Reklama

Reklama

Když se účastníci nové reality show pod vedením režiséra Murphyho vydají do virginských lesů, netuší, že kromě kamer je budou sledovat oči zmutovaných kanibalů, toužících po čerstvé mase. Tentokrát půjde skutečně o život a ten, kdo prohraje, nepřežije...  Měla to být skvělá rodinná reality show odehrávající se v západní Virginii. Pod vedením režiséra Dalea Murphyho (Henry Rollins), který kdysi sloužil ve speciálních jednotkách, se skupina odvážlivců rozdělená na dvojice pokusí přežít v divočině pokryté neprostupnými lesy. Ovšem záhy se ukáže, že účastníky soutěže nesledují pouze kamery. Nikdo nepočítal s tím, že se ve stínu stromů skrývá rodina zmutovaných kanibalů, kteří baží po čerstvém mase. A hodlají ho ulovit za každou cenu. Nejbrutálnější reality show všech dob začíná, tentokrát půjde skutečně o život. Ten, kdo prohraje, skončí pod rezavým sekáčkem nenasytných lidojedů... V dalších rolích hrají Erica Leerhsen, Texas Battle, Daniella Alonso, Crystal Lowe ad. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (402)

6thSun 

všechny recenze uživatele

Někteří kanibalové tady vypadají jako čaroděj z Troškovy pohádky O princezně Jasněnce a létajícím ševci, u který jsem se mimochodem bál asi víc než u tohodle, sice jako dítě, ale i tak. Přesto to není špatný, i když chvílema tak nechutný, že musím pochybovat o svý psychický příčetnosti, když na to vydržím čumět a ještě to při hodnocení neodepíšu jako kravinu. 60% ()

obitus 

všechny recenze uživatele

Skoro stejně zábavné jako jednička a přeci hodně jiné. Tvůrci správně pochopili, že s jejich možnostmi na vážný horror nemají a za podpory několika správně tvarovaných ňader se vydali hodně odlehčenou cestou, plnou krve a střev. Funguje to dobře, jako ostatně už tisíckrát předtím. Pokud bude další pokračování, tak doufám, že ve stejně (záměrně) přitroublém duchu. Skoro celá jedna hvězdička jen pro Henryho Rollinse, který se po Feastu ukazuje v další skvěle ulítlé roli. ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Vykrádanie HORY MAJÚ OČI a TCM pokračuje. A nie je to zlé. Je to slušne natočené aj krvavé, aj svižné. Zjavný úbytok atmosféry, postavy, ktoré si kvôli schéme reality show nedokážete obľúbiť - ale sympaticky sa nedá uhádnuť, kto to prežije. Mne však vadilo, že sa tvorcovia stále nedokážu odpútať od svojich predobrazov a neustále čerpajú zo známych scén. Finálna "rodinná" večera mi už doslova liezla na nervy. Imho, tento film narába s témou decka podstate šikovnejšie ako TCM: The Beginning. No a je tu jeden slušne vymetený zelený mozog, ktorý v podstate aj zábavný... Rovnako ako priznanie sa ku klasike BATTLE ROYALE... ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Neumírej, nebuď mrtvej, pomóc !!!......... Pak došlo k rozpůlení osobnosti a já se musel pousmát. Je to scéna hned na začátku filmu, vlastně je to první mrtvola. To jak byla zabita je také použito ve snímku Horor skeleton farms halloween http://www.csfd.cz/film/283720-skeleton-farms-halloween-horrorshow/ jako součást videoklipu skupiny Wendesday. CITÁT - Vítejte v Apokalypse - hra začíná.......... Mám rebus : Jedna dvojice chodí po lese tři hodiny a nenarazí ani na jednu past, ale pak najednou všichni - docela divné. Tento příběh se mi zdá akčnější než první film, ale zcela určitě je o třídu výše než film třetí. Mutanti tu dokonce i v některých záběrech mluví a to docela srozumitelně a logicky. CITÁT - Sakra, sakra, sakra.......... Plno nechuťáren, krve, kanibalismu, spousta mutantů a hezkých holek ( na obou stranách - cha cha ). ()

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Naproti nevýraznej (kultovej) jednotke ešte väčší odvar. Pritom v polovici sa na to ešte dalo ako tak pozerať. Boj o život priamo v Reality show je taký ten typický teenegerský prvok, ktorý si musí človek vychutnať z toľkej absurdity. Lenže paradoxne pri tých odfláknutých krvavých mizanscénach, (snáď až na trik s uvoľňovaním ruky) ma prešla akákoľvek "chuť" :). Ani trik sekery do stromu oproti jednotke už nefunguje. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (21)

  • Ve filmu se nikdy nezmínila jména kanibalů. Jeden z nich nám byl představen už v prvním díle, jde o kanibala Three Fingers. Ostatní čtyři kanibalové ovšem nikdy nezmínili své jméno, jsou zobrazováni jako Pa, Ma, Sister and Brother. V překladu se jedná o Mámu, Tátu, Sestru a Bratra. (Dines)
  • Postava Niny byla v prvních verzích scénáře těhotná. (-bad-mad-wolf-)
  • Keď Kimberly (Kimberly Caldwell) zrazí na začiatku filmu v lese mutanta a ten na ňu potom vyskočí a zahryzne sa do nej, je vidno, že ju hryzie niekde do krku, ale keď sa Kimberly tacká preč, chýba jej pol líca s ústami. (ČSFD)

Reklama

Reklama