Reklama

Reklama

Po stopách zabijáka

  • USA Primeval (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupina novinářů se vydá do Jižní Afriky po stopách desetimetrového krokodýla, který ohrožuje místní obyvatele. Na jednom břehu řeky je čeká lidožravý krokodýl, na druhém znepřátelené kmeny v ničivé občanské válce zuřící v džungli... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer

Recenze (134)

eye candy 

všechny recenze uživatele

Je sympatické, že se tvůrci nevykašlali na lidi zajímající se o problematiku chudoby a autoritativních režimů v Africe a elegantně do příběhu zakomponovali občanskou válku a zároveň i desetimetrového - dvacetimetrového - třímetrového lidožravého krokodýla Gustava tak, že to celkově nepůsobí ani trochu komicky. Jediné co mi chybělo ke štěstí byl přežvýkaný Bono na hromádce kostí po boku kameraman Stevena, který (protože to byl sympaťák) měl tu čest jít dovnitř i ven vcelku. Akce sama o sobě je dost nepřehledná a agilní Gustav kromě toho že se umí hodit do hidu a je to přespolní běžec žádný extra kousky taky nepředvádí, takže se vlastně člověk musí většinu času spokojit s pěknými barevnými záběry na africkou přírodu a debilními dialogy založenými na debilním uvažování hlavních hrdinů. Dominic Purcell je otravnej. Určitou úroveň to ale má, lepší 2* ()

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Pokud by se jednalo čistě o honbu za krokoušem, tak bych tu jednu * ještě přihodil, ale v tomto případě občanská válka coby vedlejší dějová linie u mě nefunguje. Design krokodýla je k smíchu a díky svým nadpřirozeným schopnostem není jen unikátem mezi plazy, ale nezranitelnou vraždící mašinou, která hravě předběhne i Usaina Bolta. Z přírodovědného hlediska kokotina, ovšem jako zábavný snímek film místy překvapivě funguje. ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

To mělo být co? Horor o krokodýlu v Africe a nebo o drama o konfliktech mezi Afričany? Koho sakra napadlo thle slátat dohromady? Celý film mě spíš hodně štval. Tohle nemělo atmosféru , ale spíš smutný obraz o tom jak krutě žijí lidé na "černém" kontinentě. K tomu jakýsi obří ferda co skoro neí vidět a je tam jen jako kulisa. Ten běh krokodýla za černochem po louce mělo být co? Parodie? Hodně nepovedený film. ()

foundation 

všechny recenze uživatele

Velice primitivna kravovinka s jednym velkym odporne pocitacovym krokodilom, kopou nezmyselnych a nudnych scen, bez napadu, atmosfery, napatia, skratka nicoho co by v podobnom filme mohlo byt aspon trochu zaujimave. Ta jedna hviezda je za snahu okorenit to cele aj nejakym vonkajsim dejom ktory to ale nakoniec nijako nezachranil. Velka slabota. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Jako opravdu povedenější B-čko a méně povedený "brácha" Anakondy s JLo.... Za mě teda. Solidní obsazení. Fajné africké záběry i mi seděla hudba. Nejde úplně o animal-horor, ale dost se to blíží. Velké mínus je navlečení příběhu na skutečné události a naprosté nevyužití potenciálu. Naopak se z toho udělá americká blbárna... to mě asi mrzelo nejvíc. No a uřvaný krokodýl je kapitola sama pro sebe... jinak ty efekty nebyly tak zlé ... ()

Galerie (22)

Zajímavosti (7)

  • Brooke Langton a Orlando Jones spolu nepracovali poprvé. Již dříve společně natáčení snímek Náhradníci (2000). (žvanimírek)
  • Krokodýl z úvodu skutečně existoval a měl na kontě několik desítek zabitých lidí. Ani 7 let od premiéry filmu nebyl chycen. (Chrustyn)
  • Ačkoliv krokodýl dokáže hlasitě prskat a syčet, díky absenci hlasivek není schopen hlubokého řevu, jak lze slyšet ve filmu. (Conspi)

Reklama

Reklama