Reklama

Reklama

VOD (1)

Píše se rok 2039 a celý svět je zničený válkou. Jednotlivá území už neřídí vlády, ale různé korporace. Nejmocnější - a nejkrutější - z nich je Tekken. Uprostřed zchátralé společnosti se však zrodí hrdina. Mladý muž vychovaný životem na ulici ovládá surové umění boje a jeho odhodlání zvítězit je poháněno touhou po pomstě za vraždu své matky. Musí však porazit ty nejlepší bojovníky světa a stát se Králem železné pěsti... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (420)

oje 

všechny recenze uživatele

Fanoušci legendární bojové hry by si po těch letech zasloužili víc. Filmaři si bohužel z herní předlohy mnoho nevzali. Rádoby děj se tak zabývá vesměs jen postavou Jina Kazamy, jehož příběh je klišé nejjednoduššího kalibru. Snímku tak bohužel chybí všechny ty příběhy a propletené osudy ostatních bojovníků, na které jsme se těšili. Ostatních postav samotných tam mnoho není a když už, příliš se o nich stejně nedovíme. Souboje pak sice uplně špatné nebyly, ale jen o těch to celé být nemůže. Vedle tohoto filmového zpracování vypadá i openning pro hru jako hollywoodský trhák. Divákům, které herní nákaza Tekken minula úplně, tenhle film neřekne už vůbec nic. Mnohem lepší adaptací bojové hry je Mortal Kombat. Alternativa: Mortal Kombat. ()

kitano 

všechny recenze uživatele

Je iróniou, žetáto teenagerská sračka prišla v dobe, keď aj sláva samotnej hernej série pomaly začína upadať. Tak ako dojemná je snaha autorov o autentické znázornenie sveta Tekken, tak tragické sú kostýmy a parochňa Tagavu. Tak ako sa v niektorých aspektoch tvorci sympaticky snažili o dodržanie niektorých aspektov hry, tak mnohé veci nezmyseľne prekrútili a zmenili. Výsledok napriek niektorým nesporne podareným momentom tak viac pripomína epizódu televízneho seriálu. Škoda talentovaného Garyho Danielsa a Lateefa, ktorí ako jedni z mála skutočne mali čo ponúknuť. (3/10) ()

Reklama

iamek 

všechny recenze uživatele

Hmm tak tohle je hodně špatná verze legendárni video hry. Tekken si zaslouží pořádny rozpočet a hlavně schopné lidi okolo filmu. Na souboje se docela dívat dalo až na trošku zmatený střih. Tekken se boužel zařadí do kategorie direct-to-dvd což je fakt škoda. Trošku jsem nepochopil změněné charaktery postav a proč nebojovali všichni bojovníci. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Dostal som presne to, v čo som tušil. Nielen na prvý pohľad bezduchú akčnú shitovku, ktorá to v mnohých prípadoch má bližšie ešte k horšiemu hodnoteniu. Modely a modelky lepšie či horšie ovládajúci bojové umenia, no vôbec neovládajúci umenie herecké, klišovitý scenár ( čo ani tak veľmi nevadí ), ale hlavne pomerne odbabranú a neoriginálnu réžiu. Z tohoto nemôže byť ani guilty pleasure. ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Tekken velmi příjemně překvapil, musim říct... i když ono po naprosto sračkoidním novém Street Fighterovi překvapí asi všechny béčkové mlátičky. Ale tady divák dostane skoro všechno, po čem může toužit... bitky a borky, z kterých budete mít kalhoty plné péra! Tahle adaptace prostě nedopadla úplně nejhůř. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (11)

  • Ozbrojené složky Tekkenu používají samopaly belgické firmy FN - P90 a F2000. (Wopat)
  • Náklady na výrobu čítají 35 milionů dolarů. (Dawid199)

Související novinky

Tekken rozkopne brány kin

Tekken rozkopne brány kin

27.12.2007

O filmové adaptaci úspěšné videoherní mlátičky japonské firmy Namco se mluví už několik let. Průtahy skončí 4. února 2008, kdy v Los Angeles padne první klapka. Scénář Alana McElroye se odehrává v… (více)

Reklama

Reklama