poster

Kluci v akci (TV pořad)

Reality-TV

Česko, 2005, 23 min

Režie:

Martin Froyda

Scénář:

Mária Froydová
(další profese)
Nastala chyba při přehrávání videa.
  • salahadin
    ***

    Mě to baví a to jsem gastronomický antitalent, když si dělám kakao, vyleze z toho čabajka, ale totálně nepoživatelná, když jsem jednou zkoušel polívku ze sáčku, málem jsme vyhořeli. Ale kluci v akci mají oproti Babicovi výhodu - hraje jim u toho někdy pěkná muzika. No...já se do vaření stejně nikdy pouštět nebudu ve jménu klidu a míru na Zemi, ale tenhle pořad svůj účel plní....(25.1.2010)

  • Petroff
    odpad!

    Jakýkoli pořad o vaření pro mě byl, je a bude odpadem. Jídlo vnímám teprve v okamžiku, kdy ho mám na talíři, zbytek mě nezajímá... Světovou mánii v pořadech tohoto typu přičítám stále prudčeji stoupající křivce dementnění občanů "vyspělýho" světa. Auta za 2 miliony, třetinka vody za kilo, pořady o vaření, všichni mají hypotéku a kdo jí nemá, ten jí chce (wtf??!!) ...(23.11.2011)

  • Korbitch
    odpad!

    Maso důkladně nakrájíme a dáme na pánev. Smažíme asi 20 minut na olivovém oleji, samozřejmě extra virgin. Formu s bábovkou vložíme do trouby a pečeme zhruba 40 minut na olivovém oleji, samozřejmě extra virgin. Vaječné bílky důkladně rozmícháme a podlejeme olivovým olejem, samozřejmě extra virgin. Tihle dva "kuchaři" neznají nic jiného, než vše mrvit olivovým sajrajtem. Olivový olej se doporučuje pouze do salátů, takže je spíše pro studenou kuchyni. Osobně jsem byl v Bulharsku a Řecku, kde se olivový olej užívá hojně, ale pouze pro studenou kuchyni. Tedy třeba na jejich specialitu Šopský salát se dává pár kapek. Nevím, jestli to tihle pánové vědí, ale olivový olej, pokud je používán ke smažení, je daleko nebezpečnější, než olej slunečnicový. Každý blbec totiž ví, že např. řízky je nejlepší dělat na sádle. Protože na olivovém oleji si je opravdu nedovedu představit. Musím se smát, když ty dva pitomce vidím do všeho lít olivový olej a jen se utvrzuju v tom, že Češi jsou národem křupanů! Dobrou nechuť!(22.2.2010)

  • fleker
    *

    hlavně si kluci propláchněte čočku!,,,,, já to vždycky hodil do hrnce a šup s tím na plotnu, a pak sem jednou zahlíd tydle dva kašpary, a jeden z nich říkal, že se čočka musí nejdřív pořádně propláchnout,,,tak sem to proplách a jako skoro žádnej rozdíl....sice to míň křupalo ale chuť byla stejná...a to mi eště pár zrníček ucpalo odtok, ale nechal sem to bejt,a když sem se za dva tejdny vrátil domů z lágru,,,,uprostřed umyvadla vyrost takovej menší zelenej stromeček,,,a bez světla, bez hlíny a absolutně z ničeho......a to mi připomělo, jak mi kdysi jeden můj kamarád vyprávěl, že celej tejden vkuse sledoval jenom horory a porno, a když dokoukával poslední horor, tak prej se už strachy posíral, a když šel na záchod, z umyvadla prej zřetelně slyšel děckej pláč .....a z toho jasně plyne že umyvadlo je dobrá věc, ale semeno do něj prostě nepatří(2.8.2009)

  • tom88
    *

    Stále nové a nové relácie o varení, ktoré neprinášajú nič nové, len zase zbytočné sledovanie. Keby to malo šmrnc ako varenie s Jamie Oliverom alebo keby to bolo aspoň mierne zábavné a varenie popri tom, ale len trápni kuchári melú trápne veci a varia. No to je mi zábava. Títo dvaja típci nemaju na obrazovke čo robiť. Chcem speť Ainsleyho. 10%(20.7.2008)

  • - Po 15 letech se v roce 2020 Filip Sajler rozhodl opustit pořad, aby se mohl například více věnovat rodině. (SONY_)