa sem prišli zabaviť na Halloween. Obstojné pokračovanie, ktoré síce ničím neohromí, ale ponúkne kúsok hororovej zábavy, ktorý by aspoň fanúšikovia tejto série mohli oceniť. Kto sa sťažoval už pri 3. a 4. časti, bude sa bez pochýb aj tu, no mne je to jedno, rovnako ako môže byť jedno Declanovi O´Brienovi, že tu nejakí CZ/SK blbečkovia budú písať aký je zlý režisér. Osobne mi nevadí ako sa postavil k tejto sérii a takisto mi nebude vadiť ak sa chopí aj ďalších pokračovaní. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Bolo by načase sa na to vyfláknuť a ďalšie diely poňať ako erotické s prímesov gore. Doug Bradley ma nikdy nezaujímal, takže jeho obsadenie do série vnímam ľahostajne, asi ako klokan pečené kura. Traja kanibali, z nich každý v predchádzajúcich častiach minimálne raz zomrel, sa veselo vracajú, ale vzhľadom na to, že podstatná časť deja sa odohráva za bieleho dňa, o to viac vyniknú brutálne zlé masky. Vysmiaty lukostrelec a dvaja škaredí, strapatí a veľkí chlapi v kockovaných košeliach. Panebože na nebi. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Když jsem před půl rokem dokoukal čtvrtý díl, řekl jsem si, že už takovýto film víckrát ne. Bohužel se mi v PC objevilo další pokračování a já blázen jsem opět zasedl a tupě čučel. Jediný důvod, proč jsem do toho šel, bylo zjistit, jestli režisér bude opět stejnej magor a sadista jako v dílech předešlých. A opět "nezklamal", protože pátý díl je extrémně brutální. Opravdu jsem odpornější film, co se týče vražd, neviděl. Tvůrci si už vůbec nelámou hlavu s nějakým dějem, nebo dokonce alespoň trochu logickým počínáním postav. Herci tam lítaj po plátně jak magoři a jeden za druhým jdou na kudlu třem retardům, kteří je bezmilostně rozpářou jako krocana na díkůvzdání. Doufám, že tímto dílem to skončí, protože pak už bych na režiséra podal nejspíš trestní oznámení. 45% ()

Galerie (34)

Zajímavosti (7)

  • Většina filmu se natáčela v UFO Film & Television Studios v Dolna Malina, vesnici u Sofie v Bulharsku. Natáčelo se 19 dní. (LUKICKK)
  • Když je skupinka studentů v pokoji motelu a chystají se jít na Mountain Man Festival, Julian (Oliver Hoare) říká, že jeden lístek stojí 90 amerických dolarů, tudíž dohromady 260 dolarů, což je špatně. Správná částka je 360 dolarů. (Mrs.Blue)
  • V čase 0:17:43, když policista padá k zemi, je vidět, jak mu z pravého stehna upadne šíp. V dalším záběru na ležícího policistu mu šíp zase z pravého stehna trčí. (Ace.A.T.L.)

Reklama

Reklama