Reklama

Reklama

VOD (1)

Píše se rok 2039 a celý svět je zničený válkou. Jednotlivá území už neřídí vlády, ale různé korporace. Nejmocnější - a nejkrutější - z nich je Tekken. Uprostřed zchátralé společnosti se však zrodí hrdina. Mladý muž vychovaný životem na ulici ovládá surové umění boje a jeho odhodlání zvítězit je poháněno touhou po pomstě za vraždu své matky. Musí však porazit ty nejlepší bojovníky světa a stát se Králem železné pěsti... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (420)

Mia... 

všechny recenze uživatele

Prinosne, rekla bych. Postavy se pro me beze sporu zdarily. Podoba je velika, at uz jako Eddie, Jin, Nina nebo Heihachi. Nejvice se mi libilo, ze i pohyby a hmaty mely stejne jako ve videohre. Dej byl vcelku obstojny, nebo jsem spise vice necekala, tak jsem nemohla byt zklamana. Nejvetsim zklamanim pro me bylo, ze mou nejoblibenejsi postavu Xiaoyu, tam nedali. Soundtrack se mi libi velice, uz od zacatku filmu. Celkovy dojem byl vice nez dobry, takze slabsi 4 hvezdy jsou jasnou volbou. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k očekáváním v záporných hodnotách snesitelné "direct-to-dvd" béčko jak pro fanoušky předlohy (pominu-li absenci linek pro vedlejší postavy, drží se děj vcelku slušně třetího Tekkenu), tak nezainteresovaného diváka, který neustále krouží okolo polotovarů obtloustlého Seagala a retardovaného Van Damma. Foovi a spol. to alespoň slušně kope a Little nestříhá, jako by mu hořela koudel u zadnice. Což je při srovnání třeba s novým Street Fighterem ohromná poklona. Příběh je samozřejmě stoprocentní lobotomie, postavy jsou ploché jako ruzyňské letiště a snaha o "epic feeling" se absolutně míjí účinkem. V rukou Corey Yuena by vznikl mnohem lepší film, Little se ale po sérii sraček zmohl alespoň na návrat do sektoru letitého Muže s cejchem smrti. Škoda, že v Tekkenu se na plichty nehraje. 5/10 ()

Reklama

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 5.4/10] | me: Too much talking,.. Tekken je o battle-och, o combach, o schopnostiach ... Je zbytočné snažiť sa o rozhovory,... podstatný je boj. Samotná hra je vynikajúca a bolo potrebné z nej nasať maximum. Čo sa podarilo, je spôsob realizácie zápasov, výber oponentov a arény a to sa malo stať hlavným ťažiskom a podstatou filmu. Chcelo to proste viac fight-ov, viac techniky, menej chaotickú kameru (aby bolo možné vychutnať si bojové umenie ako celok) a menej rečí. Hlavný hero Jin je autentický (čo do porovnania s hrou - čo by mala byť hlavná podstata filmu) a jeho charakter sedí presne, ostatné postavy už nedostali priestor na realizáciu, čo je škoda, pretože hlavne o tom Tekken je. Takže viac bojov, viac arén, viac flashbackov (ktoré v kocke objasnia súvislosti a tréningové metódy) a menej snahy o akýsi dej. If you want to be the king of an iron fist tournament, ... enter the TEKKEN! [2 a pol *] ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

odporné zneuctění jednoho z největších kůltů herního světa.totálně překopaný děj,který nemá s původní verzí scénáře her,nic společného,mistika a ďábelský gen-D nikde,neexistuje tu fantasy stránka,ve které nám dává na prdel ogre,neni tu devil jin,policista lei,no prostě to nemá s hrou naprosto nic společného,který prase zkurvený tomuhle dalo zelenou,nechápu.heihachi je hodnej děda!fůj blitka,zvracim v křeči a zapínám playstation..... ()

mil@n.fanatik 

všechny recenze uživatele

Mno... Dalo se na to podívat, ale film spadá do typu "béčkový" ... Příběh prakticky žádný, nevím zahřály možná některé souboje, u kterých jsem vždy čekal, jak se hlavní hrdina dostává z nemožného a vzpomene si v hlavě, jak ho maminka učila bojovat a jak soupeře přelstít. No a tekken se vždy vzchopil a soupeře dorazil.. :-D. To se mi vždycky líbilo a jak jsem psal, jak už to bylo jasné, tak přišla vzpomínka a hrdina byl zpátky, plný energie a rad od maminky, jak na soupeře a jak jej dorazit... Jinak celkově slabší film, moc jsem ani od něj neočekával, takže tak... 40% ()

Galerie (10)

Zajímavosti (11)

  • Filmovou adaptaci počítačové hry Tekken od společnosti Namco měl původně režírovat Charles Stone III, jenže filmu se nakonec chopil úspěšnější Dwight H. Little. (Ignus.cz)
  • V úvodní sekvenci s mnoha obrazy války a nepokojů lze také vidět postup tří českých policistů za vozidlem Škoda Felicia Městské Policie. (Wopat)
  • Náklady na výrobu čítají 35 milionů dolarů. (Dawid199)

Související novinky

Tekken rozkopne brány kin

Tekken rozkopne brány kin

27.12.2007

O filmové adaptaci úspěšné videoherní mlátičky japonské firmy Namco se mluví už několik let. Průtahy skončí 4. února 2008, kdy v Los Angeles padne první klapka. Scénář Alana McElroye se odehrává v… (více)

Reklama

Reklama